Bülent Derin
Cezalı
- 31 Ocak 2026
- 66
- 16
- 8
Sene sonu bir şekilde göndermek lazım ama nasıl olacak bilmiyorum benim için çok büyük hayal kırıklığı en kötü ölüsü bile yeter diyordum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nefret kısmında haklısın, hiç gerek yok. Ancak sezonun üçte ikisi tamamlandı ve kalmasını gerektirecek krediyi elde edebilmiş değil, seneye de gençleşmeyecek bu adam. Ki UEFA nın tanıdığı 4 gurbetçi kontenjanının kullanılacağı daha faydalı seçeneklere yönelmek aklın yoludur.Mertens için de ilk sezon defolsun gitsin yazılıyordu, sonrası belli. Salın biraz, iyi giden ortamda bile herşeyden nefret ediyorsunuz ne garip insanlarsınız.
Beşiktaş maçına kadar bence bayağı iyidi, sonrasında düştü, yine toparlamasını imkansız görmüyorum.Nefret kısmında haklısın, hiç gerek yok. Ancak sezonun üçte ikisi tamamlandı ve kalmasını gerektirecek krediyi elde edebilmiş değil, seneye de gençleşmeyecek bu adam. Ki UEFA nın tanıdığı 4 gurbetçi kontenjanının kullanılacağı daha faydalı seçeneklere yönelmek aklın yoludur.
Orta sahaya ''Baba'' bir adam ve belki bir de U22 alınacağını düşünelim; bu temposuyla, merkez ikili rotasyonu için iyi ihtimal 6. sırada yer bulacak adama 5 maaş ve kontenjan harcanmalı diyen pek kimse çıkmayacaktır.
çocukluk aşkı dediği takıma 4.5 milyon euro'dan lokum gibi sözleşme yaptırdı. para onun için ikinci plandaysa taraftara bunu kanıtlamalı. öyle nutella mutella falan filan konuşmakla olmuyor. Diğer şahıs rızkımız filan diyordu milyon dolarları cukkalayıp gitti. Gs'nin parası deniz yemeyen keriz mi yoksa?Mertens için de ilk sezon defolsun gitsin yazılıyordu, sonrası belli. Salın biraz, iyi giden ortamda bile herşeyden nefret ediyorsunuz ne garip insanlarsınız.
İlkay’ın Citydeki sözleşmesi net 7.5 milyon euroydu, istese orada kalıp bu parayı kazanabilirdi.çocukluk aşkı dediği takıma 4.5 milyon euro'dan lokum gibi sözleşme yaptırdı. para onun için ikinci plandaysa taraftara bunu kanıtlamalı. öyle nutella mutella falan filan konuşmakla olmuyor. Diğer şahıs rızkımız filan diyordu milyon dolarları cukkalayıp gitti. Gs'nin parası deniz yemeyen keriz mi yoksa?
doğrudur evet. ama şimdi top oynamayan adamın bana ne faydası var ki? çıksın futbolunu oynasın hakkını versin o zaman. Eğer futbolcuyken bunu yapamıyorsa emekli olduğunda başka şekilde hizmet etsin takıma. Vefa borcunu ödesin çocukluk aşkına. Sevmeye ölmeye gelince herkes seviyor ölüyor takımı için. Ama ortada bir hizmet yoksa ve sonrasında da olmazsa geriye söylenecek tek söz şu olur : "ya ilkay diye bir futbolcu vardı. gs benim çocukluk aşkım dedi bilmem ne dedi. 2 yılda 10 milyon euroyu cukkalayıp kaçtı gitti".İlkay’ın Citydeki sözleşmesi net 7.5 milyon euroydu, istese orada kalıp bu parayı kazanabilirdi.