- 20 Haziran 2011
- 57.774
- 63.189
- 4.533
@Emrah Yıldırım genjler yarışma istiyor, layka susadıysan bir gözden geçir bu talebi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
finallerim var kardeşim müsait değilim hem benim düzenlediğim yarışma adil olmaz osman ile alpayı küme düşürürüm seni şampiyon yaparım:cool:
finallerim var kardeşim müsait değilim hem benim düzenlediğim yarışma adil olmaz osman ile alpayı küme düşürürüm seni şampiyon yaparım:cool:
Kendini bilmek de büyük erdem.
Sana da ilk 3 ten yer ayarlardım köftehor
Tapatalk
Emrah bir kıyak yapsada, Cumartesi-Pazar yarışma düzenlese. Yoksa Cenk adminimizin yarışmasını bekleriz. Veya en kötü ben yapabilirsem, yaparım. Ama bu son ihtimal olmalı, ben de katılmak istiyorum çünkü, geçen yarışma katılamamıştım.
Allah kimseyi Serkan'a muhtaç etmesin. Aslında mail kampanyası başlatıp yapacaksınız beni moderatör, sonra saat başı gelsin yarışma![]()
Tolga'cım henüz çok gençsin. Daha çok yarışmalara katılırsın. İki kere de katılma ne olacak yani. Hem bu işin temelinde neler var neler yok onları öğrenirsin.
Allah kimseyi Serkan'a muhtaç etmesin. Aslında mail kampanyası başlatıp yapacaksınız beni moderatör, sonra saat başı gelsin yarışma![]()
Aslan artık senden bekliyoruz yarışmayı.
Bu arada modluğun da hayırlı olsun
Beyler ilgili kurum gereğini yaptı. Şimdi sıra bende.![]()
Eyvallah Alpay. Sonunda halkın istediği oldu.![]()
Çapulculara yarışmamı bırakmam.Toplanın yarışma düzenliyoruz
Çapulculara yarışmamı bırakmam.Toplanın yarışma düzenliyoruz