20.Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Cenk Yelkenci!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O zaman hem nostaljik hem de zamanında çok popüler olan Sex Bomb şarkısının neden 58 puanda kalıp, sizden de 0 puan aldığını açıklar mısınız sayın modum? :31:

Valla içimden ona puan vermek geldi, başta puanda verdim ama değiştirdim oylarımı sonradan. Daha önce dinlemediğim parçalara ağırlık vermek istedim. Genel olarak nostalji, popüler şarkılar iyi dereceler yapıyor. Her eski, popüler şarkınında üst sıralarda olur diye bir durumu yok :) Doğru ve yarışmacıların beğeneceği tarzda şarkı seçimi çok önemli, kendimden örnek vermek gerekirse,

R.E.M - Losing My Religion - 1

Cat Stevens - Wild World - 1

Fikret Kızılok - Gönül - 1

Michel Fugain - Une Belle Histoire - 2

Deep Purple - Soldier Of Fortune - 3

The Police(Sting) - Every Breath You Take - 4

Richard Marx - Right Here - Waiting - 5

Bu şarkıların hepsi, nostalji, popüler sınıfına giriyor, dereceler ortada. Sadece bu şarkılar değil elbette,

Arda abinin, Jose Feliciano - Rain'i ve,

Serkan Şakrak'ın Phil Collins - Another Day in Paradise gibi şarkılarda kazandı yarışmayı.

Ama bu paylaştığım şarkılarla, Sex Bomb şarkısı tarz olarak farklı kaçıyor biraz. Paylaştığım şarkıların geneli slow ve insanı etkileyen şarkılar. İnsan dinlediğinde kayıtsız kalamıyor bence. Yani anlatmak istediğim her eski, popüler şarkının üst sıralarda olacak diye bir kesinliği yok. Kişisel fikrime göre bundan dolayı geri kalmış olabilir. Sana cevap vereceğim ayağına kendi derecelerimide dökmüş oldum ortaya :cool: :D

Ayıptır söylemesi yine birinci olacak bir şarkı buldum diğer yarışma için. :)

Ayıptır söylemesi yine birinci olacak bir şarkı buldum diğer yarışma için. :)

Bu kez birincilik bende. Kaçırmazsam yarışmayı tabi. Şarkım da bellidir. Pişti olursam, olacağım kişi yarışmadan çekilmeyi ve 2 ay MYC alacağını peşinen kabul etmiş sayılır.

Ayrıca bundan sonraki yarışmada organizatör sensin diye biliyorum ben. Emrah yoğunmuş.

Ayrıca dünkü yarışmayla birlikte hak ettiğimiz noktaya yükseldik...

[attachment=10558:ödülpns.jpg]

Ekli dosyalar

• ödülpns.webp
    ödülpns.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 108
Buarada dün jüri üyelerini doğru tahmin etmeme rağmen, bana neredeyse fırça atan, teorimi çökertmek için genç, saf, temiz bir Anadolu çocuğu olan Muhammed gibi güzel kardeşimizi yem atan @Emrah Yıldırım 'ı şiddet, özlem ve hasretle kınıyorum.

@Cenk Yelkenci başkan, hafta sonu bir yarışma yapta çıkışa geçeyim. En iyi derecemi senin yarışmanda yapmıştım. :)

Cuma günü sınavdan çıkıp Bursa'ya kuzenimin düğününe yetişmem gerekecek. Cuma kına gecesi varmış, cumartesi de düğün. :)

Pazar günü de biraz memleketimde vakit geçireyim özledim. Pazartesi günü dönüşe geçeceğim. Salı günü de sınavım var. Önümüzdeki hafta içi çarşamba günü bir yarışma ayarlayalım. Ondan önce de ayarlayabiliriz fakat ben ayarlayamam. Başka üstlenebilecek (@Emin Empak gibi) yönetici arkadaşlar varsa...

Modlar da insan beyler. :)

Haftaya Cenk'in dediği tarihlerde ya Cenk başkan ya da Özgür onursalımız uygun olursa bir yarışma düzenler bizim için.

İlla ki bu aralar yarışmak isteyen varsa Hayri'nin yarışmayı uplasın. :D . Adam kaç gündür şarkı bekliyor milletten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt