#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu konuda ebru Gündeşe geçiren zenci kim

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

DAq-GmdXgAEp7Os.jpg

Bruma ve Muslera ile sözleşme imzalamayan Haindir arkadaş

Ve şansa bakın ki Galatasaray tarihinin en büyük haini Başkan koltuğunda otuyuror

Ben Leipzig'i tebrik ederim. Bruma'nın bir yıl sözleşmesi kalmış, ayrılmak isteyen ve gelecek vaad eden bir oyuncu olduğunu görüp tam bir fırsat transferi diye geldiler hemen. Muhtemelen 10m euro civarına alıp iki sezon sonra da 40'a satacaklar.

Ödedigimiz para yani 12 Milyon'un üstüne satsinlar Bruma'yi yillar sonra ilk defa efsane Heisenberg avatarimi degistirip yerine yagli surat Dursun'un resmini koyarim.

Ben zerre inanmiyorum o kadar para vereceklerine.

Bilmiyorum inşallah öyle saçma sapan paralara satmayız Bruma'yı koşullar söz konusu oluncada Bruma'yı bizim yönetimin çok yüksek paralara satabileceğini zannetmiyorum

İnşallah bizimle kalır Bruma gerçekten Bruma ayarında birisini zor buluruz ...

Ben Leipzig'i tebrik ederim. Bruma'nın bir yıl sözleşmesi kalmış, ayrılmak isteyen ve gelecek vaad eden bir oyuncu olduğunu görüp tam bir fırsat transferi diye geldiler hemen. Muhtemelen 10m euro civarına alıp iki sezon sonra da 40'a satacaklar.

Alman liginde oynayabilirse tabi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sözleşme uzatmiyorsa satılmasi gerekiyor mecburen. Keşke sözleşme uzatsa kalsa ama zor görünüyor

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ulan inşallah gitmez var ya Bruma

Hem Bruma'nın potansiyeli çok fazla
Hem Dursun yönetiminde girişilmemesi gereken bir olay

Kesinlikle Bruma-Muslera-Sneijder'in Dursun yönetiminde satılmasına %1.000.000 karşıyım arkadaş ....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt