#20 Papa Alioune Ndiaye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu piyasada 18e satan enayidir diyecem ama serbest kalma maddesi var. 18 yazanin aklina tüküreyim.

Birde su panik oyunundan vazgecip gereksiz foul yapmasa, en az 25 koparirdik seneye.

Oyuncunun, 15.06.2019 tarihinden itibaren 18.000.000 Euro net tutar karşılığında sözleşmeyi tek taraflı fesih hakkı vardır.

KAP

Bu adama bakınca aklıma Lorik Cana geliyor. Çok bir alakaları yok aslında, ama geliyor işte.

Bu adam suanda giderse sampiyon olamayiz net bicimde.Orta sahadaki dinamizin en etkili aktöru.Gelen teklifler haziranda degerlendirilsin.

Kaç yıldır o kağnı olan orta sahamıza dinamizim getiren adamı neden o kadar kolay bırakalım ? Sezon sonu bakılır yerine aynı ayarda bi adam bulabilirsek satılır Ndiaye 18 civarına.

Yerine iyisinin geleceği ne malum ?

Adam tam eforla her maç mücadele ediyor.Kimse mücadele etmiyor diyemez herhalde ? Herşeyi geçtim dakika 90 da o sürdüğü top,enerji bile takıma pozitif etki ediyor

Tabi anadolu dan geldiği için bazılarının gözündeki perde inmemiş olabilir

Para gerekiyorsa satilir ama yerine adam bulmak kolay degil

Yillarca el frenleri oynadi orta sahada,tekrar el frenlerini görmek istemem sahsen

Abartmayalım

10 ve üzeri her teklif değerlendirilmeli

SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu dediğin sezon sonu için duruma göre geçerli olabilir. Ancak şu an elden çıkarılmasını mazur görebilmek için ederinin çok üzerinde bir teklif gelmeli, çünkü Fernando' dan sonra orta sahaya gönül rahatlığıyla yazılacak Ndiaye' den başka adam yok farkındaysan. Daha kalitelisini alırsın, gelen onun kadar özverili olmayabilir vs...

Piyasa bu denli uçmuşken Ndiaye' nin değeri zaten 10 milyonun altında olmamalı....

20 rahat verirler ndiayeye ama şu an satılsa anca fernando asamoah orta sahası sol bek de holebas paklar

Bu dediğin sezon sonu için duruma göre geçerli olabilir. Ancak şu an elden çıkarılmasını mazur görebilmek için ederinin çok üzerinde bir teklif gelmeli, çünkü Fernando' dan sonra orta sahaya gönül rahatlığıyla yazılacak Ndiaye' den başka adam yok farkındaysan. Daha kalitelisini alırsın, gelen onun kadar özverili olmayabilir vs...

Piyasa bu denli uçmuşken Ndiaye' nin değeri zaten 10 milyonun altında olmamalı....
Ben genel olarak söyledim. Sezon sonu satılması daha mantıklı tabi ama düşünüldüğü kadar yüksek teklif geleceğini sanmıyorum.

SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tartisilan konu yanlis aslinda,yüksek ücrete satilir mantigi yanlis

Sonuc olarak ndiaye cok iyi bir futbolcu,yillarca selcuk-hamit-Bilal-jose-Donk-de jong-dzemaili gibi beli dönmeyen temposuz orta sahalarla oynadik ve 2 sezondur lig siralamasinda durum ortada

Bonservisi tartisilabilir belki ama Saydigim diger oyunculara verilen bonservisleri göz önünde bulunduracak olursak katkisi cok daha fazla

sezon sonu şampiyon olmamız lazım ,ne satması yahu ,varsa bir tane daha alsınlar mümkünse

Koca yarım sezonda koşmak ve faul yapmak dışında bir halta yaramadı. Ancak açılan Anadolu takımlarına karşı kontra yapsın diye oynatılır bu küçük takım topçusu.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cok iyi bir oyuncu oldugu konusuna katilmiyorum ben.

Son yillardaki yasadigimiz tempo eksikligi yüzünden bazi seyler cok cabuk ve kolay göz ardi ediliyor. Mesela top teknigi, pas kabiliyeti, oyun görüsü vs gibi konular.

Gecen sezon da Tolga cok kosuyor cok savasiyor diye methiyeler düzülüyordu mesela cünkü yillardir orta sahamizda savasan ve kosan adam eksikliginden olusan eksiklik yüzünden simsiki sariliyordu insanlar. Bir benzeri de simdi Ndiaye de yapiliyor. Ben kötü oyuncu demiyorum ama öyle abartildigi ve lanse edildigi kadar da cok iyi oyuncu degil. En büyük artisi enerjik ve güclü olmasi. Bu yönüyle cok göz boyuyor. O kadar sacma hareketleri var ki bazen, tamamen bundan dolayi hem kendini hem de takimi zora sokabiliyor.

En büyük mankosu da bu adam dan savunma önünde oynayan orta saha olmaz. Ya ileri atacaksin, ki orasi icin ne kadar yeterli orasi da tamamen muamma. Ya da yerine daha iyisini alacaksin merkez orta saha icin.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt