20.Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Cenk Yelkenci!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
evet sonuncu olduğuma göre diğer yarışmada rap şarkı seçilmeyeceğini anlamış olduk:)

abidik gubidik herkesin seveceği popüler şarkı gerekli birşeyler anlatmasından çok :)

Cuma günü sınavdan çıkıp Bursa'ya kuzenimin düğününe yetişmem gerekecek. Cuma kına gecesi varmış, cumartesi de düğün. :)

Pazar günü de biraz memleketimde vakit geçireyim özledim. Pazartesi günü dönüşe geçeceğim. Salı günü de sınavım var. Önümüzdeki hafta içi çarşamba günü bir yarışma ayarlayalım. Ondan önce de ayarlayabiliriz fakat ben ayarlayamam. Başka üstlenebilecek (@Emin Empak gibi) yönetici arkadaşlar varsa...

Anlıyorum. Allah mesut etsin kuzenini. :) İyi eğlenceler.

Modlar da insan beyler. :)

Haftaya Cenk'in dediği tarihlerde ya Cenk başkan ya da Özgür onursalımız uygun olursa bir yarışma düzenler bizim için.

İlla ki bu aralar yarışmak isteyen varsa Hayri'nin yarışmayı uplasın. :D . Adam kaç gündür şarkı bekliyor milletten.

Alpay, küme düştükten sonra daha fazla hırs yaparsın diye düşünüyordum. :D

Önümüzdeki yarışmayı da kazanamazsan ciddi ciddi şehir efsanesi olduğunu düşünecem Alpay :D

Yarışma son zamanda yeni katılımcılar ile yön değiştirdi zaten.

Artık milletin neye oy verdiğini kestiremiyorum.

Bir de bilinmeyen parçalar ile başarılı olmam lazım düşüncesi bitirdi beni.

Burada herkes tarafından bilinen veya bilinmeye namzet şarkılar bir tek iş yapıyor.

Yarışma son zamanda yeni katılımcılar ile yön değiştirdi zaten.

Artık milletin neye oy verdiğini kestiremiyorum.

Bir de bilinmeyen parçalar ile başarılı olmam lazım düşüncesi bitirdi beni.

Burada herkes tarafından bilinen veya bilinmeye namzet şarkılar bir tek iş yapıyor.

İşte o konu benim de canımı sıkıyor. Nostalji şarkılar genelde yeni şarkıların önüne geçiyor. Yarışmacılar herhalde şuna puan vermezsem ayıb olur mantığı ile veriyor puanları. O yüzden yavaş yavaş ben de nostaljilere geçecem. Bu yarışmada 1. olmadan rahat yok bana. :)

İşte o konu benim de canımı sıkıyor. Nostalji şarkılar genelde yeni şarkıların önüne geçiyor. Yarışmacılar herhalde şuna puan vermezsem ayıb olur mantığı ile veriyor puanları. O yüzden yavaş yavaş ben de nostaljilere geçecem. Bu yarışmada 1. olmadan rahat yok bana. :)

Nostalji her zaman başarılı oluyor diye bir şey yok aslında. Daha başka kriterler var.

Tarz olarak iş yapan şarkıların ortak yönünün görmek için kazanan listesine bakmak bile yeterli zaten 1-2 tane istisna hariç.

Lana Del Rey ile Dido gibi sanatçıların da 2 kere birinci olması da tesadüf olmasa gerek. :)

Nostalji her zaman başarılı oluyor diye bir şey yok aslında. Daha başka kriterler var.

Tarz olarak iş yapan şarkıların ortak yönünün görmek için kazanan listesine bakmak bile yeterli zaten 1-2 tane istisna hariç.

Lana Del Rey ile Dido gibi sanatçıların da 2 kere birinci olması da tesadüf olmasa gerek. :)

Açıkçası 1. olan şarkılarda genelde bir sorun görmüyorum. Demek ki insanlar genelde beğeniyorlar o şarkıyı. Sonuçta puanları katılımcılar veriyor. Hemen hepsi haketmiştir. Ama altlarda bazen çok garip şeyler oluyor :)

Orası öyle tabi. Scatman da nostalji şarkıydı ama sonuncu oldum. :)

Bakalım, bu sefer farklı türlerden saldıracağım.

tarz yarismasida yapalim mesela hic rap-hiphop-trance-techno tarzi yarismada olmadi

yerli-yabanci-soundtrack yapildi ,denenebilir....

malum,rock,80"s won lardan sonra bence degisik tarz iyi gider

-turku

-rap-hiphop

-trance

-techno

-jazz

¿¿???¿¿

Açıkçası 1. olan şarkılarda genelde bir sorun görmüyorum. Demek ki insanlar genelde beğeniyorlar o şarkıyı. Sonuçta puanları katılımcılar veriyor. Hemen hepsi haketmiştir. Ama altlarda bazen çok garip şeyler oluyor :)

Dido'nun her şarkısı 1.lik adayı olacak kalitede bence mesela.

Dido, Sting gibi şarkıcıların çoğu şarkısı iş yaptı, yapar zaten.

Bazı şarkıcıların ise tek atımlık barutları vardı onları da iyi buldular.

@Serkan Şakrak bir kere de taşın altına elini sen sok. :) Yap bir yarışma. Belki uğurlu gelirsin.

Cryinggifs_01_1.gif

Özgür müsayitse Özgür yapsın yarışmayı.

Tolga da olabilir.

Serkan ın yapacağı yarışma Mehmet Ali Aydınlar federasyonuna benzer beyler. Lütfen düşünelim biraz.

Oldu ki derece falan yapmak üzereyken son anda play off vari bişey çıkarır başıma.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt