#20 Furkan Özçal

Cevap: #23 Furkan Özçal

hiç oynatmadığımız adamları neden kadroda tutuyoruz anlamıyorum. ceyhun çağlar furkan vs. bu 3 adamın kulübe yıllık masrafı en kötü 2 milyon avrodur.

senede 1 yada 2 tane kupa maçına çıkacak diye bu kadar para bağlamanın anlamı yok ki. 45 maça çıkan adam 2 maça daha çıkıverir zaten.

hiç oynatmadığımız adamları neden kadroda tutuyoruz anlamıyorum. ceyhun çağlar furkan vs. bu 3 adamın kulübe yıllık masrafı en kötü 2 milyon avrodur.

senede 1 yada 2 tane kupa maçına çıkacak diye bu kadar para bağlamanın anlamı yok ki. 45 maça çıkan adam 2 maça daha çıkıverir zaten.

Misal FM oynadığını düşün, ya da fifa ne bileyim. O oyunlarda da 23-25 kişi civarı bir kadro tutmak lazım, her türlü duruma hazırlıklı olabilmek için. Takımda da yapılan o, kadrodaki bazı adamlar dediğin gibi birkaç maçla sınırlı kalacaklar sezon boyu, ama bu onların rolleri. O adamları satsak yerine yenilerini alırız, onlar da benzer sayıda maç oynar.

furkanım :sad007:

balıkesir maçında oynasın ama ortasahada oynasın.ve emreden formayı alsın.

emre c. ve a7 oynayacagina bu oynasa da bir izlesek...

Hoca Balıkesir maçında oynatsın artık.. Bi şans versin çocuğa.. Kendisinden kat be kat yeteneksiz çolak her maçta oynarken bu çocuğa yazık etmeye hakkı yok Fatih Hocanın..

Engin ve Semih'ten daha fazla kazanıyor. :SS:

bu cocuk iyi

ve umarim bal-kes macinda sans bulur

Adamın aldıgı para herkese batmış :lol:

bugun oynamazsa copazadt oldugu kanitlanmis olur

Gene ilk 11 de yok. Boşuna yapılmış bir transfer olacak gibi. Devre arası kiralanır.

oyuna girsene knk :cool:

fizik olarak vasat düzelmezse hemen gönderilir.

cob

Ilk macinda, skorun 4-1 olduktan sonra performansi icin böyle bir yorum bekliyordum zaten.

Ama senden beklemiyordum Heis.:sad007:

Geri
Üst Alt