20.Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Cenk Yelkenci!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reklam iyi olmuş, daha derinlemesine de düşünmek lazım bunları.

İnandırıcı olmamız şart. Halk bize inanmalı, güvenmeli.

Teklifimi geri çekiyorum

[media]https://www.youtube.com/watch?v=a_426RiwST8[/media]

I'm a lonely boy

@Alpay Asma Furkan a yol haritamızı anlat.

ama önce bağlılığını ve sadakatini test et.

edit. olm cok pis strateji geliştiriyoruz ya. age of emp. gibi.

böyle her yarısma bir haksızlığa uğrayan yanımıza katsak 8 10 yarısma sonra istediğimizi istediği şarkıyla şampi. yaparız.

masonlar-yeni-ustadini-secti.jpg

biz bunu en son yaptığımzda kimse birbirine puan vermemişti :redface:başka çözümler üretmek lazım

biz bunu en son yaptığımzda kimse birbirine puan vermemişti :redface:başka çözümler üretmek lazım

O zaman liderimiz ol bize yol göster

[attachment=10555:upload_2014-6-3_2-33-56.jpeg]

Böyle diyerek çekilmek kolay.

Ekli dosyalar

• upload_2014-6-3_2-33-56.webp
    upload_2014-6-3_2-33-56.webp
    6 KB · Görüntüleme: 114
alpayın şöhreti kaldıramayıp ani çöküşünü,osmanın loser oluşu,ve benim talk dirty ile başlayan maceramdan bu günlere nasıl geldiğimle ilgili kapsamlı bir rapor hazırlama kararı aldım, size feedback vericem daha sonra, bu sorunu çözeceğiz inşallah

Kötü adam gülüşünde 1 numara bence

cem uzan gülüşü videosu | 59saniye

Doğru diyorsun tabi. Lider olunmaz doğulur da o lider bizde yok.

Bugünden sonra aslında Ozan Kesgin'i de bizim safa çekip liderimiz yapsak mı diyorum ?

çekebilirsen büyük olay olur. genelde tek başına avlanangillerden.

birdene bakalım.

ha bu arada Furkan ile ilgili yukarıda söylediklerimi unutma.

alpayın şöhreti kaldıramayıp ani çöküşünü,osman loser oluşu,ve benim talk dirty ile başlayan maceramdan bu günlere nasıl geldiğimle ilgili kapsamlı bir rapor hazırlama kararı aldım, size feedback vericem daha sonra, bu sorunu çözeceğiz inşallah

Şöhreti kaldıramadım değil, resmen şöhretler karması iken mali krize girip oyuncularını satan Galatasaray durumuna düştüm ben.

Dirilmek için bir 2005-2006 mucizesi gerekiyor adeta.

alpayın şöhreti kaldıramayıp ani çöküşünü,osmanın loser oluşu,ve benim talk dirty ile başlayan maceramdan bu günlere nasıl geldiğimle ilgili kapsamlı bir rapor hazırlama kararı aldım, size feedback vericem daha sonra, bu sorunu çözeceğiz inşallah

looserlık falan bitti artık serkancım ligin flash ekibiyim adeta ilk haftalar yukarıları zorluyorum ancak sonradan rehavete kapılıp vites düşürüyorum.

sen kendine yan artık sürekli diplerdesin devrik şampi :D

hahahahahahahah :D

Neyse ya artık iyi geceler herkese. Uzun uzadıya konuşuruz sonrasını artık yarın ve yarından sonra. :)

Şöhreti kaldıramadım değil, resmen şöhretler karması iken mali krize girip oyuncularını satan Galatasaray durumuna düştüm ben.

Dirilmek için bir 2005-2006 mucizesi gerekiyor adeta.

sen ibra ile darbe yapılmadan düzelmessin.

düzelmek tekrar o gunlere dönmek istiyorsan şu birliğimizi sağlamlaştıralım. gör bak sonra illuminati falan hikaye kalır yanımızda.

Merhabalar..

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Sa sampiyon geldi

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2

Elimde öyle bir şarkı var ki, ne bileyim paylaşırsam şerefsizlikle kazanmış olurum diye düşünüyorum. Çünkü bu tip şarkı paylaşanlar hep tepki alır ama hepte kazanırlar.

Bir dahaki yarışmadaki şarkım belli. Bu şarkıyı sonlara atarsanız sizin ayıbınızdır. Baştan söyleyeyim.

Alpay'dan beklenti büyük ondan bir baskı mı hissediyor acaba, bence tek çıkış yolu, nostalji, popüler. Hala paylaşılmamış güzel şarkılar var çünkü.

O zaman hem nostaljik hem de zamanında çok popüler olan Sex Bomb şarkısının neden 58 puanda kalıp, sizden de 0 puan aldığını açıklar mısınız sayın modum? :31:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt