#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğru veya yanlış hocalara özgürlük vermezsek bir halt olmaz.

Riekerink, Dursun gibi hiç bir iradesi olmayan adamlardansa Tudor gibi deli kararlar alan adamlar yeğdir.

En azından adamın bir duruşu var. PAOK'da yardımcımı göndermek istediler beraber gideriz dedim gönderdiler diyor. Kadro madro karışamaz kimse . Prensibi olmayan adam başarılı da olamaz.

İnşallah o mücadele ruhunu geri getirecek.

her golden sonra zam isteyen yasin
sahada kedi gibi yürüyen selcuk
defansa gelmeyen sinan
igrenc semih
fizik olarak 1 gram güclenmeyen josue
ikili mücadele kazanmaktan aciz jong
disiplinsiz cavanda ve rezil sabri
her kupa macinda gol yiyen cenk
ve ilaveten alt yapidan iki hücumcu varken

BRUMA kadroya alinmiyorsa kimse zekadan falan bahsetmesin bence
BRUMA kacip kurtarsa kendini yeridir.. TELLES'e demedigini birakmayanlar adamin asistlerini saymakla mesgul suan
TELLES'ten gelen para Eren+Serdar rezaletlerine gitti bunu da hatirlatayim

ne kadar sacma bi mesaj ya
konu bu degil ki

defansa gelmeyen sinan
igrenc semih

BRUMA kacip kurtarsa kendini yeridir.. TELLES'e demedigini birakmayanlar adamin asistlerini saymakla mesgul suan

maxresdefault.jpg

Hoca antremanda yedek kadroya koymuş. Bruma isteksiz davranıp tavır yapmış. Hoca yanındakilere sormuş bu hep böylr mi yoksa yedek kadroda diye mi trip atıyor diye. Sinirlenmiş. O zaman Rize'ye de gelmesin demiş.

Kaynak : Ali Naci Küçük

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gecenin bu saatinde ayağa kalkıp Tugor Hocam'ı sesli bir şekilde alkışladım. :005:

Karabukten gelenin ne bildigi olacak
Göztepeden gelen adam bizi kırk yıl sonra Avrupa Şampiyonasına getirdi, oradan başımıza gelip ilk başlarda kovulmanın eşiğine gelmesine rağmen dört sene şampiyon yapıp uefa kupasını aldı

Bir takımda star oyuncular olur buraya kadar tamam ama bu oyuncu bunu kullanıyor ise o takım bir yere varamaz.

Şu anda oyuncuyu kesen kişinin ağzından bir açıklama ykk, elimizde sadece Brumanın son dönemlerde ki halleri var ve biz bunun ışığında varsayımda bulunuyoruz.

Bu varsayım doğru ise Tudor isterse amatör ligden gelmiş olsun aldığı karar belki şu an için şok etkisi yaratmış olabilir ama orta ve uzun vadede takım için hayırlı olabilir

defansa gelmeyen sinan
igrenc semih

ya bir boktan çakmıyorsun harbi bu kadar düz bir düşünce olamaz

Ders verecek olan Semih ve Selçuk'u kadro dışı bırakır. Yanlış mıyım? Ahmed Arif Kesen

Gesendet von meinem HTC 10 mit Tapatalk

defansa gelmeyen sinan
igrenc semih

Sen nasıl kayserilisin murhan biraz zeki olman gerek

Mutlaka mantıklı bir açıklaması vardır hocanın, fakat bana göre bencil olması mantıklı bir açıklama olmaz. Bu takımda 3-4 tane skor üreten adam var, bunlardan biri sakat, birini kadro dışı bırakıyorsun geriye 2 kişi kalıyor. bu iki kişiden biri de topsuz oyunda sıfır. Durum böyleyken en azından 18'e alıp yedek başlatırdım. bir oyuncuyu oynatmayarak kazanamaz veya istediğiniz gibi oynamasını sağlayamazsınız.

Bazı oyuncuların serbest bırakılmaları lazım, Bruma da o oyunculardan bence. Bencil dediğimiz adam 7 gol 8 asist yapmış. 15 gole katkıda bulunmuş.

Umarım rizeden 3 puanla döneriz, aksi durumda Bjk maçı formaliteye döner.

Ders verecek olan Semih ve Selçuk'u kadro dışı bırakır. Yanlış mıyım? @Ahmed Arif Kesen

lan malafat birak ahmeti arifi
idmanda terso yaptigi icin brumayi cezalandirdi diyoruz
2 gunde tum takimin oyun profilini cikarip ona gore tavir alsa oyuncular diyecekki sen ne bicim adamsin 2 gunde silion bizi (hakani sildi gerci hemen ama o yas haddinin getirdigi yari olulugun idman icin yeterli olmamasindan)
semih ve selcugun henuz bi tersosunu gormemistir gerek perf. gerek tavir olarak. onlarin da falsosunu gordugu an cezayi kesecektir Reis

Riekerink'in tek hücum planıydı :(

Tudor iki idmanda ne yaptı da Bruma'yı hemen gözden çıkardı merak ediyorum valla.

Hoca antremanda yedek kadroya koymuş. Bruma isteksiz davranıp tavır yapmış. Hoca yanındakilere sormuş bu hep böylr mi yoksa yedek kadroda diye mi trip atıyor diye. Sinirlenmiş. O zaman Rize'ye de gelmesin demiş.

Kaynak : Ali Naci Küçük

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Suc tamamiyle Brumada o zaman. Ara sirak B takimda oynatir seni Antrenmanda nolmus yani ?

Ders verecek olan Semih ve Selçuk'u kadro dışı bırakır. Yanlış mıyım? @Ahmed Arif Kesen

Kaliteleri malum da antrenmanlarda ciddiyeti elden bırakmadılarsa, Bruma' da afra tafra yaptıysa (Öyle söyleniyor) n'olacak?...

Gelsin, senin benim hoşnut olmadığımız bütün futbolcuları bir kalemde siliversin istiyorsun. Gerçek hayatta hiçbir alanda o kadar kolay olmuyor bu işler...

Rodriguez kötü bir oyuncu değil. Hem o hem Yasin kollektif futbola daha yatkın adamlar. Rizespor' u bile, bir Bruma yerine Rodriguez oynadı diye yenemeyecekse bu takımdan zaten bir şey olmaz. Sezonun baştan kaybedildiğini kabullenmiş biri olarak, Ferguson bile gelmiş olsaydı, beklentimin yüksek olmadığını da belirteyim.

Lig sıralamasından bağımsız olarak, eğer o ışığı verirse, önümüzdeki sezon(lar)ın kazanılması için Tudor' u desteklemeye devam edeceğim. En çok da gerçekçi davranarak durumun gereğini yapmak yerine bir an önce başarı hedeflemekten kaybettik...

Bruma' ya dönersek; asla top class kulüpler seviyesinde bir futbolcu olamayacağına dair isteyenle bahse girerim. Kendisi ve menajeri hep Galatasaray' daki kontratını tamamlamaktan söz ettiler, muhtemelen sözleşme yenilemeye niyeti bile yok. Yahut fahiş sözleşmeyi kaptıktan sonra çok kasmayacak belki, bu daha kötü. Sezon sonunda 10-15 milyon veren olursa gönderilmesi kulübün menfaatine olacaktır diye düşünüyorum. Oyunuyla, karakteriyle, menajerinin tutumlarıyla güven telkin etmiyor bana...

brumayı tavırlarından dolayı kadroya almamasını anlayışla karşılamak lazım ama insan yönetimi önemli bişeydir t.direktörlükte. oyuncularının saygısını kazanabilecek mi otoritesini kurabilecek mi en çok onu merak ediyorum. bunları yapamazsa zaten başarı imkansız

Koca GS i bir iki futbolcu ile ayni degerde gorme hadisesi son yillarda gelen teknik adam ve yeni kazanma odakli taraftar profili ile basladi.

Kazanalim da x futbolcu tum GS degerlerini yerin dibine soksun gormezden geliveriyorlar.

Messinin Ronaldo nun gercek superstarlarin macasi yiyiyomu takimina afra tafra yapmaya??

Yorumlara bakiyorum haftalardir hertopu bencilce ezip sonra sahada takimin buyuklerine el kol hareketleri yapan brumayi da gormezden geliyorlar.

Eger bruma bisey olacaksa bu cezadan sonra olacak. Ya kendine ceki duzen verecek ya da evet defolup gidecek. Ya savunmaya da yardim edecek ya da gidecek. Simdi diyenler olacakki bedava giderse 20 milyon zarar olucak. Evet cunku onu alirken kaybetmisiz diycez, demeliyiz! Hak etmeyene hak etmedigi parayi vermisiz.

Ama bruma kazanilacaksa ancak bu cezadan sonra olabilirdi.

Buyuk olanin bruma degil GS oldugunu bu oyunculara ve yeni nesil galibiyet varsa takimin yaninda olan taraftar grubuna hatirlatan Tudor hocama tesekkurler.

Bu minvalde BJK maci arifesinde kamp kurallarina uymayan Hakan Sukur ile Lincolnu mac sabahi kesip tribune gonderip o maci 2-1 kazanan Kalli ustadi da saygi ve sevgi ile selamliyorum! ;)

Takim kurallari ve GS herzaman bireylerin cok cok onundedir. Kim olursan ol !!

Sorun ne olursa olsun, önemli olan olayin inatlasmaya binmemesi. Belki bir mesaj vermek adina, takimin en önemli adamini kesip, birseylere dikkat cekiyor istemis olabilir. (Arka kulaginda, brumanin ceza sinirinda oldugunu bilerek) Bunlar tabiki oppurtunist fikirler.

Medya bruma nerede diye haberlere basladi bile. Simdi mac kaybedilirse, medya brumayi daha da sesli soracaktir. "Sizin isteginiz ile oynatacak degilim", diye bir daha kesmez umarim...

All in ALL riskli bir karar aldi, icinden cikabilirse Kral, eger cikamazsa hedef tahtasi olur.

Olayin pozitif yani, artik cidden coaching yapan bir hocanin olmasi. Riekerink her türlü kaprise boyun egiyordu.

Reis Turkce'yi master yaptin simdi Ingilizce'yede el atmissin

Sent from my iPhone using Tapatalk

Beyler tudor icin yeni bir sayfa buzamana dek galatasaray da ne olduysa adami ilgilendirmez. Yeni bir sayfa ile geldi antremana cikti ve belliki brumadan memnun kalmadi, diyeceksiniz iki günde ne gördü de böyle karar kildi onu mac sonu anlatir artik. Neden sabri selcuk gibi adamlari götürüyor diyorsunuzda adam ne yapsin ? Bunlar antremanda bir yerini yirtmistir göze girmek icin , tudor ne desin? antremanda iyi calistiniz ama benden önce haftalarda rezildiniz onun icin kadroya almiyorum mi deseydi? Ozaman forma haki denilen olay hemen yolda kalmis olmuyormu? Sirf eskiye bakarak karar verirse? Tudora inancim tam, o hafta kim iyise onu oynatir.

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt