#20 İlkay Gündoğan

doğrudur evet. ama şimdi top oynamayan adamın bana ne faydası var ki? çıksın futbolunu oynasın hakkını versin o zaman. Eğer futbolcuyken bunu yapamıyorsa emekli olduğunda başka şekilde hizmet etsin takıma. Vefa borcunu ödesin çocukluk aşkına. Sevmeye ölmeye gelince herkes seviyor ölüyor takımı için. Ama ortada bir hizmet yoksa ve sonrasında da olmazsa geriye söylenecek tek söz şu olur : "ya ilkay diye bir futbolcu vardı. gs benim çocukluk aşkım dedi bilmem ne dedi. 2 yılda 10 milyon euroyu cukkalayıp kaçtı gitti". olur.
Ben de salma gibi bir düşüncesi yoktur diyorum işte, sezon başında oynadığı her maçta etki ediyorken sakatlık sonrası düştü. O gün Bodo maçında oynamayacak olmasına herkes çok üzülmüştü hatta.

Yine toparlayabilir, toparlayamazsa da sezon sonu bakılır. Düşmanlık edilecek seviyede değil bence durum.

Ben de salma gibi bir düşüncesi yoktur diyorum işte, sezon başında oynadığı her maçta etki ediyorken sakatlık sonrası düştü. O gün Bodo maçında oynamayacak olmasına herkes çok üzülmüştü hatta.

Yine toparlayabilir, toparlayamazsa da sezon sonu bakılır. Düşmanlık edilecek seviyede değil bence durum.
inşallah dediğin gibi olur. Ama bizdeki kuyruk acısı onu belirteyim. Biliyorsun Hamit'ten , Kaan Ayhan'dan ve adını hatırlayamadığım diğer "Galatasaraylı Gurbetçi" topçular konusunda hep hayal kırıklığı yaşadık. Ben şöyle Galatasaraylıyım ben böyle galatasaraylıyım diyen adamlar hep bu "Galatasaraylı Gurbetçi" topçulardı. Yabancı topçulardan hiç böyle reklam kokan hareketler görmedik ama geri dönüşleri muazzam oldu. Örneğin Gomis, Lemina,Boey vs.vs.

Form tutması için oynaması lazım. Kaan başlığına gidin bu adama sarmaya gerek yok

bu arkadaşla saneyi toplasak mertensin tırnağı etmez

çok yoruma gerek yok sene sonu veda tabi bu ihtiyarı alacak bir enayi varsa

icardi'yle birlikte performanslarından da önce bok kaptanlıkları için büyük hayal kırıklığı içindeyim. dışardaki bütün yıldızların içerdeki mert hakan maymunu kadar bile hükmü yok ülke futbolunda. pep'ten nerde duracağını öğrendiğin kadar nerede coşacağını da öğreneydin keşke.

Nutellacı şovmen, bir sakatlık geçirdi feriştahı kaydı resmen futbolu unuttu. Bunlar Avrupa'da disiplin abidesi takılıp ülkeye döndü mü böyle iş ahlakı falan unuturlar, hiç sekmez hepsi aynı.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

koskoca ilk yariyi bos geçti. sene sonu yollar ayrilmali hic sevmem bu tip topculari

Konya maçında oynayamayacak kadar kötüyse, kadroda olmasının bir manası yok.

İlkay ne diye alındı kimse bilmiyor. Bizim okanin oynattığı oyundan haberi yok ilkayin hiç alakası yok şu oyunla. Kaldı ki herif bitmiş yaşlı. Dinamizm, tempo namına zerre kırıntı kalmamış herifte. Hep söylüyoruz yaşlı adam almayın şu takıma ALMAYIN ARTIK ALMAAAYİİİNNNNN

Aylar sonra ilk defa görevini yerine getirdi iyi oynadı. Önde olduğumuz maçlarda şunu yapsa dahi kafi

efe akman kadar oynadı kutlarım kendisini müthiş al verci , forumdan 5 adamın 4 ü de yapar muhtemelen bunun yaptığını

Geri
Üst Alt