#20 Papa Alioune Ndiaye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bakalım eğer yarın maçta oynamaz ve bir aksi yönde bir açıklama gelmezse kesin olarak gitmiştir demek Ndiaye ...

Bari son kez Fıfa-Pes 'de Ndiaye 'yle oynayım :(

Burada ve twitter da gerekirse florya da satılmaması için gerekli eylemleri yapacağım. Bu kabul edilemez.

Asla kabullenemeyeceğim bir hadise olacak bu renktaş. Son ana kadar savaşacağız. Keita ve brumanın acısı daha duruyor kalbimizde, onları astılar kestiler ama baduyu yedirmeyiz.

Yıllar sonra şöyle bir kara aslan orta sahamız oldu onunda başına üşüştü EPL takımları 6 ay izleyebildik adamı ...

Böyle bir haber beklemiyordum doğrusu şaşkınım. Hayırlısı olsun diyeceğim lakin alınan bonservis ücreti ve o parayla yapılması gereken 2 transferi görmeden maalesef hayırlı olsun diyemeyeceğim. Ligin ilk maçı olan Kayseri maçı dışında öyle aman aman bir şeyini görmedim. İyi topçu lakin abartıldığı kadar olduğunu düşünmüyorum amma ve lakin transfer döneminin bitmesine 3 gün kala yapılacak iş mi bu? Kimi alacağız? Asamoah geliyor deseler eyvallah derim hatta gecenin beşinde halaya kalkarım ama bu olabilir mi bu saatten sonra sanmıyorum.

Fatih Hoca ne yaptığını biliyordur umarım. Donk ve Selçuk ikilisinden eskiye nazaran daha fazla verim almasını bilecektir bundan şüphem yok ama bunlara güvenerek transfere gerek yok romantizmine girmez umarım. Allah muhafaza kendi elleriyle hem bizi hem kendi kariyerini bitirmiş olur. Hayırlı olmasını temenni ediyorum.

Bence

Terim Ndiaye satisina onay verdi. Yerine Asamoah + Holebas gelecek. Asamoah yaza kadar OS olarak oynar. Yazdan sonra yeni bir OS alinip, Holebas yollanir

Gidiyor mu la cidden?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gidiyorsa bile umarim yerine biri gelir cünkü ndiyaeni temposu baska oyuncularda yok yani icimizden halledemeyiz. Ve en önemlisi para sikintisi var diye 16 milyon gibi bir rakama satmazlar. Sonucta dünya kupasi var orda iyi oynasa zaten 18 milyona sözlesmeden cikma maddesi var

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

Ben hala yalan haber olduğunu düşünüyorum. Gün içinde açıklama gelecektir.

Umarım akşam kadroda olur :(

Alnitak Alnilam Mintaka

Akşam olur da puan kaybedersek kesin Badou yok diye puan kaybetmiş olacağız, malum kazandığımız tüm puanları Badou kazandırdı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt