#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bundan para kazanamazsak bunun sorumlusu sadece bu mal yönetimdir bunu böyle bilin. Elinde para eden tek oyuncuyu kaybetmek üzereler.

Verstuurd vanaf mijn Galaxy S8+ met Tapatalk

Tudor Bruma'ya taktı ya xD deyip Tudor'a sövenler var :D :D

Yalnız Nazifoğlu bile dedi Rizeye bruma kendisi gitmemiş ama Tudor kendisini taraftarın önüne attı Bruma tepki toplamasın diye o gün.

Bugünde yapmıştır bir haltlar yine yoksa o dakikada neden çıkartsın durduk yerde

Abi Bruma kim ya? Benden çok destekleyeni yoktur belki ama ben bir umut belki 10'a aldık 25-30 falan ileride okuturuz diye bi umutla destekliyordum (İlk geldiği dönemlerde)

GS gibi bir takımı Bruma gibi bir veledin ayağına mahkum eden şeref yoksunu Dursun Özbek utansın

Çok net bu velet kendisini GS'dan daha büyük görüyor bariz. Dursun Özbek'ten sonra belki öyle de olmuştur sonuçta herif dibi gösterdi bize. Ama normalde GS tüm oyunculardan daha büyüktür ve hepsi adam olmalıdır. Oyuncuların çiftliğe çevirdiği bir kulüp olmamalıyız hiç bir zaman.

Ve maçlarda da GS'dan bir an önce gitmek için istatistik kasmaya çalışıyor hep, belli ediyor bunu ve beni gıcık ediyor.

Çok seviyordum ama zamanla antipatik gelmeye başladı bana sizleri bilemem.

Tudor'u geçin o zaten gidecek.Gelmesini desteklemiştim ama o da gidebilir farketmez biz isimlerin değil Galatasaray'ın menfaatinin peşindeyiz.Tudor,Bruma,Sneijder vs hiç biri babamızın oğlu değil zamanı gelince herkes gider.

Taraftarın bu oyuncu grubuna yoğunlaşması gerek hala TD yeme peşinde bizim taraftar. Valla hiç akıllanmayacağız öyle anlaşılıyor.

TD kovmak çok basit, ama oyuncular daha kalabalık ve gönderme işi daha zor & maliyetli olduğu için onlar hep aradan sıyrılıyor, TD'ler gidiyor bu leş kadro yine kalıyor.

Sneijder,Bruma,Selçuk,Sabri vs vs hepsi akıllı olacak abi hiç biri Galatasaray'dan daha büyük değil. Taraftarın tüm futbolculara bunu öğretmesi gerekirken hala oyuncuları savunuluyorsa, o zaman 2 senelik şu tablo bu taraftara müstehaktır demek ki.

Dursun ve Tudor'un oyununa gelmeyin.

Mehmet Ozbek: Bruma'yi terbiye edecegiz sonra kelle paca yapacagiz ( Beyaz TV )

Dursun ve Tudor'un oyununa gelmeyin.
Dursun'la Tudor'la alakalı bişey değil bu. Yıllardır var oyuncular çiftlik kurmuş beğenmedikleri hocaları yiyorlar, gruplaşıyorlar falan filan

Milyonları götürüyorlar, profesyonel yaşamıyorlar, milyonlarca taraftar kahrolurken umurlarında bile olmuyor şerefsizlerin.

Yaptıkları işlere saygıları yok göbekli göbekli dolaşıyorlar ortalıkta

Birisi düzen ve disiplin oturtmaya kalkınca da hemen o hocanın altını oyuyorlar. Bir tek FT hakkından geliyordu bu şerefsizlerin.

Bu tarz konularda haklı değilse yetenekli bir oyuncu dahi olsa oyuncunun tarafında olan net hata yapar.

Bu durum uzun zamandır vardı ama Dursun gibi biri ''Başkan'' olunca iyice gün yüzüne çıktı bu iş çünkü herkes meydanı boş buldu.

Oyuncuya dayalı düzen son bulmalı artık. Başka yol yok

Belliydi böyle olacağı. Şerefsizler "bakın Bruma bize saygısızlık yaptı. Galatasarayın menfaatleri ehe ühü" deyip satacaklar yok pahasına.x

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk

Belliydi böyle olacağı. Şerefsizler "bakın Bruma bize saygısızlık yaptı. Galatasarayın menfaatleri ehe ühü" deyip satacaklar yok pahasına.x

Tam buna benzer birşey yazacaktım, aynen.
Sene sonu 12-15 arasına satarlar ve satmalıdırlar kendini çok üst yerlerde görmeye başladı. Artık meneceri mi gazlıyor kendi mi gazlıyor kendini bilemiyorum.
Ayrıca rodrigues var o da yeter biZe o da bizim ligin çok üstünde bir oyuncu bence.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bruma'nın satılması 10/11 sezonu öncesi Kader Keita'nın satılmasına benzeyecek.

Herkes haddini bilecek. Bu çok önemli.

Ama yönetim bunu bahane edip Bruma'yı satacak. O da ayrı bir gerçek.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Tam buna benzer birşey yazacaktım, aynen.
Sene sonu 12-15 arasına satarlar ve satmalıdırlar kendini çok üst yerlerde görmeye başladı. Artık meneceri mi gazlıyor kendi mi gazlıyor kendini bilemiyorum.
Ayrıca rodrigues var o da yeter biZe o da bizim ligin çok üstünde bir oyuncu bence.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
10-12 Milyon mu? Kimse o kadar para vermez 1 sene kontratı kalmış adama.

Kendimizi kandırmayalım, Dursun yok pahasına satacak. Maksimum göreceğimiz para 6-7 Milyon olur o da gerçekten maksimum.

Bruma zaten sorunlu bir tip. Bize gelirken de eski kulübüyle benzer sorunlar yaşamıştı. Menajeri zaten çingenenin teki. Bu yüzden de ben 1 senedir burada bas bas bağırıyorum uzatın bu çocukla hemen yoksa sonunda çok başımız ağrır diye. Yine dediğime geldik.

Belliydi böyle olacağı. Yok kışın bakarız yok devre arası uzatırız yok yeni yıl yok sezon sonu. Bruma giderse bu yüzden yüz Dursun da dır suç. Bruma gitmek istiyor falan bunlar anlaşılır konuşulur şeyler. Resmen yöneticilik acizliği bu işin buraya kadar gelmesi.

bi dötü boklu tudor yüzünden brumayı mı satacaklar?kendilerini satsınlar.

Satıp gelen parayı Adem Büyüke gömelim.

Olayın gelişme şeklini bilmeden doğru değerlendirme yapılamaz.

Mesela Hocanın uyarılarına aldırmayıp üstüne bir de ''Hass...'' kabilinden bir hareket yaptıysa da Tudor' u mu suçlayacağız?...Bruma' nın hal ve gidişatı, öyle şeyler yapmayacağını düşündüremiyor ne yazık ki...

Yahut herkesin söylediği gibi, gerçekten Bruma' ya takık da ilk fırsatta böyle bir şey mi yaptı?...

Bakalım görelim. Bruma ve 'vampir' menajerinin sözleşme yenileme konusundaki tavrı durumu açıklığa kavuşturacaktır. Konuşulan rakamlar üzerinden yenilerlerse ne ala; yok uzatmamak için ipe un serip seneye free olmak maksadını güderlerse art niyetten emin olabiliriz. O durumda en yüksek teklifi verene paket yapılmalı; enayiliğin büyüğü sözleşme uzatmadan devam etmek olur...

Kendimizi kandırmayalım, Dursun yok pahasına satacak. Maksimum göreceğimiz para 6-7 Milyon olur o da gerçekten maksimum.

Bruma zaten sorunlu bir tip. Bize gelirken de eski kulübüyle benzer sorunlar yaşamıştı. Menajeri zaten çingenenin teki. Bu yüzden de ben 1 senedir burada bas bas bağırıyorum uzatın bu çocukla hemen yoksa sonunda çok başımız ağrır diye. Yine dediğime geldik.

Belliydi böyle olacağı. Yok kışın bakarız yok devre arası uzatırız yok yeni yıl yok sezon sonu. Bruma giderse bu yüzden yüz Dursun da dır suç. Bruma gitmek istiyor falan bunlar anlaşılır konuşulur şeyler. Resmen yöneticilik acizliği bu işin buraya kadar gelmesi.

Ya Bruma uzatmak istemediyse?

Güzel diyorsun Can, söylediklerine katılıyorum. Ancak sözleşme iki taraf arasında yapılır. Bruma ve menajeri için böyle olumsuz ifadeler kullanmana rağmen niye ille de yönetim kusurlu oluyor?...

Belki adamlar sözleşme uzatmamakta kararlılar ve zaman kazanmak derdindeler, yönetim kim olursa olsun, ne yaparsa yapsın yanaşmayacaklar. Böyle kuvvetli bir ihtimali de yok sayamayız...Yönetimin beceriksizliği tartışmaya kapalı bir konu zaten, mazur göstermeye çalışmıyorum...

Iyi oyuncu yetenekli oyuncu da sporting'den nasil ayrildigini unutmadan yorum yapmayin

Belli ki ayrilmak icin yine bir numaralar ceviriyor

gidecegi kac aydir belli ne anlationuz bea

Mal yönetim ve egoist Tudor Bruma'yı harcama operasyonuna gittiler tıpkı Sneijder'de olduğu gibi

Bruma kadro dışı kalır sene sonunda bedava gibi bir miktar karşılığında elimizden uçar gider

Takım zor durumda maddi olarak çökmüşüz senin elinde para edebilecek tek adam Bruma onuda terorist muhamelesi yapıpta elinden kaçıracaksın

Brumayi bu hale getiren yonetim beceriksizligidir . Daha sezon basinda unutmadik takimin efelerine kesilip sonradan tahsil edilemeyen cezalari

onlarin gostermelik oldugunu goren her yeni yetme "benim basim kel mi" diyecektir , bu onun sportif karakterinin zayifligini gosterir ama yoneticilik de buna karsi aksiyon almayi gerektirir

mehmet ozbek mi yonetecek bu sorunlari guldurmeyin allah askina

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt