#20 İlkay Gündoğan

Baya beğendim. 8'e geçince açıldı oyun. Sara'nın yapamadığı şeyleri yaptı. Maçın sonunda 2 al ver ile Eyüp'ten 4 kişiyi oyundan düşürmesi gülümsetti. Futbol basit oyun.

merkeze geçince daha iyi oynadığını düşünüyorum
biz 10 gibi düşündük ama belki de böyle olacak

Bu maci kriter alirsak ligde ilkayin yaptigini yapacak 10 tane oyuncu bulurum..

Bir an once adapte olmasini diliyorum

Müthiş bir topçu aldık beyler farkında değil bir çok taraftarımızz, maestroo 90dk maçı yönetti

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

10 kisi defans yapan takimlara Messi degilsen herkes durgun gözükür, gercek performansi Frankfurta karsi bekliyorum

mertens performansı bekleyen çok bekler max sara gibi derinde oynarsa işe yarar anca ama derinde sara daha iyi oynar ekstra duran top katkısı var en azından

İlk maç için meh bir performans olsa da takım öne geçince yaptığı tempoyu ayarlama işi müthiş. Torreira da rahat nefes aldı orta sahada.

1757779807490.webp

mertens performansı bekleyen çok bekler max sara gibi derinde oynarsa işe yarar anca ama derinde sara daha iyi oynar ekstra duran top katkısı var en azından
Benimde bir Mertens katkisi beklentim yok. Keza oyun tarzlari cok farkli. Yalniz, Sara ile karsilastirmayi nasil dusundun renkdas? Biri dunya klasinda kendini kanitlamis digeri 1.5 yildir superligin coplerine karsi dahi lesleri oynuyo.

Bayağı iyi bence boşlukları iyi görüyor

Barış ve Osimhenle işler değişebilir ama Sara ile üst üste bindiler bayağı, Yunus da oralar girince yığılma oldu.

Admirim bence bu başlık ilerleyen zamanlarda asla girilmemesi gereken başlıklardan biri olacak. Çok net.

Maalesef futbolcu değerlendirmemiz sadece artistik bir çalım attı mı, asist veya gol yaptı mı bundan ibaret.

Admirim bence bu başlık ilerleyen zamanlarda asla girilmemesi gereken başlıklardan biri olacak. Çok net.

Maalesef futbolcu değerlendirmemiz sadece artistik bir çalım attı mı, asist veya gol yaptı mı bundan ibaret.
Herkesin yorumunu ciddiye almaya gerek yok.

Geri
Üst Alt