Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ndiaye konusunda en kabahatli isim Dursun ex başkan anladığım kadarıyla. Adama gitmesine izin vereceğine dair söz verip de bundan Terim' i haberdar etmemiş olması affedilmez bir halt işlemektir. Terim bilse ona göre arayış içine girerdi ve çok da zor olmazdı yerine birisini araştırıp bulması. Şimdi tam yumurta kapıya dayanmış ve seçenekler azalmışken çok daha zor iş...
Seke seke koşmanı asla unutmayacağım topla çıkış reys. Orta alanda böyle enerji görmeyeli uzun vakit olmuştu. 6 ay da olsa yıllar sonra tempolu futbol izlememizin baş müsebbiblerinden birisin. Seni unutmayacağım ASLAN EVLADIM.
Ben gerçekten Ndiaye 'ye kızmıyorum adama her futbolcunun rüyası olan EPL'den teklif geliyor + EPL'de boy göstermesi demek yazın dünya kupasında kesinlikle forma şansı bulması demek
Her futbolcu bunu yapmak ister yaşı genç değil kariyerinin verimli çağlarını EPL'de geçirmek istiyor diye ona kızamayız
Üstelik 6 ayda rekor kazançla ayrılıyor
Ne diyelim yolun bahtın açık olsun kara oğlan hırsını dinamizmini çook özliycez ...
Ayrilmak istiyorsa ozaman degeri olan bonservisini almaliyiz. 20 milyon euo en dusuk 17 milyon diyelim 16 neyse ..ama bir yerde bu kadar demek lazim.
N'diaye ise bir sekilde ikna edilmesi lazim. Ya bu rakkam ya sezon sonu. Sonucta profesyonelsin ve kontratin var. Asil bizi zor durumda birakan durum ise oyuncularin parasi odenmemesi. Burda her turlu suc Eski baskana duser. Dursun ne yaptigi ne ettigi hic belli degil. 20 lira alacagi yerde 10 almis gibi bir durum var.
Insallah Hocamiz bir sekilde ikna eder ve sezon sonunu bekler. Ondan sonra yolu acik olsun. Gitsin premier league'de kumeye oynasin... biz sampiyonlar liginde devam ederiz.
Beklentim yuksekti.
Glimt osmanlispor performansinin yanina yaklasamadi belki biz yanlis yerde oynattik bilmiyorum.
8 numarayi tasiyacak topcu degildi.6 ve 10u bir nebze tasir ama 8 numara dedigin ayagi temiz saglam pasor olacak.
Eplde ne yapar ne eder umrumda degil acikcasi .
Anadolu cöpü menejer kazigindan ! 10m euro kar ediyoruz iste sevinmek lazim
Dursun Özbek yönetiminin Badou N'Diaye için Osmanlıspor'a 7.5 Milyon € değil menajerlik ücreti adı altında toplam 12 Milyon € ücret ödediği ortaya çıktı. (Habertürk)
Sene başı iyi hatırlıyorum Epl'den de teklifler vardı ama Gs adını duyunca hiç düşünmedim gibi birşeyler zırvalamıştı .. Neyse artık karaktersizliği ona kalmış yalnız 8e aldığımız zaman %90ımız elimizde patlayacak diye düşünüyordu adam öyle böyle 2 katı fiyata transfer oluyor(tabi dursun embesili fazladan tırtıklanmadıysa).. Bizde de ahım şahım oynadığını düşünmüyorum ilk yarının son 4-5 maçı takımın en iyilerindendi o zamana kadar belhandadan sonraki en kötü transfer diyorduk(latoyu klasmana sokmuyorum bile verilen para ortada) .. Görüp görebileceği en iyi noktalara geldi seneye 3 büyüklerin transfer listesine girer diye düşünüyorum..Ndiayenin enerjisi iyi olsa da paslı oyunda çok yetersiz Premier Ligde aradığını bulamayacaktır.. Bana kalsa yine satılmasını istemem çünkü yerine adam bile alamayacağız ama 18 falan kazandırıyorsa da yolu açık olsun adamı zorla bağlamayız
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.