#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aysalın kazığı dendı terimin kazığı dendi birbirimizi yedik ama esas kazığı dursun malı attı

Büyük futbolcu olacagi oynadigi ilk turnuva'da belliydi zaten

Biraz rötarli da olsa yildiz olacak,sakatligi gec parlamasina neden oldu

öyle yada böyle elden kacacaktı siz olsanız ligte 5.olan takımda kalırmısınız ? adamın hedefleri var

iyi bari para kazandık her sene sampiyon olan avrupada olan takım olsak anca ozaman brumayı tutabilirsin

Elden Kacma gibi bir durum yok aslinda sonucta bonservis bedeli karsiliginda sattik

Arda turan'da 14 milyon'a satildi daha sonra dogal olarak daha yüksek bir bonservis bedeli ile barca'ya gecti

Ilerde bruma'da 30-40 milyonlara transfer olacak,dogal karsilamak lazim Türkiye liginde oynayan bir oyuncu icin +20 milyon hayal

Hala elimizden kaçtı diyenler var

Adam taşıdı senin takımını bu yıl boyunca

Bu adamın transferinden gelen parayla oyuncu alabiliyor Sun

Hala adam kaçtı diyorlar azıcık değer verin şu adama yav

Onu wingbek yapmaya çalışan Maçini sağ olsun az kalsın çocuğun kariyerini p.c edecekti

aynı şekilde aydın yılmazıda wing back yapmaya çalışırken sakatladı oda iyi kötü terim döneminde rotasyon oyuncusu olmuştu yasinden filan daha etkili topçuydu.

dursunu zerre sevmem ama dursuna kizanlar aysali övenler, yanlismi hatirliyorum ispanyaya bu adam opsiyonlu 7.5mio euroya gitmicekmiydi?rica ediyorum elestirirken düsünerek yazin! aysal 13e alip 7.5a postaladi ama alan cikmadi!

dursunu zerre sevmem ama dursuna kizanlar aysali övenler, yanlismi hatirliyorum ispanyaya bu adam opsiyonlu 7.5mio euroya gitmicekmiydi?rica ediyorum elestirirken düsünerek yazin! aysal 13e alip 7.5a postaladi ama alan cikmadi!

Biraz da araştırarak yazmakta fayda var o zaman. Bruma temmuz 2015de Sociedad'a gitti. Mayıs 2015de Galatasaray başkanı Dursun olmuştu. Yani onu gönderen Dursun.

-Tapatalk-

Onu wingbek yapmaya çalışan Maçini sağ olsun az kalsın çocuğun kariyerini p.c edecekti
Ulan okuyan da Mancini her maç sağ bek oynatıyor, ileri çıkmasına izin vermiyor, her dakka top çalmasını bekliyor sanar. Bruma konusu her açıldığında Mancini'ye bok atmaktan vazgeç. İlla bok atacaksan deplasmanda maç kazanamaması, saçma salak transferlerinden bahset.

3-5-2 formasyonunda Bruma'nın oynadığı tek maç Tokatspor maçı o sezon. Zaten çok fazla 3-5-2 de oynamadık, hatta o maçtan başka 3 tane oynadık mı bilemiyorum. Neyse, Bruma Tokatspor maçında 3-5-2'nin sağında başlıyor. 40. dakkada sakatlanıyor. İlk 40 dakkayı tekrar seyrettim atlaya atlaya ve Bruma'nın görevi açık şekilde top rakipteyken gelen oyuncuyu karşılamak. Bunu halihazırda birçok üst düzey kanat oyuncusu yapıyor zaten, belki en üsttekiler hariç. Mancini'nin Bruma'ya bu özelliği ekleme çabası gayet hoştu açıkçası. Mancini Bruma'dan kanat bek olmayacağını zaten biliyor. Ama oyuncusunun kariyerini önemsiyor olacak ki ona ekstra özellikler katmaya da gayret ediyor. Tokatspor gibi dandik bi maçta bunu denemesi de oldukça isabetli. Ayrıca maç Arena'da, patates tarlası bi sahada değil.

Neyse, şimdi gelelim Bruma'nın sakatlandığı pozisyona. Maçın tam 40. dakikası, YouTube videosunda da süre 47:00. Bruma topu çıkarırken hatalı pas yapıyor, kaybettiği topu kovalarken dengesizce bir müdahale yapıp sakatlanıyor.

Burdaki meselenin maçta kanat bek oynatılmasıyla uzaktan yakından bi alakası yok. Bruma topu kaybettikten sonra (ön tarafta da olsa) mümkün oldukça geri almaya çalışan bi oyuncu zaten. Ayrıca topu kaybettiği anda rakibin tehlikeli bi atak geliştirme ihtimali de baya düşük, defans yerleşmiş durumda, topla ilerleyen rakibi karşılayan bi oyuncumuz var. Olay tamamen Bruma'nın hırsıyla alakalı, yalnızca hırsıyla hareket edip topu kapmaya çalışmış.

Yani kısaca Mancini'yle ve o maçta oynadığı mevkiyle uzaktan yakından alakası yok sakatlanmasının. Mancini'ye bok atabileceğin 50 tane alan varken gidip en manasızını seçmen, en çok bunu dillendirmen acayip saçma.

YouTube

Dursun 2. kez kovdu kulüpten hala kaçtı diyenler var.

Dursunun ''BAZI TARAFTARLARI'' da ''ÖNÜNE ALARAK'' postaladıkları TOP 3;

1- Melo
2- Bruma
3- Telles

SNEIJDER LİSTEDE 1. OLMAMAK İÇİN SAVAŞIYOR!!!

Düşünemeyenler yüzünden bu vaziyetteyiz ;);)

Ulan okuyan da Mancini her maç sağ bek oynatıyor, ileri çıkmasına izin vermiyor, her dakka top çalmasını bekliyor sanar. Bruma konusu her açıldığında Mancini'ye bok atmaktan vazgeç. İlla bok atacaksan deplasmanda maç kazanamaması, saçma salak transferlerinden bahset.

3-5-2 formasyonunda Bruma'nın oynadığı tek maç Tokatspor maçı o sezon. Zaten çok fazla 3-5-2 de oynamadık, hatta o maçtan başka 3 tane oynadık mı bilemiyorum. Neyse, Bruma Tokatspor maçında 3-5-2'nin sağında başlıyor. 40. dakkada sakatlanıyor. İlk 40 dakkayı tekrar seyrettim atlaya atlaya ve Bruma'nın görevi açık şekilde top rakipteyken gelen oyuncuyu karşılamak. Bunu halihazırda birçok üst düzey kanat oyuncusu yapıyor zaten, belki en üsttekiler hariç. Mancini'nin Bruma'ya bu özelliği ekleme çabası gayet hoştu açıkçası. Mancini Bruma'dan kanat bek olmayacağını zaten biliyor. Ama oyuncusunun kariyerini önemsiyor olacak ki ona ekstra özellikler katmaya da gayret ediyor. Tokatspor gibi dandik bi maçta bunu denemesi de oldukça isabetli. Ayrıca maç Arena'da, patates tarlası bi sahada değil.

Neyse, şimdi gelelim Bruma'nın sakatlandığı pozisyona. Maçın tam 40. dakikası, YouTube videosunda da süre 47:00. Bruma topu çıkarırken hatalı pas yapıyor, kaybettiği topu kovalarken dengesizce bir müdahale yapıp sakatlanıyor.

Burdaki meselenin maçta kanat bek oynatılmasıyla uzaktan yakından bi alakası yok. Bruma topu kaybettikten sonra (ön tarafta da olsa) mümkün oldukça geri almaya çalışan bi oyuncu zaten. Ayrıca topu kaybettiği anda rakibin tehlikeli bi atak geliştirme ihtimali de baya düşük, defans yerleşmiş durumda, topla ilerleyen rakibi karşılayan bi oyuncumuz var. Olay tamamen Bruma'nın hırsıyla alakalı, yalnızca hırsıyla hareket edip topu kapmaya çalışmış.

Yani kısaca Mancini'yle ve o maçta oynadığı mevkiyle uzaktan yakından alakası yok sakatlanmasının. Mancini'ye bok atabileceğin 50 tane alan varken gidip en manasızını seçmen, en çok bunu dillendirmen acayip saçma.

YouTube

Bana kalirsa Mancini´nin sucu var, ama bunun oynattigi pozisyon ile alakasi yok. Bunun Bruma´ya, fizik yapisi, ve sezon basi kampi yapmadigini gözlemleden, yapildigi yüklemelere bagliyorum. Ve bu konuda Mancini Craig Bellamy vakasindan sabikali. Expertlerin fikrini dinlemeksizin, yükleme yaptiriyor oyunculara. Bundan dolayi dönemin City kondisyoneri, yada doktoru tam hatirlamiyorum kendisinin can düsmani oldu.

Bu cocugu sampiyona oncesi satan yonetimin beynine sokayım. Bir adamın yaptigi her hamle zararlı olur mu yaw.

Hainler

Bana kalirsa Mancini´nin sucu var, ama bunun oynattigi pozisyon ile alakasi yok. Bunun Bruma´ya, fizik yapisi, ve sezon basi kampi yapmadigini gözlemleden, yapildigi yüklemelere bagliyorum. Ve bu konuda Mancini Craig Bellamy vakasindan sabikali. Expertlerin fikrini dinlemeksizin, yükleme yaptiriyor oyunculara. Bundan dolayi dönemin City kondisyoneri, yada doktoru tam hatirlamiyorum kendisinin can düsmani oldu.
O meseleyi bilemem, doğru olabilir. Doğruysa "Mancini'yle alakası yok" ifadelerimi biraz düzenlemiş farzedin. :D

YouTube

Bruma topu kaybettikten sonra (ön tarafta da olsa) mümkün oldukça geri almaya çalışan bi oyuncu zaten.*

Bunu ilk defa okuyorum.

Manciniye geleceksek nasıl dandik transferlerini eleştirdiğim gibi, tuhaf kararlarını da eleştiririm

Adam sabriyi sol bek, yekta sağ kanat, umut sol kanat oynattı. sneijder'i sol kanada hapsetmesi, burakı sağ kanatta oynatması, bahsettığim gibi bruma'yı wing/sağbek gibi oynatması, aydın'ı 3-5-2'nin sol kanadına koyması, melo'yu orta sahada oyun kurucu gibi oynatması gibi saçmasapan kararlarını pek beğenmediğimi söyleyebilirim. Belki bu konuda hemfikir değiliz. Olabilir.

Sakatlık gerçekleştiği dönem Brumanin daha ilk sezonuydu, fiziksel özellikleri yeterli değildi, ince bilekli bir topçu o mevkide oynatilirsa ve defansif işler yapmak zorunda kalırsa sakatlanma şansı düşük olmadığı apaçık ortadaydı ve Mancini gibi bir tecrübeli td bunu bilmesi gerekiyordu. Zemin de hatırladığım kadarıyla iyi değildi.

Zaten onu o mevkide oynatmak en baştan hataydı ve saçmaydı. Brumanin ofansif özellikleri daha yeterli degilken neden defansif ozelliklerini gelistirmeye calisiyorsun?

Ama oyuncusunun kariyerini önemsiyor olacak ki ona ekstra özellikler katmaya da gayret ediyor

O bahsettiğin ekstra özelliklerini katmak için onu alışık olmadığı bir mevkide mi oynatmak lazım Talha

Simeone Griezmanna ekstra özellikleri katmak için onu wingbek olarak oynatmaya çalıştı mı

Fergie Ronnieye ekstra özellikler katmak için onu wingbek olarak oynatmaya çalıştı mı

Öbür hocalar cahil tek akıllı Mancini mi

Son düzenleme:

YouTube

Aydın Yılmazın sakatlanması ise %100 mancininin haltıdır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt