20.Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Cenk Yelkenci!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son iki yarışmada bana verdiği 12 puanla gönülleri fetheden Serkan'a laf ettirmem beyler. Lütfen iftira atmayınız.

onlarca yarısmada toplam 4 5 puan vermıstır onlarda da rakıplerıme fazla fazla vererek benı gerılere dusurmustur herseyı deme hakkım var zat-ı şahanelerine.

Son yarismanin kimin cabalari sayesinde gerceklestigini cabuk unutmuşsunuz bakıyorum!

Tapatalk

Serkan yarışma yaparsa kendi katılamaz.

O yüzden hiç sanmıyorum. Yaparsa seve seve katılırız o ayrı.

Bensiz yarisma mı olur alpay yakıstıramadım

Tapatalk

Sen katılımcı olduğundan beri nal topluyoruz Serkan'ım. Ne yapalım belki organizatör olursan bir seferlik oradan yürürüz bizde. :)

Benim yetkim olsa yapardım istek gelirse.

Ozan Tokgöz, Kerim Zengin, YCK, Süha Timur katılmadığından beri nal topluyoruz zaten.

Bu adamlar en azından farklı tarz müzikleri de takdir edip orta sıralarda tutunmasını (6-10) sağlıyorlardı bir şekilde. Şimdi biraz forum algoritmasının dışına çıktığında hop 19-24 arasındasın.

Osman adamı niye sıkboğaz ediyorsun? Yapacağı varsa da yapmaz şimdi :D

ya hacım süttten ağzın yanmadığı için böyle konusuyorsun s.ş yarısma duzenlese tesvık şike patlama gösterır. öncekı yarısmlarda da oluyordu ama hanı tadında.

ya hacım süttten ağzın yanmadığı için böyle konusuyorsun s.ş yarısma duzenlese tesvık şike patlama gösterır. öncekı yarısmlarda da oluyordu ama hanı tadında.

Tamam işte. Kendisi yarışınca kazanmak için her yol mübahtırı deniyor adam. Fakat yarışma düzenlerse bu durum ortadan kalkacak. Serkan kendisi dışında kimsenin kazanıp kaybetmesini mercimek kadar önemsemez.

Tamam işte. Kendisi yarışınca kazanmak için her yol mübahtırı deniyor adam. Fakat yarışma düzenlerse bu durum ortadan kalkacak. Serkan kendisi dışında kimsenin kazanıp kaybetmesini mercimek kadar önemsemez.

Böyle konuştuğuna göre kesin sana kıyağı geçecek. Belli etme bari. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt