#20 Papa Alioune Ndiaye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ndiayesiz bu gemi karaya oturur bu kadar net. Hadi alın yerine adamda ondan sonra istediğiniz yere yollayın. 16 ya da satın ona da razıyım yerine adam bulun yeter ki. Ama öyle mbia gibi leş herifler değil.

albayrak kendisi gitmek istiyor diyor su anda
ft düsünmek aklini toplamasi icin evine yollamis

Tolga sakatlanmazsa, Fernando ile götürür orayi. Ndiaye yi ben bu ikilinin önünde görmek istiyordum. Nasip olmadi

hemen satsinlar
bizde kalirsa bir daha hic oynamaz bu
akil olarak coktan gitmis

.....
8ee48574fcd984ab61fec0d1a9a95eb8.jpg

Samsung Galaxy S8+ / Tapatalk (^_^)

Gitmek istiyorum diye tutturmuş dün akşam, hoca sen bize lazımsın demiş. Yinede gitmek istiyorum demiş.

Umarım asla başarılı olamazsın nereye gidersen git, aslada dönme... bize uzak Allaha yakın ol.

İlk geldiğindede yazdım en iyi oynadığı günde yazdım vazgeçilmez değil bu adam. 16-17 milyonu yukarıya çekerlerse tabiki iyi ama bu fiyatlarda bile müthiş kar. O fiyata 2 tane Ndiaye bulursun hiç zor değil.

EPL çok farklı lig Ndiayenin ne oyun görüşü çok iyi ne şutları çok iyi nede pasları. Tempo tamam ama yetmez. O ligde ne oyuncular eridi gitti. Ve bu adam 27 yaşında satamayız birdaha bu fiyata. Dünya kupasında parlar sanıyosunuzda o işte zor Senegalde sürekli 11 oynayan bir adam değil.

Ayrıca yaptığı ayıptır. Şu maçı oynayıp erken skor koparsak zaten ilk çıkacağı kişi kendisiydi. Bu klübün oyuncususun yok öle kafam karıştı şu,bu 60 dakikayı çok mu gördün.

Satılmasına seviniyorum,ama yerini doldurmak şart

melo'yu satıp birlo'yla yola devam ettik o seneyi heba ettik ndiaye gibi adamı satıp da leşçuk'la devam ediyoruz. fernando- tolga oynarız diyenler herhalde ceza - sakatlık - yorgunluk ve form düşme durumlarını hesaba katmıyor. dikine oynayan hırslı biriydi giderse yandık .

Albayrak'in aciklamalarina bakarsak gidecek, umarim 15m uzeri bir paraya gider ve yerini ayni kalitede oyuncu alinir.

Karakteri zayıf.Hemen satılmalı.Utanmadı mı acaba bu gece maçı evde izlerken.Bonservisine 7.5 milyon para vermişiz bu maçta puan kaybetsek şampiyonluk gitse ne olacak..

Zekası gibi karakteri de zayıf olan oyuncu
Gs hayalim diyip ilk fırsatta kaçmak isteyen bir oyuncunun takımımızda yeri olmasın zaten mümkünse.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Karaktersizlik yaptıysa yerine adam bulunana kadar u21 ile antrenman yapar bulunursa satılır bulunmazsa satılmaz

Yahu bazı yorumları anlayamıyorum, albayrak da söyledi, terim de ima etti, adamın kafası bizde değil, kafasında bitirmiş bu takımı bu kadar basit. Asamoah örneği diyenler var, asamoah juveyi bizden önce tuttu her zaman. Ndiayenin ise ikinci tercihi kalmak. Bırakın gitsin iyi paraya satmaya bakın

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ndiayesiz bu gemi karaya oturur bu kadar net. Hadi alın yerine adamda ondan sonra istediğiniz yere yollayın. 16 ya da satın ona da razıyım yerine adam bulun yeter ki. Ama öyle mbia gibi leş herifler değil.

Yalnız şunu önce bir kabul edelim. Biz yollamıyoruz, kendi gitmek istiyor.

Adam Instagramından Galatasaray ibaresini kaldırdı beyler. Dursun Özbek'in adamı satma sözü olayı gerçek. Badou'ya kızabilirsiniz ama gitmek istiyorsa da ya adamı birkaç ay daha idare edeceksin ya da ederini buldurup satacaksın. Bu saatten sonra bu iş bitmiş artık, detaylar konuşuluyor belli.

-Hoca kalmasını istiyor
-Oyuncu instagramdan bile Galatasaray'ı silmiş.
-Önceki yönetim gitmesi konusunda stoke ile anlaşmış maliyette bile.
-Dönemin bitmesine 3-4 gün kalmış oyuncunun gideceği kesin rakibe naz yapsanda fiyat yükseltmez.
-Kulube acilen para lazım 1 oyuncunun gitmesi diğer oyuncuların borcunu ödetiyor

+Şu yazdıklarımdan sonra yolladınız Allah yolladınızcılar bi sakinleşsin.
Ki şu maddelerden ötürü ve birkaç sebepten gitmesini normal karşılıyorum malum sadece takım desteklemiyoruz ekonomisini bile hesaplıyoruz bana kalsa borcumuz olmasın en kaliteli oyuncuları transfer edelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt