- 14 Haziran 2009
- 29.453
- 14.044
- 2.698
Çocukluk aşkıymış, pehhh 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Bi ulema daha çıktı. Makine gibi çarklar dönen takımda herşeyi doğru yapan oyuncular bunlar. Basiti oynamanın ustası. City de iken barca da iken sürekli hat kıran pas mı atıyordu? Futbolu biliyorlar, zamanlama pozisyon alma ilk dokunuş ve oyunu yönlendirme anlamında ustalıkları var.Taraftarlarımızın, ben dahil bu adamdan beklentisi o kadar yüksekti ki, yaptığı en basit olumlu işi bile abartıyoruz. Yok tecrübe böyle olur, yok top şöyle saklanır. Bırakalım kendimizi kandırmayı beyler. Yani bu adam İlkay Gündoğan, bilmediğimiz bir adam değil, bizden önce nelere yaptıkları da ortada. Ama bizde M.City'de gösterdiği çabanın, istek ve arzunun yarısını bile göstermiyor.
Aynı görüşte olmak zorunda değiliz. Sana göre mükemmel oynamış olabilir ama bana göre vasat oynadı. Tabi bundan önceki maçlarda daha berbat oynadığı için, bu maç gözüne daha hoş gelmiş olabilir. Seni bilmem ama benimBi ulema daha çıktı. Makine gibi çarklar dönen takımda herşeyi doğru yapan oyuncular bunlar. Basiti oynamanın ustası. City de iken barca da iken sürekli hat kıran pas mı atıyordu? Futbolu biliyorlar, zamanlama pozisyon alma ilk dokunuş ve oyunu yönlendirme anlamında ustalıkları var.
Aksi halde makineleşmiş takımlardaki en elit oyuncuları getir gsnin başına koy yine verim alamazsın . Önce sistem inşa etmek lazım.
Açıkçası mükemmel top oynadı. Oyun içinde doğru yönlendirmeler ile atağı şekillendirdi. Juveli oyuncuları peşinde gezdirip enerjilerini tüketti.
Futbol Türkiye de çok zor …ı
Haklısın hocam lakin bu adam bu oyunun oyuncusu değil, ayrıca sadece skor üzerinden okumamak lazım oyuncuları.Aynı görüşte olmak zorunda değiliz. Sana göre mükemmel oynamış olabilir ama bana göre vasat oynadı. Tabi bundan önceki maçlarda daha berbat oynadığı için, bu maç gözüne daha hoş gelmiş olabilir. Seni bilmem ama benim
bir oyuncuya 4 milyon veriyorsak eğer, beklentim daha yüksek. Girip oyun soğutsun diye bir oyuncuya 4 milyon verilmez. Doğru dürüst ne asisti var, ne golü, ne hırs görebiliyoruz, ne de mücadele. Ama bunların hepsini bize gelmeden önce yapıyordu. Bize geldiği ilk dönemde de yaptı ama sonra saldı kendini.
Yahu sara takibin yanın refakatçı gibi gidiyor hala sara diyorsunuz.topsuz oyunda skandal
10 kişi rakibe ezilmemizde mühim etkenlerden
sara devam etseydi bu derece olmazdı
Katılıyorum.Uzatmada topa basmasa ve ayağında tutmasa turu verirdik. Sakin kalıp panik yapmadan yönetti işte.