#20 Armindo Bruma

Keşke gelse be, şöyle 1 Milyona falan kiralasak opsiyonda koysak 9-10 Milyon süper olurdu. Bruma benim Galatasarayda izlediğim en yetenekli oyuncu olabilir o sakatlıktan sonra 16-17 sezonunda oynadığı futbol muazzamdı. Şuanki kadromuzda efsane olur bu adam.

ligimize davet edelim,ligimizin kendisi için çok uygun olduğu kanaatindeyim
Defansa yardım edecekse bence de katkı alabiliriz ama Sneijder ve Podolski sayesinde göaterdiği etkiyi tekrar göstermesi zor belki Banega gelirse o sıkıntı ortadan kalkabilir ama. Takımın pas kalitesi maalesef çok düşük.

disiplin + taktige uyumadi. Mesela Onyekuru sak diye oturur
Dedigim gibi Musap disiplin olsa bence coktan kokusu cikardi, Rangnick sen de bilirsin bu konuda cok manyak takintili biri. Taktik de zaten gelisimin bir parcasi, kendini gittigin baska bir takimin taktigine adapte etmek, genc isen ona göre gelisim göstermek.

Almanya Ligindeki mentalitede oyuncuların özgür oynamasına pek izin verilmiyor, Klopp ve biraz da Frankfurt hocası dışında son dönemde bu tarz oynatan bir hoca görmedim. Guardiola bile kendi futbolunu tam adapte edememişti.

Leipzig nasıl oynar çok bilmiyorum ama Beşiktaş eşleşmelerinde gördükki pırpır değil de şutör, pasör kanat adamları kullanıyorlardı.

Hani Almanya'da yapamadıysa yapamaz demek çok doğru değil, demekki uygun bir lig değildi.
bruma icin zaten yanlis lig almanya, ispanyasan alacak herhangi bir takim 1 sene sonra 3 kat para kazanir

Tudor: "Ben Ibrahimovic ile oynadım mesela. Hem oyunculuk, hem hocalık kariyerimde birçok şey gördüm. Fakat, Bruma'nın yaptığı şeyleri hiç görmedim. Biraz belki eğitimle de alakalı. Limitleri aşıyor bu nedenle

Onyekuru olmazsa gelebilir. Yoksa gerek yok.

Tudor: "Ben Ibrahimovic ile oynadım mesela. Hem oyunculuk, hem hocalık kariyerimde birçok şey gördüm. Fakat, Bruma'nın yaptığı şeyleri hiç görmedim. Biraz belki eğitimle de alakalı. Limitleri aşıyor bu nedenle

Terim görevde olsaydı şuan Bruma hala bizim topçumuzdu. ve muhtemelen bu sezon 25-30 bandında bir fiyata satılmıştı.

kiralayıp iyi bir pazarlıkla seneyede 8-9 milyona alsak efsane olur. Yine gösterir kendini satarız 15-20 gibi fiyatlara daha genç

Geri
Üst Alt