#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yönetimin direktifi ile itibarı ayaklar altına alınıp, hiç pahasına satılacak.

fatih terim gibi bi baba lazım sana kara kuzu

7 ye bırakır Dursun bunu.

4 ü Adem Büyük'e
3 ü Emre Akbaba'ya verir

paraları berhava eder, oturur.

Herif sözlesme uzatmamak gıtmek ıcın hocayla dövüsüyor ıse bakın

Çok tiksinç gol sevinçleri var bu çocuğun, kendisine en ufak laf edilmese bile rakip tribüne gidip el kol yapıyor. Disiplin konusunda da sıkıntılı, maç içerisinde sürekli kendine oynadığı için azar işitiyor. Açıkçası 10 12 milyon civarı bir teklif gelirse gönderilmesi taraftarıyım.

{taptap}

gsye ılk geldıgınde mutevazi 1 hayatı normal ortalama altı 1 sevgılısı vardı gecen gördum super arabalar super karılar bu cocuk kendını asmıs o yuzden sımarmıs gömlek bol gelmıs anlasılan

Kendisine Terim tarzı bir teknik direktör gerek. Anıl'ın da dediği gibi durduk yere Ronaldo'ya özenerek saçma sapan gol sevinçleri yapıyor. Ronaldo o sevinçleri 100.000 kişinin önünde ıslıknırken gol atınca yapıyor, bu herif durduk yere yapıyor.

Tudor Bruma'ya taktı ya xD deyip Tudor'a sövenler var :D :D

Yalnız Nazifoğlu bile dedi Rizeye bruma kendisi gitmemiş ama Tudor kendisini taraftarın önüne attı Bruma tepki toplamasın diye o gün.

Bugünde yapmıştır bir haltlar yine yoksa o dakikada neden çıkartsın durduk yerde

Abi Bruma kim ya? Benden çok destekleyeni yoktur belki ama ben bir umut belki 10'a aldık 25-30 falan ileride okuturuz diye bi umutla destekliyordum (İlk geldiği dönemlerde)

GS gibi bir takımı Bruma gibi bir veledin ayağına mahkum eden şeref yoksunu Dursun Özbek utansın

Çok net bu velet kendisini GS'dan daha büyük görüyor bariz. Dursun Özbek'ten sonra belki öyle de olmuştur sonuçta herif dibi gösterdi bize. Ama normalde GS tüm oyunculardan daha büyüktür ve hepsi adam olmalıdır. Oyuncuların çiftliğe çevirdiği bir kulüp olmamalıyız hiç bir zaman.

Ve maçlarda da GS'dan bir an önce gitmek için istatistik kasmaya çalışıyor hep, belli ediyor bunu ve beni gıcık ediyor.

Çok seviyordum ama zamanla antipatik gelmeye başladı bana sizleri bilemem.

Tudor'u geçin o zaten gidecek.Gelmesini desteklemiştim ama o da gidebilir farketmez biz isimlerin değil Galatasaray'ın menfaatinin peşindeyiz.Tudor,Bruma,Sneijder vs hiç biri babamızın oğlu değil zamanı gelince herkes gider.

Taraftarın bu oyuncu grubuna yoğunlaşması gerek hala TD yeme peşinde bizim taraftar. Valla hiç akıllanmayacağız öyle anlaşılıyor.

TD kovmak çok basit, ama oyuncular daha kalabalık ve gönderme işi daha zor & maliyetli olduğu için onlar hep aradan sıyrılıyor, TD'ler gidiyor bu leş kadro yine kalıyor.

Sneijder,Bruma,Selçuk,Sabri vs vs hepsi akıllı olacak abi hiç biri Galatasaray'dan daha büyük değil. Taraftarın tüm futbolculara bunu öğretmesi gerekirken hala oyuncuları savunuluyorsa, o zaman 2 senelik şu tablo bu taraftara müstehaktır demek ki.

Asıl soru şu olmalı ;

Bruma'yı kadro dışı bırakırsak, ya da sezon sonu satarsak, Bruma mı zarar eder, yoksa Galatasaray mı ?

bruma mı tudor mu yönetim artık bunun kararını verecek

Biraz top oynadın bir yerin kalktı yetenek çok şeydir ama karakter herşeydir sene sonu yolun açık olsun

Asıl soru şu olmalı ;

Bruma'yı kadro dışı bırakırsak, ya da sezon sonu satarsak, Bruma mı zarar eder, yoksa Galatasaray mı ?
Üstad bence Bruma sene sonuna kadar oynamalı ve 15-20 arası ne veriyorlarsa, gitmeli.

Beklendiği gibi 1.seviye bir futbolcu asla olamayacak zaten ama Ronaldo kaprisleri var herifte o bile bu kaprisli değildir belkide.
Gerçi bu kaprisleri leş takımda tek parlayan oyuncu olması nedeniyle şımarması da olabilir. İşte adam akıllı kadro kurup tüm oyuncuların kulübe saygı duymasını sağlamak yönetimlerin görevi. 20 m € bonservis harcayıp leş kadro oluşturuyorlar, ondan sonra Bruma gibileri ''Ben GS'dan daha büyüğüm'' düşüncesine doğru itiyorlar.

Başarı için iyi yönetim olacak , o yönetim iyi kadro kuracak ve o kadroyu iyi bir hocayla başarıya ulaştıracaksın.

Biz bu rezil yönetimle baştan kaybediyoruz zaten. Oyuncu grubunun kalitesi ve karakteri de ortada zaten. Dünyadaki hangi teknik direktörü getirirsen getir bu kadronun tamamına yakını dağıtılmadan ve yerlerine iyi ve karakterli oyuncu almadan asla adam olmaz bu takım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt