#20 Papa Alioune Ndiaye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
uza_logo.png

Ben satılmasını doğru bulmuyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Adama niye sövüyorsunuz lan EPL'den teklif gelen kim olursa olsun gitmek ister. :)

Birde şampiyonluğa oynayan takımda oynamak varken, küme düşmeye oynamayı istiyor vs gibi kargaların Cenk için kullandığı saçma yorumlara benzer yorumlar gördüm yapmayın etmeyin. Dünyanın 1 numaralı liginde küme düşmeye oynamak, 10. sırasındaki liginde gözden uzak şampiyonluk mücadelesi vermekten iyidir. Orada çok daha göz önünde olacak, çok daha büyük maçlara çıkacak adam tabi gitmek isteyecek.

Bize güle güle demek düşer. Adamlar en önemli oyuncusunu sattı şampiyonluk yarışında + şampiyonlar ligi 2. tur maçları olduğu halde. Gitmek istiyorsa ( ki normali gitmek istemesi zaten) güle güle.

Doyamadık sana be olum. Takımın orta sahada kilidi sendin ne halt yiyecegiz bilmiyorum

resmi sitedeki açıklamadan sonra başlık zurniaye olarak revize edilmelidir

kafası karışmışmış peh

Para kazandırıp giden her oyuncuya saygı duyarım
Sonuçta adam kariyerini düşünür
Lakin yönetim sınıfta kaldı

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çift haneli iq ya sahip pas özürlü orta saha oyuncusu satılması güzel ama keşke son günlere sarkmasaydı da alternatifimiz Selçuk olmasaydı

Para kazandırıp giden her oyuncuya saygı duyarım
Sonuçta adam kariyerini düşünür
Lakin yönetim sınıfta kaldı

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6 ay önce Osmanlıspor’da oynayıp sürekli Gs hayalim diyen oyuncu şimdi kamptan ayrlıp gitmek istiyorsa yönetimin bu durumda gitme diye yalvarmasını mı bekliyorsunuz?

neyse yapıcak bişey yok artık inş yerine birini alırız bu işin sonunda selçuk a katlanmak zorunda kalmayız

Yerine mutlaka oyuncu şart yoksa şampiyonluk hayal olur
Selçuk tolga bunlarla bir halt olmaz ndiyaye bunların ikisinide donunda sallar

maç günü gece yarısı kafam karışık diye kamptan ayrılmak profluğu bırak adamlık değil, tabi terim çek git demediyse.

Yönetim taraftara kötü görünmemek için badoumuzu taraftarın önüne attı. Aman sakatlanır da transfer yatar korkusuyla adamı oynatmak istemedikleri bariz.

fikonun bir açıklaması vardı fernandesi istediklerinde satmadığıma pişmanım diye sonra bedavaya gitti bana göre aldığının üstünde kar ediyorsan satacaksın oyuncuyu bu isim cismi önemli değil bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt