20.Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Cenk Yelkenci!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bundan sonra ki ilk yarışma da beni birinci olamazsam artık el koymak durumunda kalacağız ben ve lobim bu duruma. :)

Şu yarışmaya düzenli katılıp da lobisi olmayan bir tek ben kaldım sanırım. :D

Tekliflere açığım. :)

Şu yarışmaya düzenli katılıp da lobisi olmayan bir tek ben kaldım sanırım. :D

Tekliflere açığım. :)

Lobi ve derece mi istiyorsun?

yeni oluşan gizli topluluğumuz aradığını sunacak sana.

Alpay özel mesaj ile ulaşacak ve şartlarımızı anlatacak

Lobi ve derece mi istiyorsun?

yeni oluşan gizli topluluğumuz aradığını sunacak sana.

Alpay özel mesaj ile ulaşacak ve şartlarımızı anlatacak

Lobimizin kesin başarısını tesis etme ve kalıcı kılma konusunda çok özel çalışmalarım var bu arada. Bir ara konuşuruz bunları da.

Yakın gelecekte bu yarışmaların varacağı tek sonuç bizlerin ve bize gönül verenlerin başarısı olacak sadece.

Lobimizin kesin başarısını tesis etme ve kalıcı kılma konusunda çok özel çalışmalarım var bu arada. Bir ara konuşuruz bunları da.

Yakın gelecekte bu yarışmaların varacağı tek sonuç bizlerin ve bize gönül verenlerin başarısı olacak sadece.

33. dereceden mason triplerini,kafalarını yaşıycaz Alpay çok az kaldı.,

şuan 4 kişi olduk sen ben muhammed ve dün bir arkadaş daha.

bu sayıyı 12 16 civarlarına yükseltirsek pramitimizi tamamlıycaz.

3.'lükten indirilişimizi unutmadık daha!

Pekala. Varım!..

Yalnız lobi içindeki görevim ve yetkilerim açısından bir geri dönüş bekliyorum.

Bir dahaki yarışmayı düzenleyecek lobidaşı (artık o da neyse) bir an önce belirlemenin ehemmiyeti büyük.

33. dereceden mason triplerini,kafalarını yaşıycaz Alpay çok az kaldı.,

şuan 4 kişi olduk sen ben muhammed ve dün bir arkadaş daha.

bu sayıyı 12 16 civarlarına yükseltirsek pramitimizi tamamlıycaz.

12-16 kişilik olmaz çok fazla.

Yarışmanın 3'te 1 çoğunluğu kadar genişlemek kafidir Osman. 6-7 kişilik çekirdek bir kadro ile birbirimizi ıskalamadan çok daha efektif olacağız.

En fazla 3-4 kişilik daha kontenjan kaldı. Katılmak isteyenler bana veya Osman'a özel mesaj atabilir.

Pekala. Varım!..

Yalnız lobi içindeki görevim ve yetkilerim açısından bir geri dönüş bekliyorum.

Bir dahaki yarışmayı düzenleyecek lobidaşı (artık o da neyse) bir an önce belirlemenin ehemmiyeti büyük.

Alpay seni bazı testlere tabi tutacak. güvenilirlik bağlılık işkence durumunda sır vermemek açlığa susuzluğa dayanıklılık vs vs.

testlerden sonra bir geri dönüş mutlak olacak.

asistan arkadaşımız az sonra sana ulaşacak.

12-16 kişilik olmaz çok fazla.

Yarışmanın 3'te 1 çoğunluğu kadar genişlemek kafidir Osman. 6-7 kişilik çekirdek bir kadro ile birbirimizi ıskalamadan çok daha efektif olacağız.

En fazla 3-4 kişilik daha kontenjan kaldı. Katılmak isteyenler bana veya Osman'a özel mesaj atabilir.

6 7 kişilik mi :\ hayallerini sınırlı tutma renklidaş. rekorlardan şampiyonluklardan bahsedıyorum.

Zamanı geldi, zamanı geldi, Eurovision'da Sertkaya zamanı geldi..

Geldi tabi, geçti hala.

Millet komşilere 12-10-8 verirken iyi biz verince auvv diyemez artık kimse. Twitter'dan dm ile hallederiz detayları bundan sonra.

Ciddiyetimiz göstermek babında söz konusu mesaj yazıldığı sırada ben seni eklemiş olacağım.

Hani bir dönem şöyle bir laf vardı "Mehmet Yıldızı'ı alan şampiyon olur" ne alaka derseniz, siz istediğiniz lobiyi kurun "Serkan Şakrak'ı alan şampiyon olur"

6 7 kişilik mi :\ hayallerini sınırlı tutma renklidaş. rekorlardan şampiyonluklardan bahsedıyorum.

7 kişiden gelen 7-8-10-12 kısaca ortalama 8'den 56 puan düşün.

Yarışmayı 115-135 bandı kazanıyor.

85-110 bandı ilk 3 görüyor.

Bizim işimiz sadece başarı değil yarışmaya kalite de katmak olacak, uzun vadeli bir yola çıkıyoruz yani.

Şarkısı fark yaratan kimse aramızdan herkes bilecek ve o yarışmanın ISVEÇ'i veya NORVEÇ'i o olacak.

Lobi standart ortalaması 7'mi herkes için onun 9.5-10 olacak.

10*7= 70

30-40'ta kalandan alsa zaten şampiyon.

Her şeyi hesapladım ben.

16 kişi katılırsa lobi mi kalır ortada.

7 kişiden gelen 7-8-10-12 kısaca ortalama 8'den 56 puan düşün.

Yarışmayı 115-135 bandı kazanıyor.

85-110 bandı ilk 3 görüyor.

Bizim işimiz sadece başarı değil yarışmaya kalite de katmak olacak, uzun vadeli bir yola çıkıyoruz yani.

Şarkısı fark yaratan kimse aramızdan herkes bilecek ve o yarışmanın ISVEÇ'i veya NORVEÇ'i o olacak.

Lobi standart ortalaması 7'mi herkes için onun 9.5-10 olacak.

10*7= 70

30-40'ta kalandan alsa zaten şampiyon.

Her şeyi hesapladım ben.

16 kişi katılırsa lobi mi kalır ortada.

yarışmayı ele geçirmekten bahsediyorum ben Alpay biraz geniş bak. rekorlar şampiyonluklar bir yere kadar yarışmayı ele geçir forumun en değerli kıymetlisini likeları kaparız. düşünsene yarışma başına 5000 like.

Normalde 3. bitirdiğimiz yarışmayı 4. olan arkadaşın puanları alınmayarak 4.luge düşürüldüm. Söylenecek söz yok cidden şaşırmadık tabi ki.

yarışmayı ele geçirmekten bahsediyorum ben Alpay biraz geniş bak. rekorlar şampiyonluklar bir yere kadar yarışmayı ele geçir forumun en değerli kıymetlisini likeları kaparız. düşünsene yarışma başına 5000 like.

Bunları buradan konuşmak doğru değil.

Önemli olan mevki sahibi olmak değil, mevkileri kendine göre dizayn etmektir.

Stratejik olacağız, adım adım her şey.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt