#20 Papa Alioune Ndiaye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gitti gözüyle bakıyorum maalesef
17 .5 ideal olur 7.5 sil 10 kılçıksız

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir şekilde ikna edilmesi lazım yada anlaşmanın bozulması lazım. Selçuk'u görmek istemiyorum.

Cenk Tosun transfer olacağı zaman haftalarca herkes her yerde Cenk 'in transferini konuştu

Şimdi bizde 6 ay önce aldığımız adamı 18-20 milyon € bir bonservisle satıcaz ama kimse haberini bile yapmıyor çok ilginç ...

Adam kendisi EPL'ye gitmek istiyor zorla tutacak halimiz yok. Badou Ndiaye 27 yaşında bir daha hiçbir zaman böyle bir teklif almayabilir

Herkes DK 'sından bahsediyor tamam haklısınız da gitmek isteyen adamı zorla mı tutacağız DK'na kadar ?

Yalnız şunu önce bir kabul edelim. Biz yollamıyoruz, kendi gitmek istiyor.
Böyle birşey yok. Oyuncuyla konuşursun ikna edersin altı ay daha kalır. Her gidecem diyen çat diye bırakılırsa işimiz var. Göndermek de yeni yönetimin işine geliyor.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yalnız şunu önce bir kabul edelim. Biz yollamıyoruz, kendi gitmek istiyor.

adamın sözleşmesi var getir 18 milyonu sonra gidersin dersin. öyle kafasına göre canım istedi gideceğim diyemezler. yok böyle bir dünya. çocuk oyuncağı değil bu işler . asamoah da bizi istiyordu juve vermedi . oyuncuyu da ilk 11 sahaya sürüyor. kafasında bitirmiş deyip satarsan şampiyonluğu satarsın .

6 ay içinde çok güzel paralar kazandırarak gidiyorsun kara bela Ndiaye severdik seni

Ama durup durup bu son günlerde olması kötü oldu transferin keşke transfer döneminin başında olsaydı bu iş ...

Satici biziz sonucta yagli herif her ne kadar soz vermis de olsa yarim sezon daha kalmasi konusunda ikna edilebilirdi.

Ndiaye ilk 3 hafta hariç wow dedirten bir performans gösteremedi belkide hep aklında gitmek vardı bize gelirken teklif alırsan gidersin sözüde verilmiş olabilir ki haberlerde bu tarz söylentiler var yaşı 27 20 yaşında olsa isyan ederdim gitmesine ben 27 yaşından sonra dünya yıldızı olan bir topçu hatırlamıyorum o yüzden gitmesi bizi çok etkilemez aksine fayda bile sağlayabilir donk selçuk ve tolga kendilerini daha çok motive ederler oynamak için SOL BEK ALIN SOLBEK

Ndiaye yerine aslında tam bir 8 numara bulursak daha hayırlı olur ama işte vakit az. Sezon sonu olsaydı satılmasına sevinmiştim. Bizim oyun kuran, pasör olan tam bir 8 numaraya ihtiyacımız var aslında. Nfiaye biraz 6 biraz 8 biraz 10 hepsinden var. Ama hiçbiri tam değil. Süreklilik ve konsantrasyon sorunuda var. Premier ligdeki tempoyu kaldıramayacağını düşünüyorum. Niase gibi kulübeyi parlatır.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Cenk Tosun transfer olacağı zaman haftalarca herkes her yerde Cenk 'in transferini konuştu

Şimdi bizde 6 ay önce aldığımız adamı 18-20 milyon € bir bonservisle satıcaz ama kimse haberini bile yapmıyor çok ilginç ...
Algı operasyonu

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

N'Diaye'yi severim ama öyle arkasından ah vah edilecek,ağlanılacak bir adam da değil.Yaptığı da profesyonelliğe yakışan bir hareket değil.Gitmek isteyen her futbolcu takımdan gider,kafasına silah dayayıp zorla takımda tutacak değiliz.Bazı arkadaşlar da parayı beğenmemiş.Galatasaray tarihinde kaç defa 15-20 milyon euro'ya futbolcu satmış da 16 milyon'u beğenmiyorsunuz.Arda ve Bruma'yı bile 12.5 milyon eu ya satabilmiştik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt