#20 İlkay Gündoğan

Sene sonu bir şekilde göndermek lazım ama nasıl olacak bilmiyorum benim için çok büyük hayal kırıklığı en kötü ölüsü bile yeter diyordum

Sezon sonu umarım gidersin. Bi daha bu kulüpten içeri 33 - 34 yaşında topçu sokanın Allah belasını versin o kadar söylüyorum

Umarım kendine dikkat ediyordur yoğun fikstürde çok net ihtiyacımız var.

Mertensten sonra kariyerinin sonuna gelmis bir yildizdan daha ayni verimi alirmiyiz dedik ama bu dayinin kici kaldiracak hali yok.

rızık reis v2.0 . daha gurbetçi oyuncu falan istemem ben bu takıma arkadaş, hepsi yatmaya geliyor. biriniz de futbol oynayın be.

Bugün şüphesiz süre alacak. Ağırlık koymasını bekliyorum.

kolay değil yasadıkları bu tarz topcuların ya. yıllardır isleyen bi mekanizmanın parcası ordan ayrılıp bambaska oyuncularla farklı oyunlarda tutmamaları doğal. onların yerine oynayanlar senelerdir aynı hocayla aynı mevkide etrafında aynı oyuncularla yapıyor bu isi. o yüzden ilkay vb oyunculara burada nası yer edinemedin diyemiyorum. formayı alacağı tek topcu saraydı o da inanılmaz yükseltti sezonda kendini. şu an ilkay ı city e gönder bizden fazla sans bulur mesela sahada kendisine.

Beraber oynarlarsa Nhaga ve Asprillayi yonetsin bana yeterli

Mertens için de ilk sezon defolsun gitsin yazılıyordu, sonrası belli. Salın biraz, iyi giden ortamda bile herşeyden nefret ediyorsunuz ne garip insanlarsınız.
Nefret kısmında haklısın, hiç gerek yok. Ancak sezonun üçte ikisi tamamlandı ve kalmasını gerektirecek krediyi elde edebilmiş değil, seneye de gençleşmeyecek bu adam. Ki UEFA nın tanıdığı 4 gurbetçi kontenjanının kullanılacağı daha faydalı seçeneklere yönelmek aklın yoludur.

Orta sahaya ''Baba'' bir adam ve belki bir de U22 alınacağını düşünelim; bu temposuyla, merkez ikili rotasyonu için iyi ihtimal 6. sırada yer bulacak adama 5 maaş ve kontenjan harcanmalı diyen pek kimse çıkmayacaktır.

Nefret kısmında haklısın, hiç gerek yok. Ancak sezonun üçte ikisi tamamlandı ve kalmasını gerektirecek krediyi elde edebilmiş değil, seneye de gençleşmeyecek bu adam. Ki UEFA nın tanıdığı 4 gurbetçi kontenjanının kullanılacağı daha faydalı seçeneklere yönelmek aklın yoludur.

Orta sahaya ''Baba'' bir adam ve belki bir de U22 alınacağını düşünelim; bu temposuyla, merkez ikili rotasyonu için iyi ihtimal 6. sırada yer bulacak adama 5 maaş ve kontenjan harcanmalı diyen pek kimse çıkmayacaktır.
Beşiktaş maçına kadar bence bayağı iyidi, sonrasında düştü, yine toparlamasını imkansız görmüyorum.

Sözleşmesi iki yıl net değil mi, gitmek istemezse her türlü kalacak zaten, bir de yerli sonuçta, seneye her türlü ihtiyaç olur ha Hakan Ç alınır, İlkay ciddi manada fazlalık olabilir o durumda ama onda da Hakan’ın maliyetine değer mi konusu çıkacaktır çok sakatlandığı için.

Sezon sonu bakılır diyeyim en azından.

Mertens için de ilk sezon defolsun gitsin yazılıyordu, sonrası belli. Salın biraz, iyi giden ortamda bile herşeyden nefret ediyorsunuz ne garip insanlarsınız.
çocukluk aşkı dediği takıma 4.5 milyon euro'dan lokum gibi sözleşme yaptırdı. para onun için ikinci plandaysa taraftara bunu kanıtlamalı. öyle nutella mutella falan filan konuşmakla olmuyor. Diğer şahıs rızkımız filan diyordu milyon dolarları cukkalayıp gitti. Gs'nin parası deniz yemeyen keriz mi yoksa?

çocukluk aşkı dediği takıma 4.5 milyon euro'dan lokum gibi sözleşme yaptırdı. para onun için ikinci plandaysa taraftara bunu kanıtlamalı. öyle nutella mutella falan filan konuşmakla olmuyor. Diğer şahıs rızkımız filan diyordu milyon dolarları cukkalayıp gitti. Gs'nin parası deniz yemeyen keriz mi yoksa?
İlkay’ın Citydeki sözleşmesi net 7.5 milyon euroydu, istese orada kalıp bu parayı kazanabilirdi.

İlkay bu dönem her türlü ihtiyacımız var.Takim form tuttu İlkayi Konya maçında mutlaka oynatmaliyix

İlkay’ın Citydeki sözleşmesi net 7.5 milyon euroydu, istese orada kalıp bu parayı kazanabilirdi.
doğrudur evet. ama şimdi top oynamayan adamın bana ne faydası var ki? çıksın futbolunu oynasın hakkını versin o zaman. Eğer futbolcuyken bunu yapamıyorsa emekli olduğunda başka şekilde hizmet etsin takıma. Vefa borcunu ödesin çocukluk aşkına. Sevmeye ölmeye gelince herkes seviyor ölüyor takımı için. Ama ortada bir hizmet yoksa ve sonrasında da olmazsa geriye söylenecek tek söz şu olur : "ya ilkay diye bir futbolcu vardı. gs benim çocukluk aşkım dedi bilmem ne dedi. 2 yılda 10 milyon euroyu cukkalayıp kaçtı gitti".

Yine aynı hikaye.

Her oyuncuda şunu yapıyorsunuz beyler, yükselişteyken göklere çıkartıp, düşünce çöpe çıkartıyorsunuz. İlkay sakatlanana kadar muazzam oynuyordu. Liverpool, Beşiktaş vs tam bir maestro'ydu. Adam sakatlık sonrası toparlayamadı, zaten yanlış bilmiyorsam sezon başı kampı da doğru düzgün geçiremedi, yazın City ile turnuvada oynadı.

Bu yaşta bazen böyle olabiliyor. Sane bile sakatlıksız dönemine rağmen performans gösterecek diye 2 ay sağ kanadı işlevsiz bıraktı.

Yunus'a da aynısını yapıyorsunuz. Sane bir gram iş yapmazken Live vs maçlarda Yunus mükemmel top oynadı. Şimdi Yunus düşüşte, hemen Yunus çöp.

Geri
Üst Alt