#20 Papa Alioune Ndiaye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eğer imkanı varsa hiç düşünülmesin. Çokları ''Anadolu çöpü'' derken kendisinin iyi futbolcu olduğunu cansiperane savunmuş biri olarak söylüyorum...Hele de DM oynamaya devam edeceğini düşünürsek çok daha iyileri üçte bir fiyatına rahatlıkla bulunur. Mesela Göztepe' nin 1 milyona aldığı Poko o işleri daha iyi yapardı. Yabancı kontenjanı sorunu olmasa Terim de düşünürdü muhtemelen...

Kalacaksa hücuma dönük oynamalı, Belhanda' nın yaptığı neyi yapamazki?...

15 milyon+Imbula kabulüm. Gelen parayla da sol bek alırız

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yani bu seçenekte gayet mantıklı Imbula son dönemde istenmeyen adam oldu gibi ama "Terim adam eder" lafına da çok uygun

Ndiaye kadar ceza sahasına koşu yapıp gol kovalamaz belki ama hem topla ilişkisi çok iyi hem 6-8 numarayı gayet başarılı oynar üzerine birde ciddi para kaldırmış oluruz ...

Satışa onay ver ama transferin yazın gerçekleşmesi koşuluyla 18M€ civarlarında bir bonservis ile

Yazın sözleşmesi bitecek Asamoah'la ön prokol imzala koy orta sahaya ...

Hem bedavaya Ndiaye'ye göre daha net bir 6-8 numara almış oluruz hem de 18M€ bonservisi cebimize koyarız

Ama gel gör ki hayaller hayatlar olacak yine ...

Yani bu seçenekte gayet mantıklı Imbula son dönemde istenmeyen adam oldu gibi ama "Terim adam eder" lafına da çok uygun

Ndiaye kadar ceza sahasına koşu yapıp gol kovalamaz belki ama hem topla ilişkisi çok iyi hem 6-8 numarayı gayet başarılı oynar üzerine birde ciddi para kaldırmış oluruz ...

Bekleyip göreceğiz. 10 m falan verseler kesinlikle hayır derdim ama bu teklif iyi duruyor. Dediğim takas teklifine çevirebilirsek güzel olur ama bunun için öncelikle Stoke’un Imbula’yı kiralıktan geri çağırması lazım. Şu an Toulousa’da oynuyor

Aslında çok doğru reis Ndiaye 'nin serbest kalma bedeli zaten 19-20M€ bu bile 2019'dan sonra geçerli bu adamı şimdi almak istiyorsan 25M€ vermen gerekir.Yazın isterseniz 20M€ yok biz 2019'u bekleriz derseniz 19M€ 'ya anca alabilirsiniz diyeceksin

Başımızdaki peşkeşçi bunu düşünemez.

Kabul edelim ki ölücü fikonun futbolcusu olsa 25-30 arası Stoke City'e satardı.

Fiyat yükseltirsek Asamoah’ı da alabiliriz belki. 7-8 milyon Juve’nin aklını çelebilir. Kalan 7’yle de yedek forvet alırız

6 ay sonra sözleşmesi bitecek adama 7-8 milyon mu verelim?

Bekleyip göreceğiz. 10 m falan verseler kesinlikle hayır derdim ama bu teklif iyi duruyor. Dediğim takas teklifine çevirebilirsek güzel olur ama bunun için öncelikle Stoke’un Imbula’yı kiralıktan geri çağırması lazım. Şu an Toulousa’da oynuyor

Toulouse'nin Imbula'yı bırakma konusunda çok zorluk çıkaracağını düşünmüyorum reis açıkcası

Adam gibi başkanımız olsa 30dan aşağı okutmaz. Ne yazıkki bu çapsız çomar başımızda

Başka çaremiz var mu? Adam sözleşme uzatacak gibi gözüküyor

Bize imza atması halinde kazanacağı parayı Juve verecekse bırakalım imzalasın. Her ne kadar sol bek olmazsa olmazımızsa da sözleşmesi 6 ay sonra bitecek bir adama 7-8 vermek müsrifliktir, açıklaması yok. Sonuçta Man. City değiliz. Zaten 7-8 bonservis vereceksek tek alternatifin Asamoah olmasına da gerek yok.

Değerini bulunca satılmayacak oyuncu yoktur takımımızda bu hatayı daha önce yaptık Burak-Selçuk-Semih gibi adamlara gayet makul teklifler gelirken aman sakın takımımızdan ayrılmasın diye hem o paradan olduk hem elimizde kaldı futbolcular

Ndiaye gerçekten takıma katkısı hiç öyle göz ardı edilecek bir topçu değil ama düşünüyorum

Yaş 27
Galatasaray orta sahasında oynayabilecek kadar bir oyun kurucu veya pasör değil
Ve tam net bir 8 numara da değil kendisi

Hı Belhanda yerine 10 numara da oynasaydı şu ana kadar verdiği katkıdan çok daha fazlasını vereceğini de düşünüyorum orası ayrı ama bence sözü geçen 20M€ bandı hiç hiç fena değil.22 yaşında takımı tek başına sırtlayan Bruma'yı 12.5M€ 'ya sattığımızı düşünürsek hiç hiç fena değil

STSL standartlarında 7.5M bonservis ile aldığımız 27 yaşındaki adamı 6 ay içerisinde 20M€ bonservis ile satabilmek inanılmaz bir başarı olurdu

Ama işte asıl sorun şu nasıl bir transfer planlamamız var ? diyelim ki Ndiaye gitti yerini Tolga-Selçuk-Donk'la mı doldurmaya çalışıcaz ? çünki 1 yıldır 1 tane bile sol bek almayı beceremeyen işi gücü arazi sat otel yap spor salonu yap olan süper Vizyonlu başkanımız Dursun ve onun yeni en az kendisi kadar süper yönetim listesi Ndiaye'nin yerini nasıl dolduracaklar ?

Değerini bulunca satılmayacak oyuncu yoktur takımımızda bu hatayı daha önce yaptık Burak-Selçuk-Semih gibi adamlara gayet makul teklifler gelirken aman sakın takımımızdan ayrılmasın diye hem o paradan olduk hem elimizde kaldı futbolcular

Ndiaye gerçekten takıma katkısı hiç öyle göz ardı edilecek bir topçu değil ama düşünüyorum

Yaş 27
Galatasaray orta sahasında oynayabilecek kadar bir oyun kurucu veya pasör değil
Ve tam net bir 8 numara da değil kendisi

Hı Belhanda yerine 10 numara da oynasaydı şu ana kadar verdiği katkıdan çok daha fazlasını vereceğini de düşünüyorum orası ayrı ama bence sözü geçen 20M€ bandı hiç hiç fena değil.22 yaşında takımı tek başına sırtlayan Bruma'yı 12.5M€ 'ya sattığımızı düşünürsek hiç hiç fena değil

STSL standartlarında 7.5M bonservis ile aldığımız 27 yaşındaki adamı 6 ay içerisinde 20M€ bonservis ile satabilmek inanılmaz bir başarı olurdu

Ama işte asıl sorun şu nasıl bir transfer planlamamız var ? diyelim ki Ndiaye gitti yerini Tolga-Selçuk-Donk'la mı doldurmaya çalışıcaz ? çünki 1 yıldır 1 tane bile sol bek almayı beceremeyen işi gücü arazi sat otel yap spor salonu yap olan süper Vizyonlu başkanımız Dursun ve onun yeni en az kendisi kadar süper yönetim listesi Ndiaye'nin yerini nasıl dolduracaklar ?

Yazdiklarina katiliyorum reis. 20 milyona ben de satilmasini isterim ama diger taraftan sende haklisin. Konu transfer olunca Dursun'a guvenemiyorsun, Selcuk ile de yerini doldurabilirler.

Yazdiklarina katiliyorum reis. 20 milyona ben de satilmasini isterim ama diger taraftan sende haklisin. Konu transfer olunca Dursun'a guvenemiyorsun, Selcuk ile de yerini doldurabilirler.

Fatih Terim'in Ndiaye gitse illa yerine birisini isteyeceğine en az onun kadar katkı verecek bir transfer isteyeceğine de eminim ama onun bu isteğini yapacak yönetim olmadığı sürece boş maalesef bunun örneğini birçok kere gördük Telles'ler Burak'lar satıldı onların parasına Donk-Jem-Großkreutz-Sigthórsson 'lara harcadık Melo gitti 14/15 sezonu sonrası. 2018 yılına girdik daha yeni doldurabildiler Melo'nun mevkisini Fernando ile

İnşallah yeni yönetimiz sportif açıdan Dursun yönetimi gibi çıkmaz ve yazın Stoke hala Ndiaye'yi almak isterse ben razıyım bu transfere ...

faul sayısında bir azalma ve aynı zamanda top kapma sayısında bir artış gözlemlemeye başlasak iyi olur

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

-Hızlı
-Güçlü
-Tempolu
-Agresif ve Sert
-Enerjik
-Pas oyunu fena değil
-İki bölge arası oynayabiliyor
-Topla kanat oyuncusu gibi kat ediyor

Tonla "+" sı var biraz piyasa maçlarına çıksa dahada iyi teklifler alınabilir belki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt