#20 Papa Alioune Ndiaye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
serbest kalma bedeli 18m değilmi zaten takımlar neden 20 versin.

Sezon sonuna kadar gönderilmesi söz konusu dahi olmamalı. Dünya Kupası vs. geyiğinden değil. Eğer gönderirsek önümüzdeki 8 günde onun yapabildiklerini yapan bir orta saha alamayız, en azından uygun maliyetlerle. Sezonun son maçından sonra talipleriyle oturulup konuşulur. Bugünkü piyasasını kaybedeceğini düşünmüyorum.

Modern futbol sadece koşup faul yapmaksa istemez öyle futbolu. Maç boyunca vasatın altında kal, sonra rakip açılıp boşluk bıraksın asist yap. Bu bildiğin orta sıra takımı futbolcusu.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mal mal yazılan bir yorum time Lineda durmasın diye yazılan bir yorumdur bu ....

Ndiayeyi satarsak şampiyonluğu satarız ne fernando ne de onun yerini dolduramayız 1 haftada saçma sapan adamlara para yedirirz..Lakin şu kçını rakibe dayayıp bekleme olayını aşması lazım..fıtık etti resmen önü bomboş topu sürse sürebilir uzun atsa atabilir kıçını dayıyor geriye rakibin gelmesini bekliyor 2 tane top kaptırdı öyle bir tanesi de ciddi tehlike olabilirdi.. Ayrıca serdar aziz de dahil takımın en kötü şut atanı olabileceğini düşünüyorum.. Biracık sınırlarını bilerek oynasa çok daha verimli olacak

Son düzenleme:
Şu adam Osmanlıspor'dan değil de Ligue 1 veya 2'den gelseydi yorumların çoğunluğu farklı olurdu. Algı meselesi işte, etiketine bakıyor önce insan.

Şu adam Osmanlıspor'dan değil de Ligue 1 veya 2'den gelseydi yorumların çoğunluğu farklı olurdu. Algı meselesi işte, etiketine bakıyor önce insan.

Yıllardır bu malca önyargılarını kıramadılar malesef.

Mesela Spurs Dele Aliyi Ingiltere 3. Ligden aldı, Leicester Vardy'i de düşük ligden aldı. Zamanında bu oyuncuları bizimkiler alsaydı o oyuncular bahsettiğin grup tarafından boş eleştirilere maruz kalırlardı. Yazık valla

Kesinlikle varlığından dolayı mutluyum. Ancak 18 milyona giderse üzülmem. 10-12 milyona aynı ayarda adam alınabilir.

DUYYDElXcAAdD6o.jpg

Tvde ciddi ciddi 18 üzeri geldiği an satılacağı söylendi.Böyle bir hamle yapılırsa Asamoah için Juve 4 istiyorsa anında verilsin.Ayrıca Ayew-Musa-Hernandez gibi oyunculardan 1 veya 2si kiralık ve satın alma opsiyonuyla alınsın.Aslında kafamda 4-4-2 için ideal senaryolar var.

--------------------Muslera--------------------------

Mariano------Maicon---------Serdar---------Holebas

Feghouli-------Fernanda-------Asamoah------Ayew

--------------Gomis------------Musa----------------

Yazın Belhanda gider ve sol bek+sol stoper veya duruma göre orta saha alırsak fena takım olmaz.İlk 11 randıman verirse bu takım rahat şampiyon olur.

Tvde ciddi ciddi 18 üzeri geldiği an satılacağı söylendi.Böyle bir hamle yapılırsa Asamoah için Juve 4 istiyorsa anında verilsin.Ayrıca Ayew-Musa-Hernandez gibi oyunculardan 1 veya 2si kiralık ve satın alma opsiyonuyla alınsın.Aslında kafamda 4-4-2 için ideal senaryolar var.

--------------------Muslera--------------------------

Mariano------Maicon---------Serdar---------Holebas

Feghouli-------Fernanda-------Asamoah------Ayew

--------------Gomis------------Musa----------------

Yazın Belhanda gider ve sol bek+sol stoper veya duruma göre orta saha alırsak fena takım olmaz.İlk 11 randıman verirse bu takım rahat şampiyon olur.

ndiayeyi sattık diyelim bizim yönetim 1haftada 4 tane ilk 11 oyuncusu alabilecek mi ? İhitmal dahi vermiyorum riske gerek yok yazın yapılmalı bu tarz planlar fm gibi değil gerçek hayatta

Ndiayeyi satan şampiyonluğu satar o kadar net söylüyorum

Bu piyasada 18e satan enayidir diyecem ama serbest kalma maddesi var. 18 yazanin aklina tüküreyim.

Birde su panik oyunundan vazgecip gereksiz foul yapmasa, en az 25 koparirdik seneye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt