20.Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Cenk Yelkenci!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
önerim olacak dün yapacaktım milleti yönlerdirmeyin diye yarışma sonuna bıraktım, daha önce derece yapan sanatçıların başka bir parçası ile yarışılmasın bundan sonra

olm şarkı çok güzeldi severim zaten ama katıldı daha önce, yasaklı şarkı diye uyarıyoruz biliyon, yeni katılan arkadaşların şarkısı sandım sen çıkınca şaşırdım

olm nereden biliyim bilsem ipimi çekermiyim.

hatun 10 numara söylemiş

yarışma aceleye geldi pişti muhabbetinden telas yaptım bak Arda abıyede aynı sarkıyı atmısım senın mı dıye

olm şarkı çok güzeldi severim zaten ama katıldı daha önce, yasaklı şarkı diye uyarıyoruz biliyon, yeni katılan arkadaşların şarkısı sandım sen çıkınca şaşırdım

Geçen yarışma katılmasa Leonard Cohen kesin 1. olurdu.

Ben de katılmayı düşünüyordum Civil Wars ile Billy Jean cover'ları da çok iyidir.

Aynı durumdayız işte. 3 aydır deney sonucu bekliyorum bir firmadan. Gelmiyor 3 haftadır mail atıyorum cevap bile yok.

Çabuk bitirip işe gireyim bir an önce diye 3-4 dönemde geçilen dersleri 2 dönemde temizledim 1 senedir tez yazamadık bir türlü. :(

Benim ders dönemi bitti tez yazıyorum bitiricem 2 ay içinde ancak istediğim İngilizce puanını alamadım öyp için bakalım işte yapıyoruz bir şeyler. Bu Venedik ömrümü yedi Alpay gidip Adriyatik sularına atıcam kendimi en son :(

Herkes kendi puanını hesaplayıp yazsin uğraştırmayin adamı.

106 puan olmam lazım benim.

olm nereden biliyim bilsem ipimi çekermiyim.

hatun 10 numara söylemiş

yarışma aceleye geldi pişti muhabbetinden telas yaptım bak Arda abıyede aynı sarkıyı atmısım senın mı dıye

bilerek yapmassın herhalde yahu dalgınlığına gelmiş,ilk defa yarışmış olsa ilk 3 te olurdu zaten, benim gibi düşünenler olmuştur mutlaka

Benim ders dönemi bitti tez yazıyorum bitiricem 2 ay içinde ancak istediğim İngilizce puanını alamadım öyp için bakalım işte yapıyoruz bir şeyler. Bu Venedik ömrümü yedi Alpay gidip Adriyatik sularına atıcam kendimi en son :(

Öyp de çok sıkıntılı bir şey. Bazı okullar zamanında bitiremezsem tazminat istiyormuş diye duydum.

Bir asistan bizim okuldan çatıdan atmıştı kendini sırf 80.000 TL borcu ödeyemem ben diyerek.

Eğer olur da kazanırsan mutlaka dikkat et öyle bir şey var mı yok mu diye sözleşme de.

Öyp de çok sıkıntılı bir şey. Bazı okullar zamanında bitiremezsem tazminat istiyormuş diye duydum.

Bir asistan bizim okuldan çatıdan atmıştı kendini sırf 80.000 TL borcu ödeyemem ben diyerek.

Eğer olur da kazanırsan mutlaka dikkat et öyle bir şey var mı yok mu diye sözleşme de.

Sanırım bir 10 yıla yakın sözleşme mi ne oluyor işte bitiremezsen tazminat davası açıyorlar doğrudan. Çok kötü bir sistem bakıyorum başka bir iş bulursam eğer sadece doktora programınıda düşünebilirim. Özel üniversitelere bakıyorum en ucuz doktora programı 20-25 bin insanlar iyi veriyor bu paraları gerçekten zor işler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt