#20 Furkan Özçal

Cevap: #23 Furkan Özçal

Iyi oyuncu ama daha hic "oynatilmadi"

Gesendet von meinem GT-I9001 mit Tapatalk 4 Beta

1 tane 90dk maçını izlemediğinden adım kadar eminim. bu furkanın oynadığı bölgede elimizde ws yekta erman emre uzatırlarsa engin oynar bu çocuk yazdığım oyuncular grip salgınına filan yakalanırlarsa anca oynar

yattığı yerden 700 bin tl aldı
Galatasaray Sportif A.Ş.'nin KAP'a gönderdiği açıklama şu şekilde:Profesyonel futbolcu Furkan Özçal ile 2012-2013 futbol sezonundan itibaren 4 futbol sezonu için anlaşmaya varılmıştır. Buna göre futbolcuya 2012-2013, 2013-2014, 2014-2015 ve 2015-2016 futbol sezonları için sırasıyla 700.000 EUR, 550.000 EUR, 650.000 EUR ve 750.000 EUR sabit transfer ücreti ve 7.000 EUR, 8.000 EUR, 9.000 EUR ve 10.000 EUR maç başı ücreti ödenecektir.

Galatasaray Sportif A.Ş.'nin KAP'a gönderdiği açıklama şu şekilde:Profesyonel futbolcu Furkan Özçal ile 2012-2013 futbol sezonundan itibaren 4 futbol sezonu için anlaşmaya varılmıştır. Buna göre futbolcuya 2012-2013, 2013-2014, 2014-2015 ve 2015-2016 futbol sezonları için sırasıyla 700.000 EUR, 550.000 EUR, 650.000 EUR ve 750.000 EUR sabit transfer ücreti ve 7.000 EUR, 8.000 EUR, 9.000 EUR ve 10.000 EUR maç başı ücreti ödenecektir.

Bonservissiz olunca maaş yuksek oluyor biraz bonservis kaynaklı yani bu yuksek maaş yani. Aynı durum bonservissiz gelen Ceyhun Gülselam'da da vardı 1m euro garanti paraya anlaştı 2m euro aldı 2 senede hiç oynamadan nerdeyse. Yazık...

ilk yıl aldığı 700bin in 200 binini kayseriye fesih için ödedi. dediğim gibi sırf kayseriden bedava oyuncu alıp kendimizi tatmin etmek için ayarttılar bu çocuğu.

1 tane 90dk maçını izlemediğinden adım kadar eminim. bu furkanın oynadığı bölgede elimizde ws yekta erman emre uzatırlarsa engin oynar bu çocuk yazdığım oyuncular grip salgınına filan yakalanırlarsa anca oynar

ne alaka grip salgini vs .. Bu cocuk saglam bir kamp donemi gecirsin herkez susacak ...

ne alaka grip salgini vs .. Bu cocuk saglam bir kamp donemi gecirsin herkez susacak ...

dance1a.gif

Furkan 4 yıl süper ligde oynadı izlemedıysen senin futbola olan ilginden şüphe duyarım :trollface:

AW: #23 Furkan Özçal

Savunmayın len bu hırboyu. Sağlam kumaş,kamp geçirirseymiş bilmem ne.Palavra bunların hepsi oğlum. Bir oyuncu iyise öyle ya da böyle forma şansı bulur. Yemişim 4 sene süper lig oynamışlığını. Yatarak para kazanıyor.Ohh ne güzel hayat.

Gesendet von meinem GT-I9001 mit Tapatalk 2

Cevap: AW: #23 Furkan Özçal

Savunmayın len bu hırboyu. Sağlam kumaş,kamp geçirirseymiş bilmem ne.Palavra bunların hepsi oğlum. Bir oyuncu iyise öyle ya da böyle forma şansı bulur. Yemişim 4 sene süper lig oynamışlığını. Yatarak para kazanıyor.Ohh ne güzel hayat.

zorla beni alın mı demiş?

trabzonspor maçı sonrası düzenlenen kupa seremonisinde rutin işleyiş şu şekildedir.. platformun arka kısmında, ilk anonsla çağırılan florya'nın çalışanları bulunmaktadır.. ardından futbolcuların ismi anons edilir, futbolcular alkışlar arasında platforma yönelir.. platformun ortasında kendilerini bekleyen ff yetkilisinin yanına gider ve madalyasını alır..furkan kardeşimiz, ismi anons edildikten sonra direk arka bölümdeki florya çalışanlarının yanına gidip konuşlandı.. ee tabii adam futbolculardan çok onlarla muhattap oldu sezon boyu..

AW: #23 Furkan Özçal

Rüyanda mi gördün iyi olduğunu ? Neresi iyi ? İyi olsa bir türlü takim içine girerdi. 11/12 sezonunda nasil Emre Çolak takima girdiyse bu hırboda da ışık olsaydı girerdi. Boş yatırımlardan biri ...

Adami kayseride izledim bana göre iyi oyuncu ama sans verilmedi

Gesendet von meinem GT-I9001 mit Tapatalk 4 Beta

Dalga gecmemis ama kapak takmis .:)

Türkçe okuduğunu anlamaktan sıkıntı yaşamış arkadaş sende yancı olarak araya kaynak yapmaya mı geldin ?

Ben alıntı yaptığım arkadaşa 1 tane bile 90dk maçını izlemediğinden eminim yazmışım adam kalkıp bana 4 yıldır oynayan adamın 1 tane maçını mı izlemedin yazmış

Anlayabildiniz mi başka dilde mi yazalım ?

türkçe okuduğunu anlamaktan sıkıntı yaşamış arkadaş sende yancı olarak araya kaynak yapmaya mı geldin ?

Ben alıntı yaptığım arkadaşa 1 tane bile 90dk maçını izlemediğinden eminim yazmışım adam kalkıp bana 4 yıldır oynayan adamın 1 tane maçını mı izlemedin yazmış

anlayabildiniz mi başka dilde mi yazalım ?

yav he he

furkan Galatasarayda olmanın şansını kullanırsa ve Fatih Terim gibi bir hocayı değerlendirebilirse cesur yürek furkan diye ortalıkta dolanabiliriz. adamın 17 yaşındaki maçlarını hatırlıyorum. fenere beşiktaşa karşı oynadığı öyle maçlar var ki müthişti.

alınmasına sevinmiştim ama bu sene bu şansı değerlendirmeli.

Geri
Üst Alt