#20 Furkan Özçal

Cevap: #23 Furkan Özçal

Eğer ben Fatih hocayı birazcık tanıyorsam en ummardık zamanda, ummadık bir maçın ilk 11'inde göreceğiz bu adamı.. patlama yapar ya da yapmaz orasını bilemem tabi : )

resmi bir aciklama hic mi yok bu oyuncu hakkinda sakatmi yetersizmi diye

ne is yapiyor acaba?

Elazığ kadrosuna alınmasını bekliyordum. Artık kupa maçına alınır herhalde..

Yanlış hatırlamıyorsam Semih'ten, Engin'den daha fazla maaş alıyor.

Balıkesirspor maçında bir denesek fena olmaz aslında , şans vermeden bilemeyiz durumunu.

Yönetimin vizyonunu gösteren bir transfer.

Evet, kesinlikle tamamen yönetim transferi bu. Beleş diye almışlar zaten söylüyorlardı, Ünal Aysal "şöyle bi oyuncu var dediler alalım dedim" gibi bişey demişti. Tamamen saçmalık

Hem oynatmıyoruz hem Enginden fazla para alıyor diye biliyorum.Adaletsiz Dünya.

Gelecek vaad eden oyuncu diye aldık ama birşeyler göremedik. Paramız bol ya bizim.

Balılesir maçında görsek bari sahada

Hacılar belki hazır değildir. Belki zamanı gelince hoca oynatacaktır. Belki bazı transferler kadroyu genişletmek adına yapılıyordur, aldığını her maç oynatmak adına değil.

iyice coplerle dolduk yigiti migiti bunu cagları falan versekte 1 tane topcu alsak bari takasta kullanak bunları

Fatih hoca ara sıra kadroya almalı bence. Bu adam sakatlanmadan önce Kayseri'de banko oynuyordu. Ve gayet de iyi performans sergiliyordu. Eğer oynatmıyıcaktıksa ne diye alıp adamın kariyerini mahvediyoruz ki? Aynı şeyler Okan Derici ve diğer genç futbolcular için de geçerli. Akhisar ve benzeri maçlarda şu futbolculara 15-20 dakika şans vermek çok mu zor? Sonradan oyuna Aydın, Sabri falan gireceğine Furkan ve diğer şans bulmayan gençlerimiz girse ne kaybederiz ki?

Geri
Üst Alt