Ozan Kesgin
Cezalı
- 15 Ağustos 2009
- 31.229
- 5
- 1.483
hayır. İlk 10 üyeyi kontrol edeceğim gerisine bakamayacağım![]()
KAMU VİCDANI BUNU KABUL ETMEZ
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hayır. İlk 10 üyeyi kontrol edeceğim gerisine bakamayacağım![]()
KAMU VİCDANI BUNU KABUL ETMEZ
olm şarkı çok güzeldi severim zaten ama katıldı daha önce, yasaklı şarkı diye uyarıyoruz biliyon, yeni katılan arkadaşların şarkısı sandım sen çıkınca şaşırdım
olm şarkı çok güzeldi severim zaten ama katıldı daha önce, yasaklı şarkı diye uyarıyoruz biliyon, yeni katılan arkadaşların şarkısı sandım sen çıkınca şaşırdım
Aynı durumdayız işte. 3 aydır deney sonucu bekliyorum bir firmadan. Gelmiyor 3 haftadır mail atıyorum cevap bile yok.
Çabuk bitirip işe gireyim bir an önce diye 3-4 dönemde geçilen dersleri 2 dönemde temizledim 1 senedir tez yazamadık bir türlü.![]()
olm nereden biliyim bilsem ipimi çekermiyim.
hatun 10 numara söylemiş
yarışma aceleye geldi pişti muhabbetinden telas yaptım bak Arda abıyede aynı sarkıyı atmısım senın mı dıye
Benim ders dönemi bitti tez yazıyorum bitiricem 2 ay içinde ancak istediğim İngilizce puanını alamadım öyp için bakalım işte yapıyoruz bir şeyler. Bu Venedik ömrümü yedi Alpay gidip Adriyatik sularına atıcam kendimi en son![]()
Hata bizimse düzeltmeside bizim işimizdir
Hata bizimse düzeltmeside bizim işimizdir
Öyp de çok sıkıntılı bir şey. Bazı okullar zamanında bitiremezsem tazminat istiyormuş diye duydum.
Bir asistan bizim okuldan çatıdan atmıştı kendini sırf 80.000 TL borcu ödeyemem ben diyerek.
Eğer olur da kazanırsan mutlaka dikkat et öyle bir şey var mı yok mu diye sözleşme de.
Geçmiş 19 Eurovision için de önerge verdik hesaplanmasını bekliyoruz.
Yarına yetişir mi?