#20 Furkan Özçal

Cevap: #23 Furkan Özçal

hoca hazirliyor bunu o kapasite varmi gorucez bakalim

Yok kardeşim hiç bir şey olmaz bu adamdan çok korkak oynuyor zaten, hazırlık maçlarında izledim yok abi insan bir boşa çıkarır kendini gösterir, sene sonu yolcu.

Çöpe atılmış bi 700.000€daha yani. Adam hiç oynamadan o parayı gelıp gidecek. İkramiye çıktı adama resmen :o

Mutual termination'a tıklanmalı :yenieek:

İşte bunu soruyorum adam hiç ama hiç izlemedim, bize gelene kadar böyle bi futbolcunun varlığını bile bilmiyordum.

bence kayseri'de iyi oynuyordu... potansiyeli de olan bir futbolcu ancak büyük takım tabiki başka... kendisini geliştirmesi gerekiyor... bildiğim kadarıyla scott piri tarafından özel program uygulanıyor... ayrıca 700bin almasının sebebi bonservis parası verilmemesi...

bence kayseri'de iyi oynuyordu... potansiyeli de olan bir futbolcu ancak büyük takım tabiki başka... kendisini geliştirmesi gerekiyor... bildiğim kadarıyla scott piri tarafından özel program uygulanıyor... ayrıca 700bin almasının sebebi bonservis parası verilmemesi...

Bonservis verilmeyen adama yüksek para verilir diye bişey yok ki, 1 maç bile oynamadan benim CL'de Süper Lig'de hayvan gibi oynayan Semih'imden fazla kazanıyor ona bakarım.

mac basi yapacaksin boyle haytalara !! bos bosuna senelik para bagliyoz

takima giremeyecegi belliydi sezon basindan beri, en iyisi kiralayip oynattirmak baska takimda

bence kaliteli oyuncu,hoca da bu potansiyeli gördüğü için aldırdı..

Bonservis verilmeyen adama yüksek para verilir diye bişey yok ki, 1 maç bile oynamadan benim CL'de Süper Lig'de hayvan gibi oynayan Semih'imden fazla kazanıyor ona bakarım.

bu normal birşey... selçuk ve ceyhun da o şekilde alınmıştı ve olabilecek bonservis parası kulüpten çıkmadığı için futbolcunun kendisine verildi... farzet ki furkanı kayseriden 1buçuk milyon bonservis bedeli ve senelik 100-150bin'e transfer ettin...

kaldı ki kulübe verilen abartı bonservis paralarının yerine futbolcunun kazanması bence daha iyi...

olayı furkan özelinden alırsak o parayı eder veya etmez o ayrı mesele... evet şu anda oynamıyor formu tartışılır ama alındığı zaman potansiyeli olan bir futbolcuydu...

Piri ile sürekli çalışıyorlar, Fatih hoca hazırlıyor Furkan'ı yeteneği ne kadar gelişmeye ne kadar açık hep beraber göreceğiz.

ne diye alındı bu adam?

yılda 700 bin euro alıyor. SEMİH KAYA ve emre çolak'ın aldığının fazlasını alıyor!

Oynamayan adamdan bir halt olmaz. Bunun da ne oldu belirsiz.

hatayi basta yaptik ister iyi ciksin ister kotu , ayagina top surmemis adama yillik o kadar maas ve-re-mez-sin , Furkan ne yapmis da haketmis bu parayi

biz almasak sanki kapisilacak mi surunurdu sagda solda

Kayserideykende izlerdim beni çıldırtırdı.Pas verecek yerde şut, şut atılacak yerde pas veren bi tip.

Sırf kayserinin elinden bonservis ücreti olmayan adam almak için aldılar.

Yazık günah verilen paralar.

Furkan Sercan Çağlar Ceyhun Yiğt asla Gs kalitesine çıkacak isimler değil.

Devre arasında kiralamak en mantıklısıydı aslında

ben de anlamadim neden aldik furkani oynatmayacagiz da.

Furkan aslında yetenekli cocuk ama bi takımda 1 sene aralıksız oynaması lazım

bu adama niye bu kadar para verdik ki :SS:

Geri
Üst Alt