20 Milyon Euro'luk Marcao Kararı

Kafana göre serbest kalma bedeli koyamıyorsun diye biliyorum. UEFA kurallarına göre yıllık maaşının bilmem kaç katını serbest kalma bedeli yapabiliyorsun. Yoksa tüm topçulara 100 milyon euro koy. Olur mu öyle? Ama koymazsan ne olur kısmını bilmiyorum. Öyle bir seçenek de yok gibi önümüzde yasal olarak imkan olsa da.
Benfica tüm oyuncularına 100 civarı koyuyor ordan yola çıkıp söyledim

Bizimkiler salak .

Koy 40 Mio € cikis bedeli, sorna pazarla.
20 veren olursa böylece 26,5 / 27,5‘e cekersin.

20‘e yazarsan sana verirler 12/15 sorna baktilar olmuyor alirlar 20‘e
Ama söyle 40 olsa sende pazarligini yaparsin 2-3 fazla olur.

Anlamiyorum bunlar

O Parayi kimse vermiyorsa satmiyoruz o kadar iste.
Luyindamaya aynisi uygulanmali.

45-50 koy diyorsunuz da, adamin menajeri ona cevap olarak o rakamlari kabul etmiyoruz ve o zaman sözlesme imzalamayiz derse ne yapacaksiniz? Adami yazin o zaman 15e bile belki satamayiz. 20 milyon iyi ve mantikli rakam. Oyuncunun önünü kapatmamis oluruz ve satis yaptigimiz an baya kar yapmis oluruz.

O durumda Marcaou yeni genc transferlere örnek olarak sunabiliriz. Biz aldigimiz oyunculari parlatmayi, ve zamani geldiginde oyuncunun gitmeyi istediginde makul fiyata satmayi biliyoruz felan...

Biz sözleşmesini uzatalım da. Sonrasına sonra bakarız. Sadece yıllık ücreti uçuk olmasın yeter.

Bari sen yapma yav

Reis biraz FM’den çıkıp foruma uğramış genco tarzında yazdığımın farkındayım da ne bileyim herkes Brezilya milli takımı yazınca dedim geniş havuzda ve çağrılacak heralde :asd:

Ya bu Cenk’in 20 küsüre gidişinden sonra 10-13’e falan adam satmak istemiyorum, kazıklanmış hissediyorum öyle olunca. Bizim ligden kimseye direkt 35 verilmez biliyorum da en azından bir 22 falan almak lazım böyle adamlardan.

Sözleşmeye 45 yazma konusunda da o da kolay değil futbolcunun işine gelmez farkındayım da yıllık ücreti artınca bir şekilde orta yol bulunur.

Kardeşim sen 45 koy, 25’e 20’ye satacaksan yine sat ki eğer olur da Brezilya milli takımına çağrılırsa direkt 35.
Katılıyorum sen 45 koy gelen teklife göre elinde koz olsun ama şöyle de bir şey var oyuncu tarafı buna izin verecek mi, kabul edecek mi? Çıkış maddesini koydurtan belki de Marcao tarafıdır, bilmiyoruz. Genelde oyuncu tarafı da uygun, gerçekçi bir çıkış bedeli koydurtmak ister hedefleri doğrultusunda.

Arkadaşlar çıkış maddesini tek taraflı düşünüp kulübe saydırmayın lütfen. :asd:

Geri
Üst Alt