#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gaza gelip bu cocugu da yemeyin arkadaslar..elimizde istedigimiz duzeyde 1 2 kisi var zaten onlardan da olmayalim

Aferin böyle devam edin.

Bunu da yiyin seneye Tunay Torun falan oynar artık ya da 45 dakika izleyip Bruma dan çok daha iyi dediğiniz Garry oynar seneye.

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk

Tamam önce Bruma ile Sneijder gitsin. Rahatlayın.

Ben öyle bir şey demedim. Ben ne Sneijder'in ne de Bruma'nın gitmesini istiyorum. Ama Tudor da bunu adam etmeye çalıştığı zaman Tudor'a sallamayın.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ulan hemen yiyorsunuz adamı ha ...

Bruma olmasa takım orta sahayı geçemeyecek bunu anlamıyor musunuz ? yok neymiş garry-yasin oynarmış yerine oynasında görün bir neler olduğunu ...

Bruma soldan topu almış 3 adamdan sıyrılıp kaleciyle karşı karşıya kalmış Poldi neden bana vermedin diyor o pozisyona poldi girse pas verir miydi ? veya o pozisyon da pas verecek kim var ?

Ohğ ne ala memleket Bruma tüm herkesi çalımlayıp 6 pas'ta adamın önüne bıraksın bizimkilerde topu kaleye yuvarlasın ...

Tamam hala tercihleri hatalı hala yanlışları var ama bir durun bu adam ilk defa düzenli olarak 1 sezon boyunca oynadı onu da Tudor geldikten sonra etkisizleştirdi iyice Bruma'yı filan hep

Bu adam zaten tüm tercihleri de doğru olsa 1.2 mil. maaşla Galatasaray'da değil 10 mil. maaşlar bayern'de filan oynar dı

Yapmayın etmeyin 21 yaşında bir çocuk hazırlık maçlarından beri takımı hemen her maç sırtlıyor bu adamı yemeyin arkadaş ...

Aferin böyle devam edin.

Bunu da yiyin seneye Tunay Torun falan oynar artık ya da 45 dakika izleyip Bruma dan çok daha iyi dediğiniz Garry oynar seneye.

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk

Bunuda yiyinmis.Galatasaraydan buyuk degil kimse babasinin ciftligi degil burasi Riberinin yaptigini yapmaya calisiyor

Bruma haricinde topu ileriye taşıyabilen bir oyuncumuz yok takımda, Selçuk felan anca yan pas atıyor ya da topu kaptırıyor. Bu adam olmasaydı bu sezon doğru dürüst atağa bile çıkamaz ortasahayı geçemezdik muhtemelen. Hataları yok değil var tabi bazen gereksiz çalıma gibip top kaptırdığı altıpasta pas vermeyip gol kaçırdığı felan olmuştur. Ama bu adam olmasa zaten o pozisyonları gole çevirmeyi bırak yaratamayacağız bile. Bu tarz tercih hatalarınıda ben biraz mental anlamda eksikliğine bağlıyorum bunuda düzeltmek T.D nin işidir. Ama bizim T.D miz bunun yerine takımın en faydalı oyuncusunu dahada çok futbola küstürmeyi tercih ediyor.

Goruyoruz hersey ortada Galatasarayin en iyi oyuncusu olabilir Ama bedava gitmenin yollarini ariyor oyle olmasaydi cokta imzalardi
Belkide kalmak istemiyor bu boktan sartlarda? Sen futbolculara insan gibi degil makine ya da mal gibi goruyorsun heralde. Valla ben olsam daha beterini yapardim Bruma yine iyi.

Yok kluben buyugu yokmus da bilmem ne de. Fasa fiso, sen sporcularina iyi sartlar yaratamiyorsan kendi sucundur - bidahada Bruma ayarinda futbolcu gelmez.

Herseyede duygusala baglanmayin biraz beyininizi kullanin ondan sonra zaten anlarsiniz kolay kolay.

Bu adam Hamit gibi yattığı yerden dünyanın parasını cebe indiren sonrada rızık mızık muhabbeti yapan bir adam olsa anlarım ama Selçuk gibi bir adamın 3,5 M€ aldığı yerde Bruma 1,2 m€ kazanıyorsa adamda haklı olarak maaşında zam ister yönetimde zam yapmayınca sözleşmesini uzatmak istemez. Bunun galatasarayın büyüklüğüyle vefayla felan ilgisi yok yönetimin maaş dağılımını iyi yapamaması ve birçok oyuncuya hakkettiğinden fazla para vermesi sorun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt