#20 İlkay Gündoğan

Yeri gelecek 6 oynayacak, yeri gelecek forvetin etrafında uydu olacak. Takımdaki oyuncular oyun içi hareketliliği sağladığı sürece verim alacağız.

Topu İlkay'a ver, olduğun yerde bekle > İlkay'dan verim alamazsın.
Topu İlkay'a ver, geri almak için sürekli pozisyon değiştir > İlkay yıldız olur.

Yunus ve Sane tam olarak böyle gezgin oyuncular. Torreira ve Sara da iyi günlerinde böyleler.

Geçen sezonda ne kadar kötü bir City olsa bile Guardiola'nın vazgeçilmezlerinden biriydi bu önemli

1756922947181.webp

Açıkçası abartıyor sanıordum ama adam harbiden ciddiymiş. Müthiş bir kariyer sonrasında Galatasaray forması içinde gözlerindeki mutluluk çok etkileyici. Sanki altyapıdan çıkıp a takıma imza atmış gibi. Yoğun gümdemden dolayı araya kaynadı ama en iyi transferimiz olduğu çok kısa sürede anlaşılacak

Doğal, içten ve samimi.
Çocukluktaki formalı fotoğraf işte böyle paylaşılır. Kimseden bir şey beklemeden, masada koz olarak kullanmadan ve öncesinde medyaya servis etmeden aynı çocukluğunda hayalini kurduğun gibi.
Hepimiz aslında birer İlkay'ız. Geç olsun ama güç olmasın umarım çok büyük başarılar kazanır.

Ben ilkayi soğuk bilirdim. Galatasaray da oynamak isterim falan dediği röportajlari biliyorum ama hep fenere gideceğini düşünüyordum. Herifin resmen gözlerinin içi gülüyor sanki city de CL kazanmamış gibi çocuk gibi resmen. Çok kanım ısındı valla inşallah çok başarılı iki sene geçirir kupalar kazanır çok istiyorum bunu.

En önemlisi de kampı İngiltere'de geçirmesi. Zımba gibidir şimdi.

Ligin kaderi değiştirebilecek mevcut kadrolardaki 2 topçudan biri diğeride osmhen tabiki.Muhteşem bir saha içi lideri .Rize maçında ilk 11 de olsaydı Osi 3 gol atardı en az.Bence direkt kaptanlık verilmeli

Birkaç vidyosunu izledim, iyi bir topçuya benziyor faydalı olabilir.

Geri
Üst Alt