#20 Papa Alioune Ndiaye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yerine adam bulamayacağımıza göre devre arasında satan net haindir. Ya sene sonu Dünya Kupası sonrası satacaksın ya da yazın sözleşme yenileyip serbest kalma bedelini en az 25-28 milyon Euro yapacaksın bu kadar basit. Şu anda satmak doğru değil. Bu sene kesinlikle şampiyon olmamız gerek.

70 milyon € ya M. United'a satarız.

Chelsea sampiyonlar liginde yari final oynayan Bakayoko'yu 40 milyona aldi ne 35'i 40'i? Ucmayin bu kadar.

6 ayda 7.5'a alıp 20 ye satarsak tarihimizin en karlı işi olur.

Badou sene sonu da 20 eder. O zaman gelirse satalım.

İlk yarı iyiydi de 2. yarı asiste kadar bayağı bir kayboldu.

galibiyeti getiren assisti ile kapaklari takti

selçukun yaninda oynamak zorunda kaldigi için o kadar öne gidemedi. tolga oyuna dahil olduktan sonra daha çok önda oynayabildi

Son düzenleme:
Genel itibariyle beğenilmiş, ben beğenmedim oynadığı futbolu.

Ben hic begenmedim bugün.

Asisti yapti sagolsun ama bu kötü oyununun üstünü örtmez.

Kontra atak yani küçük takım oyuncusu olduğunu bir kez daha kanıtladı. Tabi böyle boş beleş adamlarada ihtiyacımız var. Oyun açık olduğunda bunu alacaksın yoksa bir halta yaramaz.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Büyük hayranı olarak bugün hiç beğenmedim. Asist dışında sürekli top kaybı yapıp baskıyı daha da arttırdı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

denildiği gibi 20 milyon euroya satabilirsek süper olur ben beğenmiyorum şahsen çok dengesiz ve savruk oynuyor.

Allah korudu ayağı kırıldı zandettim
Sonra pozisyondan bir ndiaye bir lato sağ çıkabilir başkası en az 3 parça çıkardı
Bide kulübe yakın biri ona söylesin iri yapılı olmadığını fiziği ile top saklamaya müsait değil
Onun özelliği alıp gitme çeviklik yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt