#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Izlemesi her daim cok keyifli olan kara oglanim benim
Giderse cok arariz

Bencillik vs.kızdım ama olabilir gençtir,gol atmak istemiştir.

Ama.ilk pozisyonda şansa kırmızı kart yememiş yese sıkıntı yaşayabilirdik daha sorumlu olmalı,zaten rakip sana girmiş bırak faulü sen al ordan belki de gol olacak,bu konuda uyarılmalı,JOR dan beklemiyorum ama Sneijder kulağını çekmeli.

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2 3 haftadır bir düşüş vardı zaten.Normaldir.Kara oğlan sayesinde bugünlere geldik.Onunda kötü oynamaya hakkı var.2.devreye fırtına gibi girecektir yine.

ikinci sarıdan kırmızı görseydi tuzla maçında cezasını çekerdi.

Birbirinin kopyası karşı karşıya kaçırdı.
Zaten geldiği günden beri en büyük eksisi bu demekki değişen çok az şeyler var.
İlkinde yasini verse yasin topla kaleye girerdi.
Halen hangi tercihi yapacağını bilmiyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bencillik vs.kızdım ama olabilir gençtir,gol atmak istemiştir.

Ama.ilk pozisyonda şansa kırmızı kart yememiş yese sıkıntı yaşayabilirdik daha sorumlu olmalı,zaten rakip sana girmiş bırak faulü sen al ordan belki de gol olacak,bu konuda uyarılmalı,JOR dan beklemiyorum ama Sneijder kulağını çekmeli.

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Jor'dan niye beklemiyorsun,bu takımın hocası o neticede.

vuruslari cok sorun degil duzelir , asiri efor sarfediyor , surekli defanstan cikarilan toplarla sahadaki kaleciler harici herkesi kosturuyor , hakikaten felaket faydali

kacirdigi gollerde sorun eskiden hafif tanjuvari vuruslar deniyordu , bjk macinda attigi golden sonra genelde yerden vurus tercihi kullaniyor , bu gucsuzluk degil tercih olabilir ama ya sert vuracak ya da hafif bombe verecek , duzelir

fakat cok sansa kirmizidan yirtmis , yani bu tip bir harekete nasil kirmizi cikmaz hayret ,buyuk hata , acilen uyarilmasi lazim

Neden HAGI ???

Uefa Finali Hagi'nin gorduğu kırmızı kart [17 Mayıs 2000] - YouTube

Son düzenleme:
Dün gol atmasını en az kendisi kadar istedim ama şansı yoktu pek.

Sürekli kalecinin üstüne yavaş plase vuruyor can sıkıcı bir hal almaya başladı sanırım tvden izliyor plaseleri hosuna gidiyor ben de yaparım deyip deniyor burun cursa kaleciyle iceri sokacak ama adam plase peşinde 6-7 tane olmuştur bu şekilde hatırladığım

Neden 2.sarıyı görüp cezasını kupa maçında çekmedi ki?

Kendisine konya da ihtiyacımız olacak

SARI-KIRMIZI!

Sezonun ilk yarısında, takımımızda maç başına en çok adam geçen isim Bruma.

Bruma: 4,9
Carole: 1,7
Tolga: 1,6

Bruma, aynı zamanda bu alanda ligin de lideri konumunda.

Bruma: 4,9
Castillo: 3,0
Mehmet Ekici: 2,6

gerçekten tam bir kanat umarım bruma da gelecekte kendisi kadar etkili olabilir. türkiye ligindeki en iyi kanat oyuncusu şuan. helal olsun.

GS sözlukdeki bi yorum lens için.GS sözluk fenerbahcenın yuvası gibi bişey

yazın plase golleri atan ebem miydi arkadaşlar ?1 macta strese girip ,hırs yapıp kacırdı diye golleri..yıne boş oyuncu mu oldu bruma ?Allah akıl fikir versin.

gerçekten tam bir kanat umarım bruma da gelecekte kendisi kadar etkili olabilir. türkiye ligindeki en iyi kanat oyuncusu şuan. helal olsun.

GS sözlukdeki bi yorum lens için.GS sözluk fenerbahcenın yuvası gibi bişey

yazın plase golleri atan ebem miydi arkadaşlar ?1 macta strese girip ,hırs yapıp kacırdı diye golleri..yıne boş oyuncu mu oldu bruma ?Allah akıl fikir versin.

Bizim forum'da ben arfa'yi begenmeyenler var,mesela sen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt