#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hücumun bütün yükünü sırtlıyor umarım sakatlık falan yaşamaz.

E2303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adam 3 kişiyi geçecek de pozisyona gireceğiz. Barcelona'da Messi ve Neymar'ın bile böyle vazifesi yok.

şu takıımdan çıkart bruma ve muslerayı adanaspordan ne farkımız var.emegine saglık bruma.

Baya iyiydi ama sağ kanada da kaliteli bir kanat oyuncusu şart.

Tek kanatla hem Bruma yoruluyor hem de rakipler için savunması daha kolay oluyor, tek kanatlı kuş gibiyiz böyle maalesef düzgtün uçamıyoruz

istediği serbestliği bulunca acayip işler yapıyor.

Allah sakatlıklardan korusun.

21 yasindaki cocuk tek basina takimi tasiyor hücum anlaminda. 90 dakika koskoca Galatasaray takimi bu cocugun ayagina bakiyor resmen birseyler yapsin da gol atabilelim diye.

21 yasindaki cocuk tek basina takimi tasiyor hücum anlaminda. 90 dakika koskoca Galatasaray takimi bu cocugun ayagina bakiyor resmen birseyler yapsin da gol atabilelim diye.

11/12 sezonun futbolu özlüyorum.

Gerçek takımdık, herkesin görevi vardı

Selçuk-Melo, kanatlar Emre ve Engin, bekler Riera ve Eboue, stoper Ujfalusi ve Semih, kalede Muslera. Forvette Necati/Baros ve Golmander.

Geçen seneden tek farkımız bu kardeşimizin olması. Bu kadar statik bir takımla bunları yapabilmesi bile mucize. Zeki'yi maymun etti, karşılaştığı diğer sağ bekler gibi hele 83. dakikada Zeki'yi avlayınca Zeki yavrum kafasını yere vurdu yaklaşık 3 dakika filan güldüm maçın siniri stresi gitti sayesinde.

Bu sezonun bizim için en iyi yanı , tek tesellimiz.

Selçuk-Melo, kanatlar Emre ve Engin, bekler Riera ve Eboue, stoper Ujfalusi ve Semih, kalede Muslera. Forvette Necati/Baros ve Golmander.

O takim bambaskaydi ya. Kompakt oynuyorduk bir kere herkesin belli görevi falan vardi. Ha ayrica Riera ertesi sene bek oynamisti, o sezon daha sol kanatta oynuyordu.

Cocugu gol pozisyonuna sokamiyoruz, destek olamiyoruz. Takim arkadaslarinin büyük ayibi bu. Cok iyi deparlar atiyor, müthis oynuyor. Evladim benim.

bek hakandi, ama o sezon 07/08´den sonra cok iyi oynadigi tek seneydi. sonra dizinden sakatlandi, temposu agirdi, tamamen gitti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt