#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hangi golu heba etmis arkadas? bu adam sayesinde rakip kaleye gidebiliyoruz, bu adam yokken birsey yapabildigimiz yok.

tek basina kac tane mac aldi.
Hangi gölü heba mi etmiş? ? En az 10 pozisyon vardır ben atayim diye salak salak topa vurduğu, mac seyrediyorsundur herhalde kardeş.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ulan taa hazırlık maçlarından beri takımı tek başına taşıyor hücumda bu sene ne Muslera ne Sneijder ne Poldi ne Selçuk hiçbiri Bruma'nın verdiği katkıyı veremedi 10 atak gerçekleştiriyorsak 9'unu hazırlayan Bruma

Daha ama en az 10 tane gol kaçırmıştır diyorsunuz oğlan için bu çocuk daha 21 yaşında seni 21 yaşındayken oraya koysak gözünün önündeki adama zor pas atardın

Ahğ keşke diğerleride bu kadar pozisyon hazırlayıp gol pozisyonuna girsede kaçırsa ahğ keşke ...

Bu sezon Galatasaray'da patlama yapan Bruma, #FIFA17 'de yılın takımına seçildi.

Verstuurd vanaf mijn Galaxy S8+ met Tapatalk

bu adamı şimdi göndermek salaklık olur. ne istiyorsa verip sözleşmesini uzatalım ve ilk 11 oynamaya devam etsin.
10 gol ve 6 assist ile skorda lider oyuncunuzu yok pahasına göndermekten külübü kapatalım daha iyi.
Tudor'unda Brumaya serbest oyuncu olarak 90dk sürekli oynatması lazım

Beyler şimdiden söyliyim ben sizede bu adam 2. Ribery vakası olarak %100 eminim bundan hazırlıklı olun yani elimizde gidecek 5 kuruşta para kazanamayacağız. Menejeri muhtemelen çok yüksek bir ücret talep edecek ve yönetimde kabul etmeyecek seneye sözleşmesi bitince serbest olarak avrupanın üst düzey takımlarından birinin yolunu tutacak.

Bu yaz sözleşmesi uzatılmazsa direk satılsın 3'e 5'e bakmadan. Yoksa önümüzdeki sezon sonu beleşe kaçacak.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

C_ttJ8HW0AEpm2y.jpg

Saca bak :D

Saçını boyamış şımardı

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Su tapadaki imageyi degisemiyor muyuz yahu kusma geldi yeminlen. Karaoglanin bir fotosu olsa orda guzel.olursu

Ilk geldiginden gunden beri Senin Avatarini kullaniyordum ama sen Adam degilmissin onu anladik son zamanlarda yaptiklarinla hakketmiyorsun, bu taraftari Belki ilerde
cok iyi futbolcu olacaksin ama Adam olmayacaksin yaziklar olsun sana Bedava gitmek icin elinden geleni yapiyorsun

Son düzenleme:
Ilk geldiginden gunden beri Senin Avatarini kullaniyordum ama sen Adam degilmissin onu anladik son zamanlarda yaptiklarinla hakketmiyorsun, bu taraftari Belki ilerde
cok iyi futbolcu olacaksin ama Adam olmayacaksin yaziklar olsun sana Bedava gitmek icin elinden geleni yapiyorsun

Aferin Dursun'la Tudor'un oyununa gelin.

biz sana yıldız olamazsın demedik, adam olamazsın dedik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt