#20 İlkay Gündoğan

Top ayağına yapışıyor, top kaybı minimum bu bizim oyun için çok rahatlatıcı. Teknik kapasitesine vs zaten ne denebilir ki, İlkay bu.

Leziz idi izlemek.

1757781589611.webp

Son düzenleme:
Sara'yla ust uste bindikleri fikrine katiliyorum. Sara cikinca biraz daha iyi gorundu. Ama ben yine de begenmedim. Duran toplari Sara'dan alma ihtumali bile kotu. Hocanin isi zor. Daha disarda kalan Lemina var.

İlk yarı Sara, Yunus, İlkay hatta ortaya gelince Sane hatta mal mal sahada dolaştığı için hakem ile üst üste bindi.

O kaos biraz alışınca biter, fazla ekstraya giriyorlar o da biter. Bir de ülkemizin en beceriksiz mesleği hakemler ortada dolaşmasa harika işler yapılır.

İlkay önde Lemina-Torreira geride olursa daha iyi olur. Oyunu iyi okuyor ama bizimkiler aldığı her topu sadece ileri atmaya çalışınca takım oyunu oynayamıyoruz

Arkasında Lemina-Torreria ile bi bakmak lazım. Forvet arkasına koyarsak City deki gibi süpriz cezasahası girişleriyle gol de bulur.

#kalite diyorum performesi için
bence banko oynamalı
fiziksel açıdan da gayet iyi gördüm

Baya vasatti bu aksam ..İlk mactan saglikli degerlendiremeyiz de benim asil dikkatimi ceken 8e gecince cok daha rahat oynamasi ..ilk devre zaman zaman yunus 10noya gecti ilkay orada pasif kalinca.. Bize asil 10 no icjn lazim ilkay umarim diger maclarda daha ince isler goruruz

Merhaba arkadaşlar, İlkay gerçekten harika bir futbolcu. Ama hangi kıyıdan olduğundan emin miyiz?

bu maçta sara ile üst üste binmesinin sebebi icardi, osimhen olsaydı yarattığı boşluklara sızar orta sahada sıkışmazdı

Harika oyuncu ama bizim sığır pres ve set oyunu bilmeyen futbolunda kaybolacak ağır linç yiyecek.

Ilkay laf yok, cok net topcu. Ama burda olan Sara ve Lemina'ya olacak. 10 numara da Sane/Yunus/Icardi arasinda gezer.

Karar vermek için erken. Övecek ya da yerecek bir durum yok şimdilik ama ekstra birşey katacak mı göreceğiz.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Topla ani terse dönüşleri

Pasları en iyi opsiyona atması filan

Bilmiyorum da top kaybı yaptı mı emin değilim

Daha ne oynayacak ki zaten ilk maçında arkadaşlar

Yıllardır takımda olup İlkay'ın bugünkü oyunu kadar oynamayanlar var halen

Geri
Üst Alt