20.Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Cenk Yelkenci!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Liste durmadan degistigi icin *uhm* kimin yendigini bilemiyorum ama o kisiyi tebrik ediyorum.

Şu başlığı up'layıp durmayın Hayri'nin başlığı up'layın bari orada hala sonuncu olmadım. :(

Şu başlığı up'layıp durmayın Hayri'nin başlığı up'layın bari orada hala sonuncu olmadım. :(

düştüysek çıkmasınıda biliriz karşim. gün birlik günü ittifak günüdür güüün...

diye anca kendı kendımı gazlarım nasılsa bı sekılde ayağımı kaydırıyorsunuz.

yanlış anlama sözüm meclisten dışarı falan değil baya baya sen ve s.ş 24 e

düştüysek çıkmasınıda biliriz karşim. gün birlik günü ittifak günüdür güüün...

diye anca kendı kendımı gazlarım nasılsa bı sekılde ayağımı kaydırıyorsunuz.

yanlış anlama sözüm meclisten dışarı falan değil baya baya sen ve s.ş 24 e

Bu ittifak bize başarı getirecek dedik ama getirdiği tek şey total bir başarısızlık oldu.

Bundan böyle, ya artık İsveç-Danimarka-Norveç-İzlanda 4'lüsü gibi olacağız ya da Türkiye-Ermenistan-Yunanistan gibi devam edeceğiz.

Karar yüce yolu Maltepe'den geçen kardeşlerimin...

Ben 1. cisinden yanayım her şeye rağmen.

Bu ittifak bize başarı getirecek dedik ama getirdiği tek şey total bir başarısızlık oldu.

Bundan böyle, ya artık İsveç-Danimarka-Norveç-İzlanda 4'lüsü gibi olacağız ya da Türkiye-Ermenistan-Yunanistan gibi devam edeceğiz.

Karar yüce yolu Maltepe'den geçen kardeşlerimin...

Ben 1. cisinden yanayım her şeye rağmen.

642gxf.jpg

Alpay üstadım geçmiş olsun. Fena bozguna uğramışsın. Bu kadar favori gösterilmenin hayıra alamet olmayacağı belliydi.

Alpay'dan beklenti büyük ondan bir baskı mı hissediyor acaba, bence tek çıkış yolu, nostalji, popüler. Hala paylaşılmamış güzel şarkılar var çünkü.

Alpay üstadım geçmiş olsun. Fena bozguna uğramışsın. Bu kadar favori gösterilmenin hayıra alamet olmayacağı belliydi.

Benim ayar kaçınca her işim böyle gider zaten. Tecrübe ile sabit. Belki yedek diye gönderdiğim şarkılar ile katılsam Emrah'a çok daha yukarılarda idim sürekli.

Bir yerden yakalayacağız yine madem yeni şarkılar sevilmiyor bizde artık mecbur daha bilinen şeylere yöneleceğiz.

Benim ayar kaçınca her işim böyle gider zaten. Tecrübe ile sabit. Belki yedek diye gönderdiğim şarkılar ile katılsam Emrah'a çok daha yukarılarda idim sürekli.

Bir yerden yakalayacağız yine madem yeni şarkılar sevilmiyor bizde artık mecbur daha bilinen şeylere yöneleceğiz.

Aynen dediğin gibi. Kralını paylaşsan da millet popüler şarkılara veriyor önceliği. O yüzden ben de sağlam bir nostalji parça hazırladım. Bu parçayla da ilk 3'e giremezsem artık hakikaten yarışmada şike olduğuna inanacağım.

@Alpay Asma Furkan a yol haritamızı anlat.

ama önce bağlılığını ve sadakatini test et.

edit. olm cok pis strateji geliştiriyoruz ya. age of emp. gibi.

böyle her yarısma bir haksızlığa uğrayan yanımıza katsak 8 10 yarısma sonra istediğimizi istediği şarkıyla şampi. yaparız.

masonlar-yeni-ustadini-secti.jpg

Gruplaşma olursa beni de alın ha

Öncelikle grubumuz var ama daha hayrı dokunmadı hiç birimize, ama bundan sonra bu asla olmayacak.

Yolumuz mümkün mertebe her 10 yarışmanın en az 6-7 tanesinde aramızdan birinin birinci olmasını sağlamaktır.

Komşu komşunun külüne muhtaçtır anektodundan hareket ile bundan sonra lobimize dahil üyelerin kazanma ihtimali yüksek olduğu düşünülen şarkıları tespit edilerek yüksek puanlar ona verilmek koşulu ile önü açılacak, çıkılan yoldan ve verilen sözden asla dönülmeyecek.

Bunları yerine getirmeyen üyeler ile ilgili uygulanacak yaptırım veya yaptırımlar bağımsız disiplin kurulumuzun alacağı kararlar ile belirlenecektir.

Şimdi soruyorum sana?

Bizimle misin?

Yoksa

[attachment=10554:upload_2014-6-3_2-21-20.jpeg]

Öncelikle grubumuz var ama daha hayrı dokunmadı hiç birimize, ama bundan sonra bu asla olmayacak.

Yolumuz mümkün mertebe her 10 yarışmanın en az 6-7 tanesinde aramızdan birinin birinci olmasını sağlamaktır.

Komşu komşunun külüne muhtaçtır anektodundan hareket ile bundan sonra lobimize dahil üyelerin kazanma ihtimali yüksek olduğu düşünülen şarkıları tespit edilerek yüksek puanlar ona verilmek koşulu ile önü açılacak, çıkılan yoldan ve verilen sözden asla dönülmeyecek.

Bunları yerine getirmeyen üyeler ile ilgili uygulanacak yaptırım veya yaptırımlar bağımsız disiplin kurulumuzun alacağı kararlar ile belirlenecektir.

Şimdi soruyorum sana?

Bizimle misin?

Yoksa

Ekli dosyayı görüntüle 14855

alpay sadakat ve güvenirlilik testin bukadar mı?

:dejection::42:

haksızlığa mı uğradınız?

siz de mi şampi. olmak derece yapmak istiyorsunuz?

gruplaşma ve stratejik puanlamalrdan mı şikayetçisiniz?

toplam puanlarda sıkınıtınız mı var?

oylarınız sandıklarınız mı çalınıyor?

gelin buna birlikte bir son verelim? sadakatinizi ve güvenilirliğinizi kanıtlayın şampiyonluklar dereceler kazanın.

katılın bize

müracaat @Alpay Asma

paralel-yapi_559100.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt