#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydi lan karaoğlan 2. yarı performansında bir düşüş var doğruya doğru bu kan emici taraftarlarımız hemen asıp kesmeye başladı yine seni

Göster herkese gününü ...

dudaklarini yiyeyim kara incimin. Aslanim benim, umarim Rodriguez kardesin ile mest edersin bizi.

yine hiç bir şey oynamadı, çalım atmaktan ibaret bir oyuncu. Takım savunmasını iyi yapan bir takım karşısında hiç bir işe yaramıyor çalım atmak

Bu da Sneijder olmadigi maclarda ortada yok . Yasin cidden dogru söylemis . Kanatlari oynatan Sneijder

Bu karaoğlan hala sözleşme imzalamamış ve hala Portekiz milli takımına seçilememiş ise tamamen menajeri'nin başarısızlığıdır

Böyle oyuncuların milli takımda boy göstermesini sağlayan menajerlik başarısıdır ...

Bu adami Babelin yerine Besiktas ta olsa suan 14 gol 8 asist en az
Bu konuyla ilgili yazacaktım,mesajın tam denk gelmiş.
Bu adam için en uçuk 40 milyon istiyoruz veya insani boyutlarda 15-20 arası.İstiyoruz da kendimizi kandırıyor gibiyiz.Babel bile geldi 6-7 gollük katkı verdi veya daha fazla.Lens sonradan geldi ama daha az maçla aynı katkıyı verdi.Bu adam için 20 milyonu filan görmek için 15-10 gibi katkı yapmalıydı.Ligimizin zaten albenisi yok,bir de ordan kaybediyoruz.Lens bile en iyi halindeyken 17 milyona gitti.Bu arada 20 milyon filan verilmeyeceğine göre satılmasına kesin karşıyım.

Satilmazsa zaten kendi zorla gitmek ister, gecen sene psv olayini hatirlayalim

Bruma mı sözleşme imzalamıyor yoksa bizim yönetim satıp komisyon yeme peşinde mi ?

Melo Telles Burak gibi oyunculardan gelen paralara ne oldu mesela
Poldi neden 2 milyon gibi bir komik rakam'a satıldı
Sneijder'i yıldırma operasyonu neden var

Hani biraz düşünelim Bruma'nın da elimizden kaçmasına izin vermeyelim çok ahhğlar vahhğlar ederiz arkasından

Melo ornegi var onumuzde; ne kadar sozlesme o kadar fazla para, o kadar fazla oranda komisyon oldugu icin uzatmak isterler. Bu sene hic bir yere gitmeyecem seneye bonservissiz gidecem dese dursunu 2018 mayista carmiha gererler. Brumanin bunu yapna potansiyeli var yamyam serefsiz bir menajeri var herifin

C9h5cUcXoAA0__k.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt