#20 İlkay Gündoğan

Tüm verilerde iyi adam iki tane gol kaçırmış da kaçırdıkları da yüzde yüz net pozisyonlar değil yani olabilir.

2 tane asist yapmış.

Maçı izlemedim pek de niye bu kadar tutulundu anlamadım.

Tüm verilerde iyi adam iki tane gol kaçırmış da kaçırdıkları da yüzde yüz net pozisyonlar değil yani olabilir.

2 tane asist yapmış.

Pozisyonlar haricinde oyuna katkida sorunluydu baya.

Ama bunun bir kismi Torreira ile alakaliydi.

İlkay torreiranin arkasini toplamaya da calisti, negatif oldu defansif olarak gerekenin altinda kaldigi icin oralarda.

Lemina girince pozitif oldu gibi.

Torerira dan daha çok defansif aksiyonda bulunuyor oynadığı maçların çoğunda bu şekilde biraz fazla abartılıyor aslında gömüldüğü kadar kötü değil.

2 tane asist yapmış.

Dün üstelik İlkay'ın 2 asisti de çok iyiydi.

Dün bence İlkay maç içerisinde iyi işler yaptı ama özellikle insanlar doğal olarak kendisinden sorumluluk almasını bekliyor. Maçın ilk yarısı 1 pas haricinde 2. sezonun Kerem Demirbay'ı gibiydi.

taraftar taktığı için topsuz oyunda çok göze batıyor
ancak as topçumuz olamayacağı da bir gerçek

2 tane asist yapmış.

Yaptığı ilk asist hikaye, kaleye sırtı dönük top nereye giderse gitsin tarzı bi vuruş yaptı, heriflerin denyo stoperi topu ıskalayınca top sara’nın önünde kaldı. İkinci asisti güzeldi ama osi hariç başkası buluşsa o şekilde orda topla gol olmazdı, osi’nin büyük becerisi var golde.

İlkay Gündoğan'ın bu akşamki performansı:

▪ 72 topla buluşma
▪ 2 asist
▪ 56/60 pas
▪ 6 ikili mücadelenin 5'ini kazandı.
▪ 5 sahipsiz top kazanma

Ben mi yanlis mac izledim ya

Ohulai yapınca 10 tane video ve resim koyup 40 milyon euro verelim fln diyolar
GS taraftarı 1 enteresan

Ilkay’in transfer edilmesini cok istedim cünkü mertens’in yerini dolduracagini düsündüm sahsen

Simdi’ye kadar sergiledigi performans benim icin hayal kirikligi oldu

Mertens’in yaptiklarini simdilik yapamadi

Mertens bir on numara olarak kanat oyuncularinin oynamasini sagliyordu duvar olma özelligi olsun ver kac ile kanat oyuncusunun önünü acmasi olsun cok faydaliydi ama ilkay dan bunlari ne yazik ki göremedik oysa bu isleri cok iyi yapan bir oyuncuydu gecmis dönem de

Takima uyum süreci uzun sürüyor anladigim kadariyla

Su topa havaya vurma isi Baris la Ilkay da cok ayar oluyorum ancak Ilkay da da suc yok 35 yasinda oldugunu biliyoruz genis kadroda oynayabilecek bir oyuncu direk ilk 11 dusunsek bile 55-60 dakika yararlanmak gerekiyor

Uzuvları olmayan bir beyin

teenage mutant ninja turtles GIF by haydiroket (Mert Keskin)

Mertens sonradan açılmıştı bizde unutulmamalı

İlkay Gündoğan'ın bu akşamki performansı:

▪ 72 topla buluşma
▪ 2 asist
▪ 56/60 pas
▪ 6 ikili mücadelenin 5'ini kazandı.
▪ 5 sahipsiz top kazanma

Ben mi yanlis mac izledim ya
İstatistiklerin içinden geçmiş. Bizim oyun kurgumuzdanda kaynaklı ön plana çok çıkamıyor keza dün Torreira’nın mevkisinide toplamaya çalıştı bazı pozisyonlarda çok belirgindi.

2 tane asist yapmış.

Bence vasat ustu oynadi. Ozellikle Lemina'nin girmesinden sonra daha rahatladi. Millet cigersiz bir sekilde saga sola bassin, ikili mucadele kazansin istiyor. Son maclarina gore bence iyi oynadi.

Fenere gitse toshack gecerdik şu haliyle

Toparla kendini sezonu yarıladık

İlkay'ı formsuz bulsam da çok beğeniyorum. Saha içindeki hareketliliği ve oyunun yönünü rakibin yerleşme sorunu yaşadığı yerlere yönlendirmesini değerli buluyorum. Takımın başı kesik tavuk halini güzel törpülüyor. Sane ve İlkay top almak adına saha içinde sürekli kendini boşa çıkaran isimler. Torreira da senelerdir böyleydi, ama o da bu sene biraz saklanmaya başladı. Barış ve Yunus da çok fazla saklanıyor oyun içinde. Böyle olunca İlkay ve Sane'nin de etkisi azalıyor. Bir de Barış'a topu verdiğin zaman hücumda kısır döngüye giriyoruz. Pas bağlantısı ve karar alma konusunda çok zayıf. İlkay ve Sane gibi 1 tane daha halkayı tamamlayacak oyunu döndürüp set oyununda rakibin açığını bulabilecek pasör bir oyuncumuz olsa (formda Yunus gibi) Osimhen dahil herkesin performansı artacak bana göre. Yunus ve Barış özel oyuncular olsa da set oyunlarında bir türlü doğru kararı alamıyorlar. Kilitlenip kalıyor oyun.

Doğru anda doğru yerde olmak elit bir futbolcu için en önemli özelliklerden biri. İlkay da bu oyuncu bence. Mertens de böyleydi. Ceza sahasına girişleri, doğru anda doğru kişiyle topu paylaşmasını olumlu buluyorum. Etkisiz göründüğü günde 2 asist yapması da tesadüf değil. Eleştireceğim konu Okan Buruk kısmında. Oyuncuyu Lemina ve Torreira gibi kullanamayız. Topun değerini bilmediğimiz anlarda İlkay'ın 5 depar sonrası düşmesi normal karşılanır. Hoca buna göre İlkay'dan faydalanmak zorunda. Regista mı yapar, Singo'yu beke atıp arkayı öyle mi dengeler bilmiyorum. Ama sezonun geri kalanında İlkay'ın oyun aklına çok ihtiyacımız var. Umarım oynaya oynaya sakatlık öncesi formuna döner.

Geri
Üst Alt