#20 İlkay Gündoğan

53 numaraya vereceğine kendin vursaydın be Aslanım belki de 2-0 yapacaktık.

defansif yönü olmaması haricinde harika 1 oyuncu

Mükemmeldi

Bence her maç banko oynamalı ve ilk geldiğinde yazdığımız üzere hocalık da yapmalı

Klas biri

İki tane ön libero önünde Sara gibi etkisizleşmesini istemiyorum. 8 numarada daha fazla topla buluşmalı. Topu çok iyi kullanıyor ve vücut çalımı atabiliyor, çevre kontrolü çok iyi rakibi yanına yaklaştırmıyor.

Söyledik müthiş topçu diye. Neyse Okan antrenmanları ile yavaş yavaş Cicaldauya dönüşebilir, şu an City antrenmanları ile geldi

şu adamı dahi alsak mı diye 50 kere düşündünüz. kalkıp son gün getirdiniz. dün barış biraz becerikli bir vuruş yapsa 3 puanı tek başına getiren adamdı belki de İlkay.
Ayrıca sahanın en çok mesafe kat eden oyuncusuymuş.
Yaklaşık 200 m euro harcayıp böyle kadro kuran başka takım yoktur. Osimhen hariç alınan her bonservisli oyuncu şaibeli.
Bakalım nasıl çıkacağız bu cendereden.

Kaleci eksikliği 1 sene önceden belliyken,
sol stoper + sağ bek içler acısıyken,
orta saha tandemi yetersizken,

osimhen haricinde,
tek yapmanız gereken en başta kaleciyi indirip (madem 30m bütçe vardı),
ardından orta sahaya ilkay + hakan + bir tane de potansiyelli u23 çekmek,
sağ bek ve stopere (gidip singoya 30-40 m gömmektense) 2 tane 20 şer milyona düzgün iş yapacak adam alıp,
bir tane de yine sane gibi bonservissiz yahut garry rodrigues tarzı iş yapan bir oyuncu almaktı.
gittik kulağımızı tersten gösterdik en zorunu yaptık.

Risksiz oynadığı için iyi görünüyor bence biraz daha kreatif takılması lazım.

Bu arada bize gelmesiyle alakalı bir durum değil. City’nin geçen sene ki kötü maçlarında da böyleydi. Artık büyük seviyelerdeki kapalı takımlara karşı o kadar büyük bir koz değil bence.

Buna rağmen kaptanlık vasıflarının yeterli olmadığını düşünüyordum. Harbiden büyük oyuncu. İlk golü attığımızda tüm takımı çağırdı geçen Eyüp maçında da yaptı aynı hareketi. Aşırı pozitif karakter.

olduğu sürece 1 kişi oynayacağımız bu 2 maçta da belli oldu

Harika bir topçu. Hakan Tor ve kendisini izlemek isterdim. Dünkü Lemina bana umut
vermedi dar bı alanda oynuyor bu da Avrupa için yetersiz. Lemina Sol stoper dusunulmeliydi.

Buram buram kalite.Ben bir taraftar olarak transfer edilmesine karşı çıkmamakla birlikte bize daha farklı bir oyuncu lazım diyordum.Beklentiler çok farklı olacağı için çöp ilan edilebilir diyordum.Bu yorumlara benzer yorum tabiki oluyor.
Fakat gerçekten başka seviye bir oyuncu.Sahada çok net görüyorsun.

Mertensin ikamesi olan bi oyuncu kendisi ve hazır değil

Geri
Üst Alt