#20 Furkan Özçal

BnNYbiECIAAscTc.jpg

Fener'i alkislamamis. :D

Bu konuda türk oyunculari cok akilli. Taraftarin gözüne girmek adina yaptiklari seye bak. Gecen sene Salih Dursun Fener'e karsi aciklama yapti diye forum da transfer haberi ciktiginda üyeler 'delikanli cocuk ya hirsli oynuyor birde' diyerek onay vermisti transferine.

Bizim ülke iste bunlari cok seviyor ve bu yüzden gelisemiyor. Simdi cikar derler 'Helal olsun Furkan, seneye yerin garanti, yeteneklisin'

takımında melo gibi taraftara oynayan adam varken bu adamlara kurnaz demek komik.

Bu konuda türk oyunculari cok akilli. Taraftarin gözüne girmek adina yaptiklari seye bak. Gecen sene Salih Dursun Fener'e karsi aciklama yapti diye forum da transfer haberi ciktiginda üyeler 'delikanli cocuk ya hirsli oynuyor birde' diyerek onay vermisti transferine.

Bizim ülke iste bunlari cok seviyor ve bu yüzden gelisemiyor. Simdi cikar derler 'Helal olsun Furkan, seneye yerin garanti, yeteneklisin'

Saçma. Sen Galatasaraylı biri olarak alkışlar miydin? Hayır. Eeee? Galatasaraylı biri olmana da gerek yok hatta, bonservisinin Galatasaray'da olmasi bile yeter alkislamamak için. Çünkü alkislasa bu sefer taraftar tepesine binecek.

N5

Saçma. Sen Galatasaraylı biri olarak alkışlar miydin? Hayır. Eeee? Galatasaraylı biri olmana da gerek yok hatta, bonservisinin Galatasaray'da olmasi bile yeter alkislamamak için. Çünkü alkislasa bu sefer taraftar tepesine binecek.

N5

Benim tepkim alkislamamasina yönelik degil zaten. Taraftarin bu oyunlara gelmesi daha cok rahatsiz edici. Bu yüzden Salih örnegi verdim zaten.

Ayrica tam editliyordum, alkislasa yine tepki görürdü yazacaktim.. Ama bu tip oyuncular bu hareketleri taraftarin gözüne girmek icin yaptigi ortada ve örnekleri var.

Ceyhundan iyi oynar Furkan

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim tepkim alkislamamasina yönelik degil zaten. Taraftarin bu oyunlara gelmesi daha cok rahatsiz edici. Bu yüzden Salih örnegi verdim zaten.

Ayrica tam editliyordum, alkislasa yine tepki görürdü yazacaktim.. Ama bu tip oyuncular bu hareketleri taraftarin gözüne girmek icin yaptigi ortada ve örnekleri var.

Verdiğin örnekler farklı ama. Salih konusunda hakli olabilirsin (emin olman imkansiz tabi) ama burda senin de dusundugun gibi alkislasa problem çıkacak.

N5

Alkışlayabilirdi bence, kendi tercihi sonuçta. Her kuşu sevdik, bir leylek kaldı. Türk futbolunda herşey tam, bir alkışımız eksikti onu da gidermiş olduk böylece.

Genc Engin Baytar.

Erman ve Necati gibi, Fatih hocanin biraz maymun istahina denk gelmis bir oyuncu. Gelecek sezon mutlaka yararlanmaliyiz.

Hakan herşeye olumsuz bakmakta üstüne yok,farklı yorum yapayım derken saçmalıyorsun çoğu zaman.

Hakan sende peygamberliğe falan mı soyunuyorsun nedir anladım. :D Ayrıca yaptığı hareket doğrudur helal olsun diyenler olabilir, ama kimsenin sırf bu hareket yüzünden gelsin banko oynasın diyeceğini zannetmiyorum.

Geri
Üst Alt