#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yine oynatmamışlar

LG-H990 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hiç izlemedim maçlarını, skor sitelerinde enteresan bi diziliş gösteriyor. Bi dahaki maçlarını mutlaka izleyecem.
Kanatları tamamen defans beklerine bırakmışlar geri kalan oyuncular hücumdan savunmaya kadar 4 tane tandem oluşturuyor görünüyor kadro dizilişinde. Eğer bu şekilde bir oyun planları varsa Bruma oynamak için evrim geçirmeli. Yoksa zor.

Hiç izlemedim maçlarını, skor sitelerinde enteresan bi diziliş gösteriyor. Bi dahaki maçlarını mutlaka izleyecem.
Kanatları tamamen defans beklerine bırakmışlar geri kalan oyuncular hücumdan savunmaya kadar 4 tane tandem oluşturuyor görünüyor kadro dizilişinde. Eğer bu şekilde bir oyun planları varsa Bruma oynamak için evrim geçirmeli. Yoksa zor.

ben bu sezon izliyorum maclarını adamların 2 bekide mariano tarzı sürekli gidip gelen fizikli adamlar

leipzigte gördügüm kadarıyla hem dribling yapabilen hemde pas oyununu cok iyi ve seri oynayabilen adamları tercih ediyorlar

forsberg ve werner dısında topu ayagında uzun tutan yok

bruma iyi oynuyor girdiginde fakat bizdeki gibi wesleyden top al kaleye git sut at burada yok pas olayını gelistirdikce bence dahada uzun süreler alacak

Bence yetenek olarak değilde mental olarak beğenilmşyordur ondan oynatmıyorlardır. Rotasyon un en arka isimlerinden. Ancak takımın en yeteneklisi belkide.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bence yetenek olarak değilde mental olarak beğenilmşyordur ondan oynatmıyorlardır. Rotasyon un en arka isimlerinden. Ancak takımın en yeteneklisi belkide.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hayır ondan değil...sezon başı Emil Forsberg satılacaktı aslında onun yerinede Bruma oynayacaktı...ama satılmadığından Emilin yedeği şimdilik...

Gesendet von meinem SM-G920F mit Tapatalk

Bu sezon Bundesliga'yı pek takip edemedim. Nasıl bizim karaoğlan? Can BÜYÜK

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Cok yetenekli ama mental problemleri olan bir cocuk.
Cok zevk verirdi izlerken ama hicbir zaman taraftarla arasini isitamadi.
Benimseyemedik yani.
Bu kadar yetenekli olup bu kadar skor katkisi yaptigi donemde bile isinamamissa bir seyler yanlis demektir.
Umarim yanilirim ama hicbir zaman ust duzey topcu olamayacak gibi geliyor bana.
Leipzig den bir buyuk daha transfer yaparsa sevinirim ama. Resmen elimizde buyudu kereta.

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

oynayamamasında kendi hatası var takımın en bencili tercihler konusunda berbat bu mental seviyede zaten süre alması zor hazırlık döneminde bile sırıtıyordu takım oyununda negatif anlamda, seneye belki bişeyler yapar bu seneki eğitimden sonra ama gelişmeye ihtiyacı var Galatasaraydaki gibi el üstünde tutulmaz orada çünkü herkes onun gibi proje oyuncusu o takımda

Yari fiyatina geri alirsak, iyi is yapmis oluruz. Ama Tudor istemez gibi duruyor... Bruma´dan inip Rod´a binmek, yada kanatlarda Tolga´ya binmek, attan inip, esege binmek gibi birsey kalite anlaminda. Ama Bruma oyun planina uygun oynamayi ögrenmek istemiyor gibi. Yetenek bir yana, ama büyük liglerde bu tavirlari cekmez hocalar...

Büüyk liglerde dogal hoca reaksiyonlari, bizde anormal geliyor...

Bruma benim evladimdi, ama demeden edemem. Tudor harbiden bu takimi coaching etmeye gelmis, idare etmeye degil.

Ücretsiz kiralayalim nasıl oluyormuş görsün tinerciler
Adamlar atınç 6 ederdi diye hopluyordu

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bruma eğer Leipzigde dahi yapamazsa o tavırlarını bir kenara bırakır artık

Ha bence elimizde bir fırsat varsa hemen geri çağıralım Bruma 'yı

Bu takımın içerisindeki eksik parça Bruma 'dır bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt