#20 Furkan Özçal

Cevap: #23 Furkan Özçal

Furkan-2.jpg

Batalla'nın aldığı para kadar para alıyor adam.

He's LOST.

Ben kıskanmıyorum fakat fenerbahçe taraftarının malca konuşmasına kıl oluyorum. Drogba kim salih kim? Bir kere mevkileri farklı.

Salih şu anda, fazla bir baskı ortamı içinde değil, çünkü şampiyon olamazlarsa suçlusu olmayacak ve bunun rahatlığı ile oynuyor, eğer baskı ortamında da iyi oynarsa o zaman eyvallah, ama harbiden Drogba ile kıyaslayabiliyorlar adamı, hadi Emre ile kıyaslarsın genç futbolcu, ama Drogba ile kıyaslamak için çok kasmak gerek.

Bu adam iyi topcuda oynatmıyorlar :asd:

Artık Transferi bu isin kurdu olmus Scoutlar yapsın :rolleyes:

Re: #23 Furkan Özçal

Bu saatten sonra takas futbolcusu olur en fazla.

Eboue demiş ki;

takımımızda en az konuşan oyuncu furkan. bazen ağızını açıp furkan konuş diyesim geliyor. çünkü geliyor günaydın merhaba falan diyor herkese sonrada biyere geçip telefonuyla uğraşıyor. antreman başladığında gidiyor çalışıyor. antreman bittiğinde duşa giriyor. sonra da doğruca evine gidiyor. onun yanına gidip furkan lütfen biraz konuş diyorum ama o çok utangaç biri.

kutlamalarda birinin çocugu gibiydi canm <3

Seneye oynar mı ki?

Bence 3-4 yıllığına kiralayalım :o

hocanin bi bildigi felan var heralde yoksa bos yere tutmazdi kiralanirdi en kotu isigi goruyo demekki :D

Naber değişik ?

Şampiyonluk kutlamarında dokunsan ağlayacak gibiydi o derece masum bakışları vardı.

furkanozal12.jpg

Geri
Üst Alt