#20 İlkay Gündoğan

Bize gelmesini beklediğimiz dönem barcelona yapması mıhtemelen gelecekte hoca olmak isteği ile alakalıydı
4/3/3 taktiği için barcelonada bir sene top koşturmak bile değerlidir

Artık kendim , annem ve dostlarım hariç kimsenin Galatasaraylılığına inanmıyorum

🥶

Hatta NKFVAS deseler bile inanmıyorum
Çünkü diyenler de sonra Fenerli çıkabiliyor ☺️

Oyun aklından gram şüphem yok ama tek düşüncem temposu, bakalım.

Geçen sezon 50 maç oynamış inşallah üst düzeyde oynar bizde de. Yaşı kafama takılıyor benim. Kimi dinlesiysem, okuduysam yaşı problem değil dedi.

2-3 takıma tecrube ve kalite katacaktır.Ayrildiginda forması Hagi Sneijder İlkay diye anılacak inşallah.

Umarım Ben yanilirim ama çok küfür Yicek..selcuk inanın son senesinin Vibe i var bende
Hocam Selçuk 32 yaşına geldiğinde süper ligi geçtim ptt 1. lig seviyesinde bile değildi fiziği ilkay ise o yaşta 60 maça çıkıp takımın süper yıldızı idi hemde ingiltere de CL de kazandı

Hayirli olsun. Gecen sezon gelmedigi icin gicik olmustum ama gec olsun güc olmasin.

Tam da ihtiyacimiz olan bir profilde. Sara 10 numarayi yapamiyor orasi kesinlesti. Artik 8 veya 6 olarak devam.

Bu arada Ilkay'a kanim kaynadi. Daha önce pek yoktu ama o gözlerinin parlamasi degistirdi

Selçuk denen adam bir sene top oynadı, sözleşmeyi kapınca yatışa geçti. Çalışmıyordu, disiplinsizdi. İdmanlarda pasta kesmekten başka bir numarası yoktu.

İlkay Mertens gibi mesleğine saygılı bir oyuncu. Bu yaşta City, Barça seviyesinde as oynayabiliyorsa süperligde de oynar. Bundan şüphe duymuyorum.

Geri
Üst Alt