- 6 Şubat 2017
- 11.942
- 30.175
- 438
Aferin Dursun'la Tudor'un oyununa gelin.
Tudor ve Dursun mu boştaki adama pas verme, artist artist dolaş, bencil oyna diyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tudor ve Dursun mu boştaki adama pas verme, artist artist dolaş, bencil oyna diyor.
Tamam önce Bruma ile Sneijder gitsin. Rahatlayın.
Ben öyle bir şey demedim. Ben ne Sneijder'in ne de Bruma'nın gitmesini istiyorum. Ama Tudor da bunu adam etmeye çalıştığı zaman Tudor'a sallamayın.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sallarım. Bruma ve Sneijder konularında yüzde yüz hatalı Tudor.
Napti lan hoslandigin kiza falan mi yurudu cocuk
Aferin böyle devam edin.
Bunu da yiyin seneye Tunay Torun falan oynar artık ya da 45 dakika izleyip Bruma dan çok daha iyi dediğiniz Garry oynar seneye.
Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk
Belkide kalmak istemiyor bu boktan sartlarda? Sen futbolculara insan gibi degil makine ya da mal gibi goruyorsun heralde. Valla ben olsam daha beterini yapardim Bruma yine iyi.Goruyoruz hersey ortada Galatasarayin en iyi oyuncusu olabilir Ama bedava gitmenin yollarini ariyor oyle olmasaydi cokta imzalardi
Bunuda yiyinmis.Galatasaraydan buyuk degil kimse babasinin ciftligi degil burasi Riberinin yaptigini yapmaya calisiyor
Bunuda yiyinmis.Galatasaraydan buyuk degil kimse babasinin ciftligi degil burasi Riberinin yaptigini yapmaya calisiyor
Belkide kalmak istemiyor bu boktan sartlarda? Sen futbolculara insan gibi degil makine ya da mal gibi goruyorsun heralde. Valla ben olsam daha beterini yapardim Bruma yine iyi.