- 21 Haziran 2011
- 24.732
- 6.121
- 2.048
O zaman hem nostaljik hem de zamanında çok popüler olan Sex Bomb şarkısının neden 58 puanda kalıp, sizden de 0 puan aldığını açıklar mısınız sayın modum? :31:
Valla içimden ona puan vermek geldi, başta puanda verdim ama değiştirdim oylarımı sonradan. Daha önce dinlemediğim parçalara ağırlık vermek istedim. Genel olarak nostalji, popüler şarkılar iyi dereceler yapıyor. Her eski, popüler şarkınında üst sıralarda olur diye bir durumu yok

R.E.M - Losing My Religion - 1
Cat Stevens - Wild World - 1
Fikret Kızılok - Gönül - 1
Michel Fugain - Une Belle Histoire - 2
Deep Purple - Soldier Of Fortune - 3
The Police(Sting) - Every Breath You Take - 4
Richard Marx - Right Here - Waiting - 5
Bu şarkıların hepsi, nostalji, popüler sınıfına giriyor, dereceler ortada. Sadece bu şarkılar değil elbette,
Arda abinin, Jose Feliciano - Rain'i ve,
Serkan Şakrak'ın Phil Collins - Another Day in Paradise gibi şarkılarda kazandı yarışmayı.
Ama bu paylaştığım şarkılarla, Sex Bomb şarkısı tarz olarak farklı kaçıyor biraz. Paylaştığım şarkıların geneli slow ve insanı etkileyen şarkılar. İnsan dinlediğinde kayıtsız kalamıyor bence. Yani anlatmak istediğim her eski, popüler şarkının üst sıralarda olacak diye bir kesinliği yok. Kişisel fikrime göre bundan dolayı geri kalmış olabilir. Sana cevap vereceğim ayağına kendi derecelerimide dökmüş oldum ortaya :cool: