#20 Furkan Özçal

Cevap: #23 Furkan Özçal

EUR 700.000 maas aliyor :tiphat:

Adaletine tükürdüğümünün dünyası

o kadar parayi bari iyi kullansin, spor magazasindan bitane top alsa da evde gunu birlik calissa topu istop etmeyi ogrenir innit :tiphat:

Net bir şey söylemek için daha çok erken.

o kadar parayi bari iyi kullansin, spor magazasindan bitane top alsa da evde gunu birlik calissa topu istop etmeyi ogrenir innit :tiphat:

Bak kardesım adama sallama bu 3. sallama mesajın sabaha kadar adamı bitirmeye calıscan takip ediyorum :trollface:

Adam 25 dk anca oynadı ondada ne kadar kendini gösterme fırsatı buldu tartışılır ... Bu kadarmı çabuk adam kesilir yahu abartmayın ...

Aldigi para gercekten cok cok fazla. Nasil kabul ettik anlamiyorum. Yani Engin'den fazla kazanmasi komik.

fatih terim mi istedi zamaninda bu oyuncuyu yoksa kafasina göre yöneticinin biri (albayrak belki)mi transer etti bu furkani ?

Soz konusu kisi Turk olunca ne antrenor, ne de futbolcu hakkinda saglikli, sabit bir yorum yapmak mumkun degil. Takimdan gonderilecegim, biraz kasayim, kacta yatiyorum, ne yiyorum dikkat edeyim diyen futbolculari, sozlesme suresine, basariya gore degisen antrenorleri degerlendirirken su iyidir, bu kotudur demek mumkun degil maalesef.

Aldığı para doğruysa diyecek kelime kuracak cümle bulamıyorum..

Acil gönderilsin..

Şakiri Bayern Münih'e gitmeden o parayı alıyordu ...

Varın gerisini siz hesap edin..

Para nede olsa geliyor yat Allah Yat..

fatih terim mi istedi zamaninda bu oyuncuyu yoksa kafasina göre yöneticinin biri (albayrak belki)mi transer etti bu furkani ?

Yiğit ve Furkan transferleri Abdurrahim Albayrak'ın işi diye düşünüyorum ben de.

Öyle insiyatif kullanıp hocaya jest yapmak için saçma saçma transferlere kalkışmazsa seviniriz.

Şakiri'yi alamadık, sağ açık arıyorduk, bari yerli alalım hocaya faydalı olur (o dönem acayip de şişiriliyordu özellikle Hikmet Karaman çıktığı her programda müthiş diyordu, ki 1 golü mü ne vardı o dönem) düşüncesiyle Yiğit'i aldırttı. Ayağında top tutamayan dağınık tesadüf adama o kadar para bayıldık.

Furkan bonservissiz diyoruz ama aldığı para gerçekten komik.

Lütfen böyle işlere girmesin Albayrak, ikna olayına girsin ama kendi kafasına göre transfere el atmasın. İyi niyetli olduğundan şüphem yok tabi ki.

Top kontrolü Burak Yılmaz'dan hallice. En azından ondan daha iyi kontrol ediyor, pas verebiliyor en azından. Bir de yaşı daha genç.

Yiğit ve Furkan transferleri Abdurrahim Albayrak'ın işi diye düşünüyorum ben de.

Öyle insiyatif kullanıp hocaya jest yapmak için saçma saçma transferlere kalkışmazsa seviniriz.

Şakiri'yi alamadık, sağ açık arıyorduk, bari yerli alalım hocaya faydalı olur (o dönem acayip de şişiriliyordu özellikle Hikmet Karaman çıktığı her programda müthiş diyordu, ki 1 golü mü ne vardı o dönem) düşüncesiyle Yiğit'i aldırttı. Ayağında top tutamayan dağınık tesadüf adama o kadar para bayıldık.

Furkan bonservissiz diyoruz ama aldığı para gerçekten komik.

Lütfen böyle işlere girmesin Albayrak, ikna olayına girsin ama kendi kafasına göre transfere el atmasın. İyi niyetli olduğundan şüphem yok tabi ki.

tabi yau f terim gibi bir otokrat varken apo transfer yapacak, bu isi tek celsede gecelim

tabi yau f terim gibi bir otokrat varken apo transfer yapacak, bu isi tek celsede gecelim

Furkan son dakika transferi, planlanmış bir transfer değil, genç ve bonservissiz olması ve iyi niyetli Albayrak'ın uğraşmış olması fatih terim'in hayır demesini engelliyor.

Yiğit transferi öncesinde de hocanın kimleri istediği belli, o da çaresizlikten yapılmış bir transfer. (Hocanın istediklerini alamadık bari alternatifi olsun sağ tarafın style)

Planlanmış transferler olmadığı için, gençler, ileride faydalı olabilirler mantığıyla albayrak'ın uğraşları sonucu yapılmış transferlerdir bence.

Benim görüşüm, ben tamamen Albayrak Terim'e danışmadan kafasına göre yaptı demiyorum. İyi niyetiyle uğraşmıştır bir yere getirip hocayı da ikna etmiştir.

Neyse Yiğit gereksizdi Furkan da çöpe dönüşmez umarım.

Bu Transfere Unal Aysal ates puskurmustu. benim haberim olmadan oyuncu aliniyor diye.. yonetimde cok yanlislar yapiliyor..

Geri
Üst Alt