Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu konuda türk oyunculari cok akilli. Taraftarin gözüne girmek adina yaptiklari seye bak. Gecen sene Salih Dursun Fener'e karsi aciklama yapti diye forum da transfer haberi ciktiginda üyeler 'delikanli cocuk ya hirsli oynuyor birde' diyerek onay vermisti transferine.
Bizim ülke iste bunlari cok seviyor ve bu yüzden gelisemiyor. Simdi cikar derler 'Helal olsun Furkan, seneye yerin garanti, yeteneklisin'
ooo alkışlamadıysa bence sneijder'in yerine oynar artık
Bi bitmediniz bitemediniz helal olsun furky
Saçma. Sen Galatasaraylı biri olarak alkışlar miydin? Hayır. Eeee? Galatasaraylı biri olmana da gerek yok hatta, bonservisinin Galatasaray'da olmasi bile yeter alkislamamak için. Çünkü alkislasa bu sefer taraftar tepesine binecek.
N5
Benim tepkim alkislamamasina yönelik degil zaten. Taraftarin bu oyunlara gelmesi daha cok rahatsiz edici. Bu yüzden Salih örnegi verdim zaten.
Ayrica tam editliyordum, alkislasa yine tepki görürdü yazacaktim.. Ama bu tip oyuncular bu hareketleri taraftarin gözüne girmek icin yaptigi ortada ve örnekleri var.
ironi özürlüsün.
İroni mironi yapmadım adam belki fanatik alkışlamıyo senin gibilerde yok takıma girmek için yok bilmem ne sırf eleştirmek için forumda takılanlarsınız
takımında melo gibi taraftara oynayan adam varken bu adamlara kurnaz demek komik.
okuduğunu anlama özürlüsün aynı zamanda. ironi yapan benim. ayrıca sanane forum babanın malı mı?
![]()
adamsın uğurda öyle
Benim tepkim alkislamamasina yönelik degil zaten. Taraftarin bu oyunlara gelmesi daha cok rahatsiz edici. Bu yüzden Salih örnegi verdim zaten.
Ayrica tam editliyordum, alkislasa yine tepki görürdü yazacaktim.. Ama bu tip oyuncular bu hareketleri taraftarin gözüne girmek icin yaptigi ortada ve örnekleri var.
Bu konuda türk oyunculari cok akilli. Taraftarin gözüne girmek adina yaptiklari seye bak. Gecen sene Salih Dursun Fener'e karsi aciklama yapti diye forum da transfer haberi ciktiginda üyeler 'delikanli cocuk ya hirsli oynuyor birde' diyerek onay vermisti transferine.
Bizim ülke iste bunlari cok seviyor ve bu yüzden gelisemiyor. Simdi cikar derler 'Helal olsun Furkan, seneye yerin garanti, yeteneklisin'