#20 Furkan Özçal

Kiralik mi verdik bunu? Iyi bari, izleriz ara ara. Umarim Tolunay hoca sayesinde kendini bulur ve gelisir.

Elazığ maçında da ofsayttan golünü vermemişler.:DD Bu sefer ofsayttı sanki.

bu haftada attı yine ofsayt diye verilmedi :D ama bu haftaki ofsayttı geçen haftaki değildi

Karabük kulübesinin degismez oyuncusu.

Beni de alsanıza bir sezon takıma.Bende otururum tribünde bunlar gibii.Extradan antrenman malzemelerini taşırım.Biraz da antrenman yapıp fitleşirim.Ev alıyım diyorum daha peşinatını biriktiremedim.Bu adamların hepsinden daha Galatasaraylıyım.Bana verin bunlara verdiğiniz parayı nolur yanı bir sezonda ben yattığım yerden para alıyım.

Beni de alsanıza bir sezon takıma.Bende otururum tribünde bunlar gibii.Extradan antrenman malzemelerini taşırım.Biraz da antrenman yapıp fitleşirim.Ev alıyım diyorum daha peşinatını biriktiremedim.Bu adamların hepsinden daha Galatasaraylıyım.Bana verin bunlara verdiğiniz parayı nolur yanı bir sezonda ben yattığım yerden para alıyım.

Ara ara bende yazıyorum renktaş, senin gibi düşünüyorum. Yattığı yerden para alıyor şişiyor palazlanıyorlar birde, korner olduğu zaman yetiştiremeyenler var ceza sahasına ya deli oluyorum. Aylık 3.000 lira verseler durumu pek iyi olmayan gs'lilere hem para kazanır hem de dediğin gibi klübe daha çok şey katarlar-katarız. Ama maalesef bu iş adam kayırmacılıkla olduğu için bize b*k yemek ve susmak düşer.

Bugün gol atmış galiba.Takip eden var mı nasıl oynuyor?

Sizin o hiç oynatmadığınız Furkan Özçal Karabükte tıkır tıkır da oynuyor...Ama Terim sağolsun forma şansı dahi vermedi.

en fazla karabük'te oynayacak seviyede oldugu icin gönderdik zaten.. bedava diye alinmis bir oyuncuydu!!

Ishak transferinde isimize yarayacak olan futbolcu.

Gerci Ishak ne kadar oynar o da tartisilir da, ülkede orta yapabilen bekleri listeye almaktan baska caremiz yok zaten.

eğer kendini geliştirebilirse mancini seneye geri çağırır onu. yeter ki kendini geliştirsin.

Radyoda maç anlatımı boyunca Furkan'ın adını dinledik resmen, bu çocuk bu kadar etkiliydi de ne diye kiraya verildi anlamak güç.

Terim de ne değişik bir adamdı yahu aldı oynatmadı.Bazı tercihlerine akıl ermiyor.

Tolunay hocayla kendnii bulmaya başlamış sezon sonuna kadar formunu yükseltmeye devam ederse önümüzdeki sezon kadroda yer bulur

Geri
Üst Alt